Erzurum'da otomobil çarpması sonucu ölen yavru kedinin annesi, uzun süre yavrusunu yanı başından ayrılmadı. Bu görüntü yol kenarındakileri de duygulandırdı..
Erzincankapı semtinde bugün öğle saatlerinde bir otomobilin altında kalan yavru kedi, annesinin yanında öldü. Anne kedi ise yavrusunun yanına giderek uzun süre miyavladı.
Ölen yavrusunun yanından ayrılmayarak onu yalayan anne kedinin bu hali, yoldan geçen insanları da duygulandırdı.
Genç Muhabbet
Hayvanda olsa bir annee
Allahım suanda mahvoldum ya 
İnsanlarda böyle olsa Dünyada kötülükler biterdi.
annelik duygusu psikologların bile çözemediği tek şey
anne ile yavrusu arasına hiç bir kuvvet giremez
Annelik gerçekten çok özel ve kutsaldır Cennet anaların ayaklarıaltındadır sözü durumu gayet güzel anlatıyor
allah rahmetinin 99 nu kendisie bırakmış 1ni dünyaya atmış galiba o birinin çoğu kısmını annelere vermiş ki anneler bu kadar merhametli
Ben de aynı sekilde üniversite okurken böyle bir olaya şahit oldum.Bir köpek yavrusuna araç çarpmış yavru oracıkta can vermiş anne de gelen geçen araçlara havlıyor saldırıyor. yayalara hiç saldırmıyor sadece araçlara saldırıyor ve havlıyordu hayatımda ilk defa bir hayvanın ağladığına şahit oldum oda bu
İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevenlerden olmamak mümkün değil.
insanların bu resimden örnekler çıkarması lazım bence bak annelerin değerliliğine
katılmamak mümkünmü....:(dontpanic;186082 wrote:İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevenlerden olmamak mümkün değil.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.