Valla, bizim yerimizi alan olmus :P Eskisi gibide olmaz zaten, olmamasida daha hayirli bence :D Kimse kalmadi diyorsunda güzel olmus site, bir sürü kisiler gelmis ;)
Genç Muhabbet
:) Aktif Sohbet (:
slm secret hemşerim huuuuuuu kız nere bakıyıon ben burdayım anam bacım...
yahu ben öbür sohbet sandım oraya gectim seni orda bekliyodum ehuehue:)))))
yok bea nerde oldu sende ayıp edıyon :) eskisi gibi olmasının imkanı yok o zamanlar çok güzeldi her sey başta sizler ve muhabbetlerimizi yok be eskisi gibi olsa keşke :( tmm bi sürü kişi geldi ama mutlaka onlarda iydirler onceden daha zevkliydi be hele senle osmanın atışmaları veya helinle alibeyin nerde kaldı demi :)Zuhal;180418 wrote:Valla, bizim yerimizi alan olmus :P Eskisi gibide olmaz zaten, olmamasida daha hayirli bence :D Kimse kalmadi diyorsunda güzel olmus site, bir sürü kisiler gelmis ;)
buseeeeeeeeeeeee ben burdayım yahuuu nersesin :)))))))))
bende burdayıom kız ne bağırıp duruyon
sesim gelmiyo sandımda ehuehue :)) ee ne var ne yok havalar nasıl Ankarada suan güzelmi??
yağmur yağıyor dışarda çok romantik vallahi
burdada bi açıp bi kapıyo dün yagmurluydu ve ben dün araba sürdüm baya bi ehuehue:)))) sende gelsene yahu buraya
gelecem inşallah.az kaldı
buraya tasında görüselim :))))) güzel olur yani..
Hmm, evet aklima geldi, unutmamistim ama hatirlattin :) ben bi ara da feminist olmustum, ehueha :D Hey gidi gencligim :D Ne günlerdi :Dnizipli_mehmet;180472 wrote:yok bea nerde oldu sende ayıp edıyon :) eskisi gibi olmasının imkanı yok o zamanlar çok güzeldi her sey başta sizler ve muhabbetlerimizi yok be eskisi gibi olsa keşke :( tmm bi sürü kişi geldi ama mutlaka onlarda iydirler onceden daha zevkliydi be hele senle osmanın atışmaları veya helinle alibeyin nerde kaldı demi :)
demı ama keske öle olsa gene ya sen ne yapıyon nasılsın?
hala feministlik dewam ediyomu :p
keske böyle bi köpeğim olsaydı ya:(
Yokya ne feministligi :) Ben, iste,- bildigin gibi :P
biz seni feminst olarak bildik ki :p
ne zamandır kimse bakmıyo buraya eskinde çok hareketliydi...
galatasaraylı eksik olduğundandır bizim olmadıgımız yerde tatda olmaz:):p
bencede öyle ziya.fenerlilerin sesi cikmiyor artik..
sen öle san ziya önceden çok zevkliydi bu konu her gelen buradan boş geçmezdi keşke geri dönseler eski üyeler fevzi, cany,zuhal, helin, osmanlar, demet, efsane, başak, nizipli_saide, miksam, nizip sevdalısı, nizip güzeli falan inş. tekrar dönerler...ziya_eren27;190378 wrote:galatasaraylı eksik olduğundandır bizim olmadıgımız yerde tatda olmaz:):p
geldmm ama ahhh aahh cany deil CANDY
hoş geldın tmm bundan sonra dogru yazarım nasılsın ne yapıyon :)
iim saol bişey yapmıom napym senden nbr
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.