yapılması güzel olur öğrencilerimiz içinde güzel bir çalışma olacağını umuyorum
Sorunlarımız Önerilerimiz
Üniversiteli Öğrencilere İndirimli Satış Yapılmalı!
arkadas lar peki nizipte ki üniversiteli ögrencilerin de gidip g.antep te alış veriş yaptıklarını biliyormuydunuz bencede haklılar cünkü giyim nizip te ne yazık ki sıfır durum da istanbulda yasayan lar cok iyi bilir eminönünde 5 veya 10 liraya satılan kıyafetler nizipte en büyük giyim magazalarında pahalı fiyatlara satılıyor belki nizip halkı bunun farkındamıdır bilmiyorum ama ÖGRENCİLER. farkında
magazalar artırılsa hem rekabetde olur, benim içinde alternatifler olur tabi:) çogu arkadasım G.Antepi tercih ediyo ne yazıkki..
evet haklilar cünkü nizip.te MARKA giyim yok acık konusmak gerekiyor ben nizipe geldigim zaman bende mecburen g.antep.e gidiyorum cünkü aradigim kiyafetler nizip.te yok
keşke herkes yeterli duyarlılığı gösterse. belediye başkanımızın gecen gün söylediği bir laf vardı çok hoşuma gitti 'bacasız fabrika'. doğru değilmi.
maalesef bende de biraz marka takıntısı oldugu içiiin......... :( işte bu yüzden marka giyim magazalrı açılsa güzel olur...
çok haklısınız sonuna kadar katılıyorum öğrenciye destek şart
secretgarden ok marka açılsın ama nizipli aynı malı daha pahalı antepten almayı seviyor maalesef
Güzel bir öneri hemşo:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.