slm herkese hakikaten çok boşladık buraları ben uzun süredir giemiyorum siteye bazı yogunluklardan dolayı inşanllah bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam,
Genç Muhabbet
Nizipli Hanımlar Burada
esera79 hg canim ya nerdesin...tamam canim herzamn gel konusurz seninle ...
Sitedeki erkek egemenliğine bir son verin artık.
aslında çok bayan arkadaşım var sadece forumu okumakla yetiniyorlar.nizip usulü erkeğin olduğu yerde kadına lafmı düşermiş pehhh...
nizip usulü erkek derken sitedeki erkeklerin hepsine aynı gözle bakmış olmuyormusunuz?deniz82;196855 wrote:aslında çok bayan arkadaşım var sadece forumu okumakla yetiniyorlar.nizip usulü erkeğin olduğu yerde kadına lafmı düşermiş pehhh...
Aynen dostum on nuamra bi yorum yapmışsın ama genel olarak konuşmamak lazımm.deniz82;196855 wrote:aslında çok bayan arkadaşım var sadece forumu okumakla yetiniyorlar.nizip usulü erkeğin olduğu yerde kadına lafmı düşermiş pehhh...
MERHABA hanımlar....bende nizipliyim ama antepte yaşıyorum .....uzun zamandır bu sitedeyim...ressam ve yazar olduğumdan resimlerim ve yazılarım burada.....mutlaka tablolarıma bakın ve romanımı okuyun....bakalım hemserinizin eserlerini beğenecekmisiniz..ressam şenel benlier...diye girerseniz tablolarıma ....bosnaya yolculuk diye ararsanız romanıma ulaşırsınız ......selamlar
slm nizipli hemşerilerim
hanımlar nerdesınız....
slm arkadaslar ben nizipe oldukca uzagım ama ben de bu sitedeyım:)
slm arkadaslar ben nizipten oldukca uzaktayım ama olsun artık bu sıtedeyım:)
merhaba hemserım.gercekten yaptıgınız calısma cok güzel basarılarınızın devamını dılıyorum. antepte nerdesnız acaba. :)senelbenlier;196883 wrote:MERHABA hanımlar....bende nizipliyim ama antepte yaşıyorum .....uzun zamandır bu sitedeyim...ressam ve yazar olduğumdan resimlerim ve yazılarım burada.....mutlaka tablolarıma bakın ve romanımı okuyun....bakalım hemserinizin eserlerini beğenecekmisiniz..ressam şenel benlier...diye girerseniz tablolarıma ....bosnaya yolculuk diye ararsanız romanıma ulaşırsınız ......selamlar
tuğayda oturuyorum .....ibrahimli yanı....selamlarberfinim84;198635 wrote:merhaba hemserım.gercekten yaptıgınız calısma cok güzel basarılarınızın devamını dılıyorum. antepte nerdesnız acaba. :)
aa demek tugaydasınız gecen gün daha ordaydım.ınsallahyıne o taraf gelırsem görüsürz. sızde nızıpe gelırsenız haberım olsun .:)senelbenlier;198785 wrote:tuğayda oturuyorum .....ibrahimli yanı....selamlar
bende geçmişte nizip kız meslek el sanatlarını okumuş bir arkadaşım..herkese selamlar..
slm arkadaşlar
bendenizipliyim belkız m.h. sinde oturuyorum
toplantıyapar sanız haberim olsun
öncelikle aramiza hosgeldin.. toplanti yapildi ama daha cok katilim olursa yine yapilir ben katilamadan döndüm üzüldüm valah insallah bidahaki gidisimde yine yapariz..:(cengaver;204070 wrote:slm arkadaşlar bendenizipliyim belkız m.h. sinde oturuyorum toplantıyapar sanız haberim olsun
merhaba bayanlar biraz daha gayret gösterip kültür seviyenizi yükseltebilirsiniz siz beylerde lütfen sevyeli olalım .....?
herkese selamlar :)
zaten bayan erkek ayırımı yapmayın diyenler bayanlar değilmiki burdada neden ayrılmak istiyorsunuzki sevyeli olursak sorun yok bence yalanmı...?böyle giderse nizip.com da bayan üye hic kalmiycak:(
aman berfinim kim kızdırdı seni ya üzülme sen canım,biz sessiz çogunluguz bayan üyeler azda olsa oldu hepte olacak ;)berfinim84;213320 wrote:böyle giderse nizip.com da bayan üye hic kalmiycak:(
tama biz varız bacım:)berfinim84;213320 wrote:böyle giderse nizip.com da bayan üye hic kalmiycak:(
kizdigim icin zaten iki haftadir gelmiyordum ama yine de geldim:)aman bosver sana anlatirim ben:)esera79;213545 wrote:aman berfinim kim kızdırdı seni ya üzülme sen canım,biz sessiz çogunluguz bayan üyeler azda olsa oldu hepte olacak ;)
erkekler yerinde agir olmasini bilsinler:) burdaki baslik ne baykal bey..nizipli hanimlar diyor degilmi ozaman sorun yok:)BAYKAL.COM;214428 wrote:zaten bayan erkek ayırımı yapmayın diyenler bayanlar değilmiki burdada neden ayrılmak istiyorsunuzki sevyeli olursak sorun yok bence yalanmı...?
kimse gelmiyorki bacim:confused:incilay;214693 wrote:tama biz varız bacım:)
bayanlar hadi ayaklanın nizip.comun erkekleri yıktı ortalıgı bizlerde biseyler yapalım:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.