Değerli arkdaşlar birisi buraya konu açıyor ve o konuda galiba kendileri ile aynı yorum yapılmıyorsa kapatılıyor o konu.Bir fikri tartışmaya açanlar muhakkak ki o fikrin karşıtı olduğunu da beklemek zorundadır.Bu nedenle konu kapatmak yerine o konuyu hiç açmamayı yeğlerim.Herkesi bu konuda hassasiyete davet ediyorum.Bunlar bizim tahammül ve karşıt fikirlerin bir arada bulunup tartışması ortamamıza zarar vermekten öte gitmez.Bir yazar iki yazar,bakar siliniyor ondan sonra da siteye uğramak bile istemez...
Site ve Üyeler Hakkında
Eğer bir konu açılıyorsa kaldırılmasın lütfen!
o siteye göre sorunsa mecbr kaldıılabiliyor
e ama burası bir forum yani serbest tartışma ortamı,eğer siteye sorunsa bir konu açılmadan önce değerlendirilmeli.Aksi takdirde fikirlere önem verilmediğinden başka sonuç çıkmıyor...
Buna benzeri konularda, üyelerde sütten çıkmış ak kaşık değil yani, onlarında suçu var.Bazen öyle güzel konular açılıyorki, sonra birde bakmışızki, konuya o kadar ilgisiz mesajlar yazılıyorki, konu bir an, güzel konu olmaktan çıkıyor, tartışma konusuna dönüyor maalesef.Bu yüzden ister istemez insanlar bu yüzden sanalda olsa birbirlerini kırıp üzüyorlar. Bu hatta bazen gerçek hayatada yansıyabiliyor maalesef..İşte bunun gibi sebeplerden dolayı, sanırım konular belli bir müddet sonra yayından kaldırılarak arşive depolanıyor.Yani kabahati önce biz kendimizde yani üyelerde aramalıyız.
bir kişiye direkt saldırı,bir kişiyi direkt olarak hedef gösteren,bir guruba atılan haksız bir iftira olmadıktan sonra,konular kapatılmamalı.bahsi geçen konula da üyeler tarafından çarpıtılmamalı.bu yüzden herkes üzerine düşeni yapmalı diye düşünüyorum.
mustafa bey size katılmıyor değilim ama bazende öyle bir an oluyor ki insan kopma noktasına getiriyorlar.isim veya konu vermek istemiyorum herkes herşeyi yazıyor örneğin ben bişey yazsam bu benim şahsi fikrimde olsa siliniyor.ya o konu kilitleniyor.ben bi anlam veremiyorum.çok iyi tanıdığını sandığın insanı aslında o an gelene kadar hiç tanımamış gibi oluyorsun.umarım bu yazdıklarım sorun olmaz.saygılar..Mustafa KANAL;180922 wrote:Buna benzeri konularda, üyelerde sütten çıkmış ak kaşık değil yani, onlarında suçu var.Bazen öyle güzel konular açılıyorki, sonra birde bakmışızki, konuya o kadar ilgisiz mesajlar yazılıyorki, konu bir an, güzel konu olmaktan çıkıyor, tartışma konusuna dönüyor maalesef.Bu yüzden ister istemez insanlar bu yüzden sanalda olsa birbirlerini kırıp üzüyorlar. Bu hatta bazen gerçek hayatada yansıyabiliyor maalesef..İşte bunun gibi sebeplerden dolayı, sanırım konular belli bir müddet sonra yayından kaldırılarak arşive depolanıyor.Yani kabahati önce biz kendimizde yani üyelerde aramalıyız.
Yeni üyelerin mesajlarını denetlemek için 20 arkadaş boş vakitlerinde inceleme yapıyor. Sanırım onların eklediklerinde sorun yok.
Fakat sizin gibi değerli ve kıdemli üyelerimiz zaman içerisinde başkalarının tepkisini alacak yazılar yazabiliyorlar. Bunlar da kasıt olmasa da tepki doğunca geri çekmek zorunda kalıyorlar.
Üyeler kendi konularını silebilir, değiştirebilir ve kapatabilir. Bu onların en doğal hakkıdır. Biz bunları takip ediyoruz.
Arkadaşlar şunu hiç bir zaaman unutmayalım burada silinen veya kilitlenen bazı konuları arkadaşlar silip veya kilitliyorlarsa diger site üyesi kardeşlerimizinde istekleri ve ricaları dikkate alınarak yer yer kıdemli üyeler kendi aralarında gtörüşerek yapıyorlar ve ayrıca sayın adminimizinde dedigi gibi başkalarının aşırı tepkilerinide göz ardı edemeyiz ve en önemliside şu;
Bu site Nizip ilçesinin bir kültürel ve sosyal bir sitesidir, katkılarımız kültürel agırlıklı ve sosyal agırlıklıdır.Amma malese3f bazı üyelerimiz özelden yazışacagı şeyleri hemde konu başlıgı ile yazarsa çok ciddi manalarda tepki alıyoruz Yönetim olarak çok zor durumda kalıyoruz şuna inanın üyelerimizin ve misafirlerimizin çogu aile boyu takip ediyor bu siteyi lütfen site yönetimine yardımcı olalım enaniyetimizi bir tarafa bırakarak.Zira;
BAŞKALARININ HAK VE HUKUKUNUN BAŞLADIGI YERDE DİGERİNİN HAK VE HUKUKU BİTER.
Selamlar
Simdi az evvel ben Sükrü Ciftcini actigi ' Rüzgar ' konusuna yorum yaziyordum, entera basarken konu kapandimi ne oldu !??
Yapmayin böyle ..
Konuyu kapatan benim. Sitede, bunun gibi insanların birbirleri ile atıştıkları konuları muhabbet fazla uzamadan siliyoruz. Ben sizin o konuya mesaj yazdığınızı bilemezdim. Zaten konu çoktan zıvanadan çıkmıştı. Yorumunuzu başka bir platformda değerlendirirsiniz artık.
Zuhal;193519 wrote:Simdi az evvel ben Sükrü Ciftcini actigi ' Rüzgar ' konusuna yorum yaziyordum, entera basarken konu kapandimi ne oldu !?? Yapmayin böyle ..
Dövseydin Subutay abi :) ...
Yok şimdi yorgunum, uğraşamam... :)
Zuhal;193523 wrote:Dövseydin Subutay abi :) ...
bu tür mesajları ayıklayıp, sabit bir konunun içerisine taşımayı öneriyorum. Hem silinmemiş olur, hem muhabbetleri devam eder insanların.
Bazen bende esprili yaklaşmak istiyorum ve konmuyu dağıtıyorum, taşınması daha uygun gibi geliyor.
Konu Dışı Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç konusunu bunun için açtım
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.