Sayın Nizipli hemşerilerim,
Bilmiyorum belkide daha önce duyarlı kişiler yapmışta olabilir ama Nizip li şehitlerin adlarını parklarda veya yapılan taziye evlerinde yada sokaklarda en azından isimlerini yaşatabilirsek iyi olur diye düşünüyorum Bu konuda Belediye Başkanının ve nizip halkının duyarlı olacağınıda umuyorum saygılarımla
Sorunlarımız Önerilerimiz
Vatan için canını veren şehitlerimizin park veya sokaklara isimlerinin verilmesi
ÖneriDaha öncede gündeme gelmişti Fakat sanırım ilgi görmedi veya yeteri kadar kamuoyu oluşturulamadı.
bu yer isimlerini kim veriyorsa o kuruma meil fax atalım veya telefonla dileklerde bulunalım
bence en güzel konulardan ve örnek konulardan birtanesini açmışsınız tebrikler malesef duyarsız kalıyoruz bu konuya
tabi bu konuya en güzel cevabın ORHAN ÇELİK abimizden geleceği kanısındayım
konu aşk meşk yada siyaset olsa hemen atlarlardı konu şehitler olunca kimseden ses çıkmamış yakışmamış niziplilere
bencede güzel bir konu vatanı icin canını gözlerini kırmadan feda eden insanların isimler park veya sokaklarda isimlerinin olması güzel eger olursa halk tarafından da ilgi alır bence
Hala ısrarcıyım. Önemsiz sokak isimleri yerine, kişi isimlerini ön plana çıkarmalıyız.
Bencede onemli bir konu ve bu konuya biraz daha fazla ilqi qostermeliyiz.
Vatan uqruna canini veren evlatlarimizin isimlerini sadece sokak veya mahalle isimlerine deqil okul veya saqlik ocaklarinada verilebilir diye dusunuyorum.Onlar herkesten cok hakediyorlar.
Nizip çalıştayına bu konuyu bir dosya halinde nizip com olarak sunsak nasıl olur acaba.selamlar
Cok cok cok quzel olur fatih abi...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.