Gaziantep-Şanlıurfa E-24 Karayolu üzerinde Nizip girişi ve çıkışı arasında yaklaşık 5 km'lik kısımda duble yol çalışması yapılıyor.Bölge Trafik merkezi ile Otogar arasındaki kısım neredeyse tamamlanmak üzere.Son derece modern bir yapıya sahip duble yol Nizip şeridi boyunca özellikle trafik akışı ve kazalarına çok önemli bir set olacağa benziyor.TEM otoyolu açılmasına rağmen bu yol hala canlılığını koruyor.Duble yol tamamlandığında ışıklandırma çalışması yapılacak.Çok önceden yapılması gereken bu çalışma gecikmiş olmasına rağmen sevindirici bir gelişmedir.
Binalar Yapılar
Nizip Girişine Duble Yol Yakıştı
Bu çalışma çok geç kaldı, bir sürü can verdi bu yol.
daha öncede yazmıştım 4 köprülü kavşak lazım inş bunlarda yapılırsa ölümlü kazalarda büyük oranda düşüş olur belediye başkanımız ve emegi geçen herkese teşekür ediyorum.
Evet çok geçikmiş karar zararın neresinden dönersek kar iyi olur inşallah
valla çok güzel bir haber çok iyi olmuş emeği geçenlerden allah razı olsun.
heyt maşallah kaymak gibi duruyo inşallah kötü kazalar olmaz bu yollarda
bende bu konu ile ilgili bir başlık açmayı düşünüyordum... ama bu hali ile değil...
yapılan bölüm 15-20 gün önce bitti seçim arefesinde yapıldı ve şuan hiç bir çalışma yapılmamakta acaba bu 5 km lik yolu 5 yıla yaymayı mı planlıyorlar... zaten girişte harebe bir şehir görüntüsü uyandıran şehrimize böyle güzel yolun yapılmasını neden başlandıktan sonra bu kadar uzatılıyo bir anlam veremiyorum...
hayırlı uğurlu olsun nizibe bu yakışır herşey nizip için
Açılmadı galiba yol:confused:daha çok zaman alacakmı acaba :confused: .:confused:
galiba köprüler için çizim felan yapılıyorbenbaskan;191148 wrote:bende bu konu ile ilgili bir başlık açmayı düşünüyordum... Ama bu hali ile değil... Yapılan bölüm 15-20 gün önce bitti seçim arefesinde yapıldı ve şuan hiç bir çalışma yapılmamakta acaba bu 5 km lik yolu 5 yıla yaymayı mı planlıyorlar... Zaten girişte harebe bir şehir görüntüsü uyandıran şehrimize böyle güzel yolun yapılmasını neden başlandıktan sonra bu kadar uzatılıyo bir anlam veremiyorum...
Ramazan abi, demiryolu altgeçidi nasıl yapılacak her gün oraan geçerken aklıma geliyor size sormak istiyorum sonra unutuyorum...
Yani çok kısa sürede tamamlansa bile tren seferleri iptal mi edilir yoksa..!
yoksa ne aklıma başka bir fikir gelmiyor,
çabuk cevap ver çatlıyacam valla :)
Tabi yani kasım abi tren seferileri 2 gün aksar köprü de zaten hazır köğrüler var getirip takıyorlar ramazan abim daha iyi bilir gerçi
Mustafa... :)
Kasım abi msj alındı tmm
demekki oylar bosa gitmiyor
Rambo şu köprü işine bir el at anam be...
neden uzunca bir zamandır çalışma yok anlamıyorum. köprü çizimleri neden yol yapımının başlamasından sonra yapılıyor(eğer bu doğru ise)... kim ne derse desin bu güzel nizibimizin sahibinin olmadığını düşünüyorum...
bir iş ihaleye çıkmadan projelereri tamamlanır. öyle proje felan beklediği yok. tamamen seçin yatırıydı seçim bitti iş durdu. inş.. genl seçinler önceside tamamlarınır. ozaman seçim çncesi de güzel bir açılış eeh. çok güzel olur ( tabiki arkadaşlar seçime daha var biraz beklemeliyiz sabırlı olmalıyız.)mavi_şahin;191301 wrote:galiba köprüler için çizim felan yapılıyor
Yine Türk işi oldu bu yol yapımı, alt yapısını hazırlamadan yol yaparsan böyle olur. Geçitler yapılmadan duble yol olurmu.
karayollarıyla bir anlaşmazlık var bunun için yol yarım kalmış sayın adminim :) yakın zamnda bu sorunda da çözülecektiradmin;195858 wrote:Biliyorsan yaz, bilmiyorsan ortalığa çıkıp biliyorum ama yazmıyorum deme
güzel kardeşim sen söylediklerine kendin inan önce :( Bu ülkede kim iktidarsa onun söz geçer egerki iktidar parti söz geçiremiyorsa ve kendine baglı olan kurumula sorununu çözemiyorsa ve bu düşünce halkın içinde böyle ( seçim yatırımı) gibi bir düşünceye yer bırakıyorsa bu iktidar ülkeyi yönetmiyordur bu iktidar yönetiliyordur. Bu yol açık ve bariz bir şekil seçim yatırımıdır.mavi_şahin;196924 wrote:karayollarıyla bir anlaşmazlık var bunun için yol yarım kalmış sayın adminim :) yakın zamnda bu sorunda da çözülecektir
ben kendim inanıyorum :(m_s_bakırcı;196933 wrote:güzel kardeşim sen söylediklerine kendin inan önce :( Bu ülkede kim iktidarsa onun söz geçer egerki iktidar parti söz geçiremiyorsa ve kendine baglı olan kurumula sorununu çözemiyorsa ve bu düşünce halkın içinde böyle ( seçim yatırımı) gibi bir düşünceye yer bırakıyorsa bu iktidar ülkeyi yönetmiyordur bu iktidar yönetiliyordur. Bu yol açık ve bariz bir şekil seçim yatırımıdır.
karayollarıyla anlaşma tekrar sağlanmış yolda çalışmalar tekrar başladı >> seçim yatırımı diyenler utansın artık....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.