Koruklar irileşip iyice sulanınca yapılacak ilk iş terleme yapmaktı,
Resim kaynağı
Her ne kadar evin çiçekliğinde yetişen her gün büyümüş mü diye baktığımız,
cemelesinin altında gölgelendiğimiz, yaprakları sararmasın diye attar Abit'ten
asma boyası alıp ta köküne özenle serpelediğimiz zaman zaman da yapraklarını
toplayıp sarma yaptırdığımız evimizin asmasının korukları kadar lezzetli olmasa da
hiç fena olmamıştı bakımını bizim yapmadığımız asmanın koruklarından yapılan terleme.
Akşam akşam ağzım sulandı abi.
Bizim eski evin hayadın'da da vardı, uşakken anam evde olmadığı zaman Çıkardım dama gizli gizli yerdim. gorukken yapa bildiğim kadar yapar yapamadığımıda üzüme tergerdim...:)
:) KAsım abi şahsen sana hakkımı helal ediyorum ama gerçekten çok fena oldum yahu :D ben de çoktandır yemiyorum terleme...inşAllah nasib olursa bu fotodan sonra imkanları zorlayıp bulcaz inşAllah bir yerden...
Ben etmiyorum, Nizip'e geldiğimde karar vereceğim heh heeee. Her gün sabah nohut dürümü akşama lahmacun patlıcan kebabı, çiğköfte,alinazik gibi yemekler ısmarlarsan belki.
Eee ne yapalım hak haktır, başım gözüm üstüne sizin canınız sağ olsun ısmarlamayı bırak kendim yaparım. Hele siz bir Nizibe gelin lafı mı olur. Urmu dut bile yedirecem size... :)
bazı arkadaşlar anlatmış'ki ister istemez canımız istiyor:)
fransa.da daha yeni olmaya başladı inşallah 1 ay icinde olurda nasip olursa yeriz
kasım abi hakkımı helal ediyom payalaşım icinde teşekkürler..
kasım abi valla ilk baktığım da canım çekti allah hayrını vere emibende bugün veya yarın gider ablam gilden koruk alıp yapacam inan canım çok çektiselametle
1 haftadır karşı komşumun balkonunda sallanan koruklar yetmiyordu birde siz terleme yapmışsınız. eski komşuluk ilişkileri olsaydı yapardık şimdi.ah bu apartman hayatı...