Doğan zaten biz görmeyelim diye çaktırmadan yedi ben vew Zeynel saydık tam 5 dürüm yedi.
Basından Nizip Haber
Nizipcom Bursa ve Uludağ Gezisi
keşke bursada karşılaşa bilseydik bende bursada ikamet etmekteyim tanışmış olurduk bidahaki sefere inşallah..... mahmut gören bursa/ yıldırım
Bizde iki gün Bursadaki Niziplileri aradık durduk ancak üç tane bulabildik, siz acilen mahmut veya Fatih beyle irtibata geçin.kefrikli2716;187135 wrote:keşke bursada karşılaşa bilseydik bende bursada ikamet etmekteyim tanışmış olurduk bidahaki sefere inşallah..... mahmut gören bursa/ yıldırım
ne güzel yerlermis buralar gidip görmek lazim..sizler cok güzel bir gün gecirmissin yemeklerde cok güzel gözüküyor afiyet olsun..komsuda piser bizede düser ama degilmi:::)))
Dğer resimler nerede, bir sürü resim çekildi.
Sitenin resim yöneticisi bu fotoğraflardan 20 tane felan foto arşivine koysun.buraya link verilip yüklenenler bi süre sonra kaybolacak..ben 15 tane felan bursa ve eskişehir gezisi klasörüne attım..ama pek vaktim yok..ilgilenemiyorum..
Valla iki dürüm yedim sonradan ekmeğin ucundan koparıp küçük bir parça yedim. Birde ilker kendi yemeğini yedi oğlununkinide yedi sonra oğlunu bizim masaya gönderip yemeğin etlerini istetti... ona sorun bir bakalım kaç dürüm yemiş...:Dmüslüm akpek;187124 wrote:Doğan zaten biz görmeyelim diye çaktırmadan yedi ben vew Zeynel saydık tam 5 dürüm yedi.
Mahmut gözümüzemi inanacağız sanamı, zaten İlkerin yediklerini de sayacağız merak etme.
Abicim bir kere sen bizim masada bile değildin, sen vanlı hemşerinle aynı masada yemek yedin Allah muhabbetinizi arttırsın...
çok özledim tophaneyi ve bursayı.......Ramazan Tarhan;186339 wrote:
Yuhhhhh be abiciğim,
Çocuk bir dürümü yiyene kadar 2. dürümde tepside sadece balcanlar kaldı , bende yan masaya etinden aldırmaya yolladım.
onuda zaten bitiremedi,
ben söleyeyim, 2 dürüm + yarımdan az çağataydan kalan dürümü yedim.
:):D
ilker,
MENES;187319 wrote:Valla iki dürüm yedim sonradan ekmeğin ucundan koparıp küçük bir parça yedim. Birde ilker kendi yemeğini yedi oğlununkinide yedi sonra oğlunu bizim masaya gönderip yemeğin etlerini istetti... ona sorun bir bakalım kaç dürüm yemiş...:D
şimdi bizi Tanımayan biri olsa ''Yidiklerini saymışlar'' diyecek...:)
işi gücü bırakmışlar yedikleri lokmaları saymışlar...:)
haaahhh Ben dememişmiydim:)
Orada olsaydınız lokmaları bile sayardınız.
Kimse kimsenin lokmasını saymadı herkes kendi yediğini saymış.
Kızma bilader şaka yaptık...ilkaytrade;187588 wrote:Yuhhhhh be abiciğim, Çocuk bir dürümü yiyene kadar 2. dürümde tepside sadece balcanlar kaldı , bende yan masaya etinden aldırmaya yolladım. onuda zaten bitiremedi, ben söleyeyim, 2 dürüm + yarımdan az çağataydan kalan dürümü yedim. :):D ilker,
Mahmut sana bi haberim var...Dün Mehmet Çiçek'in yanına gittim.Lokantada Vanlı da oturuyordu..Özellikle seni özel olarak ziyaret edecekmiş...hazırlıklı ol..Kemalpaşaya da özel bi ziyarette bulunacakmış...sizi çok sevmiş :)))
Vanlı hocama dokunmayın.
Söyleyin ona, 2015 yılına kadar tüm rezervasyonlar dolu.
HEHEHEE.Herkese kapımız açık insan çok kıymetli bir varlıktır.Selamlar
Zeynel daha büyük çekemedinmi, kafamızdaki bitler sayılıyor.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.