sayın nizip.com üyeleri yarınki maç ne olur sizce.ben bir galatasaraylı olarak maçı galatasaray alabilir diyorum bakın alır demiyorum.ama galatasaray rahat olduğu için beşiktaşa göre daha avantajlı.tabi top yuvarlaktır.bakarsınız beşiktaş bu akşam şampiyonluk turu atar.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Genç Muhabbet
beşiktaş galatasaray maçı ne olur?
Galatasarayı tutuyorum bu sefer sivas ŞAMPİYON olsun diye Galatasaray diyorum.
Bende fb liyim ama sivas şanpiyon olsun
ben de sivas olsun istiyorum ama bülent çok itici geliyor o yüzden fazla da olsun istemiyorum.
Türkiyemiz de her zaman istanbul takımları olacağına
tabiki sivas olsun
derim
ben bir galatasaraylı olarak
sivas destekçisiyim o yüzden
galatasaray
yinede hayırlısı
ben bjk den yanayım. ve bu maçı alacağınada inaniyorum
deneme için
Galatasayarlı olarak kardeş takımımız beşiktaş olsun derim.
Sivasa nedense bir türlü kanım ısınmadı.
Bi beşiktaşlı olarak tabiki beşiktaş yenecek:)..aslında bu maçı statda izlemek lazım..inönünün atmosferi akşam uzaydan bile görünür valla:)..zaten astronotlar bu ses nerden geliyo diyecekler:)...
tabiki de galatasaray yürü be aslanım kim tutar seni
berabere biter :) 2-2
Bjk Şampiyon...
cumali abi bunu senden duyacağım hiç aklıma gelmezdi hele de sizinle maçı olduğu gün :)
Açıkcası ben Sivasın Şampiyon olmasını istemiyorum. Bundan Önce Trabzon şampiyon olduda ne oldu? Varsın Yine istanbul takımı olsun...
Beşiktaşı kutluyorum..........:):)
bir galatasaray fanatiği olmama rağmen beşiktaşı kutlarım
o kadar çok futbol oynadılarmı ?
hayır yıl boyunca hakketilermi ?
onuda elinizi vicadanınıza atın
yinede tebrikler
bence hakketiler şükrü. ve bu çabalarının sonuç getireceğinden de eminim
kardeş takımdır yensin şampiyonluğunuda kutlarım şimdikten tüm bjk'li arkadaşların, terbikler..
hep ele olur :)
sen şu öleleri kaldır sivasın altındayız memet konuşmaya bile hakkımız yok milyon euroluk takımlarız hele sizz:::)))
niye ziya biz yendik sivası siz kendinize bakın umarım sivas şampiyon olmaz...
beşiktaş haketmediği bir galibiyet aldı.ama sonuçta yenerek gayri resmi şampiyonum dedi.haftaya kutlarlar artık şampiyonluğu.tebrik edelim ne diyelim
abi haketmedği olurmu bence hak etti aldı...
Beşiktaşı ve mehmet karakaş kardeşimi tebrik ediyorum şanpiyonluklarını kutluyorum fenerbahçenin düştüğü hataya düşmeyeceklerine inanıyorum.
Teşekürler Hasan kardeşim.Akşam kendimi zor tutum:) Bir daha sizle maça bakmam:)Hasan1983;192561 wrote:Beşiktaşı ve mehmet karakaş kardeşimi tebrik ediyorum şanpiyonluklarını kutluyorum fenerbahçenin düştüğü hataya düşmeyeceklerine inanıyorum.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.