Site ve Üyeler Hakkında

Neden Konuyu Kapatıyorsunuz ki?

mehmet karakaş Üye
Yusuf bey iyi geceler hoş geldiniz:)
KONT Üye
Açıkçası sizinde bu konuyla alakalı olduğunuzu bilmiyordum! Ama yorumunuz rahatsız etti beni? Yavuz hıırsız??? Ev sahibi??? Kimleri kastettiğinizi bilmiyorum ama burada ev sahibi misafir hırsız elamanları yok. Herkese bir bütün gözüyle bakmıyor muyuz?
YusufSerce Üye
KONT;200993 wrote:Açıkçası sizinde bu konuyla alakalı olduğunuzu bilmiyordum! Ama yorumunuz rahatsız etti beni? Yavuz hıırsız??? Ev sahibi??? Kimleri kastettiğinizi bilmiyorum ama burada ev sahibi misafir hırsız elamanları yok. Herkese bir bütün gözüyle bakmıyor muyuz?
Dedkilerini pek anliyamadiysam da, olayi bana yiktiklarini goremediginizi soylemeyin lutfen! Yorumum sizi neden rahatsiz ettigini cozemedim! Yavuz hirsizlar basta Orhan Celik, Admin ve tabii Mehmet Karakas(benim yuvarlak laflarla isim olmaz net ve duz konusurum) olup karsiya laf atarak 'suc bastirma' yoluna gitmislerdir. Evsahibi tabiiki de Nizipliler yani biziz. Adam gibi yasamayi en az herkes kadar hakediyoruz! Bilmem anlatabildim mi? not: Sana da iyigunler bu arada Mehmet bey
KONT Üye
Peki Yusuf Bey ben kendimle ilgili bir yanlış yer anlamıştım...
YusufSerce Üye
Kisi kisinin aynasidir misali bunlar karsilarindakileri de kendi nisbetlerinde 'hizipci' gordukleri icin bu yollara basvuruyorlar. Oysa sorumlu ve erdemli olan vazifelerinin geregini yapmaksa da beceremedikleri cun karsiyi 'sindirme' yoluna o da olmayinca 'karalama' yoluna gidiyorlar.
vedatakkas Üye
site yönetiminin konulara hassas davranması tabii ki çok önemli.Onların işlerinin ne kadar zor olduğunu da biliyoruz.Ancak belli düşünce ve emekle yazılan bir konunun gerekli hallerde kapatılması gerektiğinde,konuyu açan arkadaşa bilgi vermek olumlu bir davranış olur. Zaten Kont'a gerekli bilgi verilmiş ve olay tatlıya bağlanmış.Karşılıklı anlayış her zaman önemli olmuştur.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim