Geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz nizip ticaret lisesi mezunları gecesi daha önceleri planlamış olduğumuz gibi temmuz ayının ilk haftasında yapılacakdır bu açıdan tertip komitesinde yer almak isteyen arkadaşların 0 536 923 39 18 nolu tel i arayarak 17 haziran 2009 tarihine kadar isimlerini yazdırmaları önemle rica olunur......
tertip komitesi olarak toplantı yapılacak ve gecenin yer ve tarihi buradan ve basından duyurulacakdır.....
[ geceyi kim düzenliyor komiyeti kim oluştoruyor bilmem. işin garip tarafı 24 yıl içersinde 17 defa düzenledi 14'nde bizzat komite içinde yer aldaım düzenlemesi ve maddi ve manevi katkılarımız oldugu halde her zaman geri planda duranblar gecenin yapıldıgıgı zaman öne çıkarlar kendi kafalarında plaket yaparlar,ödül verirler.ama hizmeti olanlar hep geriye itililer,şov yaparlar,kendi kendilerii reklamlarını yaparlar.gece ile ilgisi olmıyanlar plaket verip sahnede boy gösterirler.gercekten emegi gecenler baka baka kalırlar.
Arkadasımız demez ki arkadaş plaket verdigin arkadaşın geceyle ne ilgisi demez..yadırgamazlar.bundan böyle geceyle ne giderim.ne de tasviyede bulunurum.başarılar...
POLATCAN;196916 wrote:[ geceyi kim düzenliyor komiyeti kim oluştoruyor bilmem. işin garip tarafı 24 yıl içersinde 17 defa düzenledi 14'nde bizzat komite içinde yer aldaım düzenlemesi ve maddi ve manevi katkılarımız oldugu halde her zaman geri planda duranblar gecenin yapıldıgıgı zaman öne çıkarlar kendi kafalarında plaket yaparlar,ödül verirler.ama hizmeti olanlar hep geriye itililer,şov yaparlar,kendi kendilerii reklamlarını yaparlar.gece ile ilgisi olmıyanlar plaket verip sahnede boy gösterirler.gercekten emegi gecenler baka baka kalırlar.
Arkadasımız demez ki arkadaş plaket verdigin arkadaşın geceyle ne ilgisi demez..yadırgamazlar.bundan böyle geceyle ne giderim.ne de tasviyede bulunurum.başarılar...
geceyi kimlerin düzenlediğini komiteyi kimin oluşturduğunu sen gayet iyi biliyorsun arkadaşım,bildiğin gibi buradan ve basından gece öncesi defalarca duyuru yapılarak komiteye girmek isteyen arkadaşların ulaşabileceği tel numarasını ilan ettik, ne zaman bu tel nodan birisini aradın ve komiteye girmek istiyorum diye başvuruda bulundun da ,olumsuz bir cvp aldın...ayrıca kimlere ve nasıl plaket verildiğini bilen insanlardan birisisin ..plaket verilen kişilere gelince, geceye maddi manevi katkıda bulunanlar ve ilçemize büyük hizmetleri olan protokola ve gecemizi her zaman haber ve yayınları ile gündeme getiren basına plaket verilmesine neden gocundun onu da anlamış değilim...ticaret lisesi sadece bir mezundan ibaret değil bu gecenin düzenlenmesinde ki amaç mümkün oldukca her yıl uzaklarda olan ya da yakınlarda olup da görüşme imkanı bulamayan arkadaşlarımızı ailece bir araya getirmek ve mazide ki güzel günleri anmak..isteyen her arkadaşımızın gelebileceği gibi istemeyen arkadaşımızın da gelmemesi kendi görüşüdür ve saygı duyarız...
çok güzel yazmışsın arkadasım ama komiteyi oluşturyosun sözde.komitede kendi kafana göre program yapıp komite hesaba almıyyorsun.ödüle ve plaket gelince protokol baş tacı bırak prokolu benim memlekimin en güğzel ve dürüüst insanlar onlar degil sen çok iyi bilirsin sen gece bir defa gelip geceye katkısı olmıanlar veriyorsunuz kime danışıyorsunuz acun efendi.üstelik ödüle layık diyorsun katkı diyorsun emek diyorsu ben geceye bizzat maddi ve manevi olaral 17 yıl fiil emegim oldu dernege kurdum.dernege emegim geçti .dernegi bir gün lag ettiniz.bu mu komiteniz.bu mu emegi gecenlere diikat edin...... . arkadasım .saygılar
POLATCAN;197067 wrote:çok güzel yazmışsın arkadasım ama komiteyi oluşturyosun sözde.komitede kendi kafana göre program yapıp komite hesaba almıyyorsun.ödüle ve plaket gelince protokol baş tacı bırak prokolu benim memlekimin en güğzel ve dürüüst insanlar onlar degil sen çok iyi bilirsin sen gece bir defa gelip geceye katkısı olmıanlar veriyorsunuz kime danışıyorsunuz acun efendi.üstelik ödüle layık diyorsun katkı diyorsun emek diyorsu ben geceye bizzat maddi ve manevi olaral 17 yıl fiil emegim oldu dernege kurdum.dernege emegim geçti .dernegi bir gün lag ettiniz.bu mu komiteniz.bu mu emegi gecenlere diikat edin...... . arkadasım .saygılar
saygı değer dostum,gece için bu güne kadar yapmış olduğun katkı ve emeğine saygı duyuyoruz bunu bizde biliyoruz ayrıca da teşekkür de ediyoruz..ama son yıllarda bunu devam ettirmediğin için bizler elimizden geleni yapmaya çalıştık nederdir bilinmez ama bir dönemden sonra buraya ilgi duymamaya başladın,ayrıca komitede ki arkadaşlarıma gelince onlar dürüst ve saygın kişiler bu işe gönül vermiş maddi ve manevi hiç bir fedakarlıkdan kaçınmamışlardır...gece için bir karar alınmış ise bu tamamen komite kararıdır geçen gecedeki komite de bulunan arkadaşların isim listesini istersen buradan yazayım ya da sana bizaat söyleyeyim hepsini tek tek ara ve sor senin yer aldığın komitelerde geceye emeği geçenleri bir plaket vererek onure edecek birileri çıkmamış ise bu bizim komitenin suçu değil...ayrıca biz seni de düşündük yani daha önceden emeği geçenleri de hepsine vermek istedik ama arada verilen isimlerde bir eksiklik olmuş ise bu da bizim suçumuz değil.....neyse arkadaşım değerin yanımız da büyük bunu biliyorsun her şeyden önce çok değerli dönem arkadaşımızsın gel yeni komite de yer al beraber karar verelim biz kaynaşmadan yanayız....
ben teşekkür ederim bizde seni çok seviyoruz buyur boş vaktin varsa bir çayımı iç biraz sohbet edelim konuyu açıklığa kavuşturalım beraberiz yine beraber olalım....
Bir gece düzenliyorsunuz, bunu bile dedikodu ediyorsunuz, yani katlanmış olduğunuz fedakarlıkları içinize atmayı becerin, yapmış olduğunuz hizmetleri katılan arkadaşların başına kalkmayan küsmüş olabilirsiniz ama bunu dışa yansıtmayın be kardeşim, hoşunuza gitmeyen hareketler olduğu zaman ise bunu tepkinizle yapanlara hissettirin, admin benim hem ortaokuldan hemde ticaret lisesinden sınıf arkadaşım ona sahip çıkın çok değerli bir kardeşim o hayatında başarılar dilerim kardeşim düzenlemiş olduğunuz gecelere katılamazsam da en azından internetten resimlerinizi görmek bile biz gurbette yaşayanlara yetiyor.Gecelerinizin devamını dilerim.