Sorunlarımız Önerilerimiz

Doğalgaza Talep neden Az !

müslüm akpek Üye
GUNEYDOĞU_MÜHENDİSLİK;195818 wrote:malesef apartmanda oturuyorsanız teke başınıza kullanma gibi liksünüz yok bunun için apartmanda karar almanız gererik ançak apartmanda alınan kararla kullnabilirsiniz.
İstanbulda eğer apartmanda sadece bir daire kullanmak istiyorsa, apartman içindeki tüm ana tesisatı kendi cebinden yaptırıyor, yani herkesin daire kapısına kadar tesisatı çektiriyor sonra kendisine doğalgaz bağlatabiliyor, yoksa tek başına kendi dairesine hat çektiremiyor.
GUNEYDOĞU_MÜHENDİSLİK Üye
müslüm akpek;195846 wrote:İstanbulda eğer apartmanda sadece bir daire kullanmak istiyorsa, apartman içindeki tüm ana tesisatı kendi cebinden yaptırıyor, yani herkesin daire kapısına kadar tesisatı çektiriyor sonra kendisine doğalgaz bağlatabiliyor, yoksa tek başına kendi dairesine hat çektiremiyor.
apartmanda karar alınmadığı ve karar defterlerine imza atılmadığı sürece kolon masrafını bir kişi karşılasa dahi tesisat yaptırılamaz.
müslüm akpek Üye
GUNEYDOĞU_MÜHENDİSLİK;195859 wrote:apartmanda karar alınmadığı ve karar defterlerine imza atılmadığı sürece kolon masrafını bir kişi karşılasa dahi tesisat yaptırılamaz.
Evet doğru, bir daire ben bütün masrafı üstleniyorum doğal gazımı çektireceğim derse, diğer daireler uçarak atlar, karar defterine hemen imza atarlar.:D
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;195861 wrote:Evet doğru, bir daire ben bütün masrafı üstleniyorum doğal gazımı çektireceğim derse, diğer daireler uçarak atlar, karar defterine hemen imza atarlar.:D
Orası Nizip değilki, kömme beleşciler orada.:):)
Subutay Üye
Karkamış'taki mayınların temizlenmesini tartışılırken Nizip'in sokaklarına mayın döşeniyor! Gördüğüm kadarıyla Nizip'e döşenen doğalgaz tesisatının standartlarla uzak yakın alakası yok. Allah görünmez kazadan korusun. Evinize doğalgaz döşetmeden önce bir kere daha düşünün...
fenomen Üye
Subutay ne doğal gazı kardeşim, Nizip'te doğal gazın bağlanıp, kullanacak kesim ortadadır. bunun dışında öyle herkesin doğal gaz kullanacağını zannetmiyorum. Nizip'in ekonomik durumu, asgari ücretin altında çalışan insanlar varken, doğal gaz için daha erken, Ayrıca, Standart dışı tesisatın yanı sıra, Doğal gazdaki dışa bağımlılığımız. Doğal gaz aldığımız ülkelerin ikide bir vana kapamaları fiyatların bir anda tavan yapması düşünülecek olursa, kömür, odun, çeltik odunu daha mantıklı geliyor. ayrıca ilçemizdeki yakacak ve çeltik odunu üreticilerinin çokluğuda göz önüğne alınacak olursa şahsım adına doğal gazı düşünmüyorum.
servet BÜYÜKTEKE Üye
fiyat pahalı ondan insanlar dogal gaza geçmiyordur.
süleyman akpek Üye
Kömürde mi yoksa petroldemi dışa bağımlı değiliz. 230 dolar olan kömürün tonu kışın ortasında 460 dolar oluyor. insaf! doğalgazda varmı böyle bir fark? şimdi direnç olsada rahatlığını görenler doğalgaza geçeceklerdir. Nizip Mesleki Eğitim Merkezi olarak doğalgaz konusunda işgücü yetiştirmek için SODES projesi hazırladık. Proje Gaziantep Valiliğinden geçti. DPT'da onaylarsa uygulamaya geçeceğiz inşallah. Doğalgaz Nizip'e hayırlı olsun.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim