İstanbuldaki nizip.com üyeleri ve üye olmayan Niziplileri bir araya getirmek ve bu değerli insanlarımızla tanışmak gurbetteki bizler için bir nebzede olsa hasret gidermek oluyor.
Sitemizi takip ederseniz yapacağımız ziyaretleri öğrenir sizde katılırsınız.
Din Büyüklerimiz
Mahmut kuzudişli hocamızı ziyaret ettik
vay Mahmut Hocam vay yıllar sonra seni böyle nizip com sitesinde görmek ne güzel bir duygu.seninle aynı mahallenin çoçuğuyduk kardeşin ömer ile sınıf arkadaşıydık beni aldın 1975-1985 yılları arasına götürdünüz bu resimlere emeği geçen herkese teşekkür ederim.eski dostumu arkadaşımı gördüğüm için çok mutlu oldum.Sağolun varolun.
o dayak işi çarşı camii' nin müezzini imam hocaya aitti...müslüm akpek;183258 wrote:Senide dövdümü:D
gezi resimlerini daha önce pek inceleyememiştim.ancak çok güzel geçtiği anlaşılıyor.
fakat ben palamuta takıldım:) o kadar adamsınız bi adını soramadınız mı?
gördüğüm kadarı ile çupiraya benziyor,yani palamutla alakası yok.:D
Palamut olmadığı kesin, biz ölçtük biçtik ama Nizipli olduğumuzdan birşeye benzetemedik.:Dvedatakkas;191841 wrote:gezi resimlerini daha önce pek inceleyememiştim.ancak çok güzel geçtiği anlaşılıyor. fakat ben palamuta takıldım:) o kadar adamsınız bi adını soramadınız mı? gördüğüm kadarı ile çupiraya benziyor,yani palamutla alakası yok.:D
yahu hemşehrilerim siz ne yapmışsınız böyle yıkılmış ortalık resmen allahım onlar nasıl bir salataydı allahım onlar nasıl bir balıktı allahım onlar nasıl sarma ve dolmaydı
vallaha bu resimlerdeki oratm vede yemekler benim ömrümü yedi 1 kilo daha zayıfladım
oralarda fırın yokmuydu müslüm abi çupraları ızgara gibi bişeyde pişirmişsiniz afiyet olsun
altay o gördüğün modern mangal, İstanbulda öyle balkonda falan mangal yakarsan kendini karakolda bulurun o yüzden elektrikli mangal da yaptık.
bir şey eksikmiş gibi geldi bana ama...
öyle değilmi Müslüm?
Hey aslanım hey!!!!! balkonda balık,Uludağda kebap... Daha birde devamını beklermiş...Tarhan bunlara sade yemeyi öğretmiş .emrah63;183084 wrote:selamlar öncelikle bana bu güzel günü yaşatan Ramazan beye teşekür ederim benim için çok anlamlı bir gündü böyle güzel sıcak ortamlara katıldığım için çok mutluyum iyi değerli abilerle tanıştığım için ve birde hayatımda deniz manzaralı ve açık alanda namaz kılmamiştım ve bugün kıldım bu benim için bir ilk oldu ve mahmut hocanın yaptığı balıklar nefis olmuştu mahmut hocaya teşekür ederim ve böyle güzel günlerin devamını beklerim SAYGILAR
arkadaşlar bu abimiz nizipte çarşıda tuhafiyeci dükkanı olan merhum hacı nuri kuzudişlinin oğlu mu?lütfen cevap bekliyorum
yakışır afiyet olsun aynı sorun ankarada da var mangal için illaki şehir dışına çıkmak lazım ama o balıklar fırındada güzel olurdu şöyle tepsiye dizeceksin neyse ağzımdan sular akmaya başaladı tekrar afiyet olsunmüslüm akpek;191858 wrote:altay o gördüğün modern mangal, İstanbulda öyle balkonda falan mangal yakarsan kendini karakolda bulurun o yüzden elektrikli mangal da yaptık.
yine acıktın değilmi?m altay;191907 wrote:yakışır afiyet olsun aynı sorun ankarada da var mangal için illaki şehir dışına çıkmak lazım ama o balıklar fırındada güzel olurdu şöyle tepsiye dizeceksin neyse ağzımdan sular akmaya başaladı tekrar afiyet olsun
sorma hemde nasıl acıktım ben zaten kendimi bildim bileli hiç doymadımki ama olsada yarım kuzu götürürdüm ne iyi olurdu buse sende yemezmiydinbusenaz;191909 wrote:yine acıktın değilmi?
Kaç yıl oldu Mahmut Hocamızla görüşemedik.Allah razı olsun,çok güzel bir ziyaret olmuş.Kendisini özledik.Balıkları ve sarmaları yiyenlere afiyet olsun.
Şükrü kardeşim, İstanbul'da bulunan değerli insanlarımızı ziyaretlerimiz devam edecek, havalar yüzünden biraz ara verdik, bu geziler yıllardır birbirlerini görmeyen hemşerilerimizin yeniden buluşmasını sağlıyor.Şükrü Yaşar;223629 wrote:Kaç yıl oldu Mahmut Hocamızla görüşemedik.Allah razı olsun,çok güzel bir ziyaret olmuş.Kendisini özledik.Balıkları ve sarmaları yiyenlere afiyet olsun.
Mahmut hocamı ziyaret etmek kimin aklına gelmişse ve onu gidipte görüp fotoğraflarıda çekip buraya koyanlardan Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım mahmut hocamın dayağını yeyip yemediğimi hatırlamıyorum ama :) kendisini çok değerli bir insandır imam hatipte bir müddet kuran dersimize girmişti.Sevgi ve Saygılarımla...
MAHMUD hocamdan Allah c.c. razi olsun bende 2 sefer evine misafir oldum
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.