Ya ne bahsız adamım... millet nerlere gidiyo..ben çalışıyorum:(
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Mahmut Kuzudişli Hocamızı Ziyarete Gidiyoruz.
Yahu kardeşim bu kadar da çalışılmazki, haftada bir günü kendine ayır bari, sonra benim gibi 50 yaşına gelirsen çok pişman olursun.xxhidayet;182835 wrote:Ya ne bahsız adamım... millet nerlere gidiyo..ben çalışıyorum:(
Mahmut hoca taze taze palamutları almış...ben şimdilik biz 7 kişiyiz dedim...başka gelen olacaksa palamutlara takviye yapacaz :))))
Ben 11.30 da motorla yola çıkacağım, Ramazan sarıyer camisi denize sıfırdı galibe değilmi. Hemen meydandaki cami.
nizip.com sayesinde birçok yeni abi tanıdım..Mahmut abi de bu degerli abiler arasında olacak inşallah...biz ahmet abi ile birlikte gelecegiz...
Emrah palamut listesinde varmısınız, yoksanız söyleyelimde Mahmut hoca fazla alsın palamutları. Şimdiden ağzım sulandı palamut yemek için sabah kahvaltısı bile yapmadım.
Bu arada cuma namazı saati 13.15 unutmayalım.
Sarıyer Merkez camisi boğaza sıfır tarihi bir camidir.kime sorarsanız gösterirler..Bu caminin bir başka adı da A.Kedhuda camisidir..Bu ismi de kime sorarsanız gösterirler..Hava güneşli ve güzel...iyi bir anı olacak...
Bu arada dün Davut hocamı arayıp baş sağlığı diledim gelemediği için üzgün, hepinize selam söyledi, salı günü dönecekmiş.
Emrah,harita ekibinin aracı Maslak'a gidecek.ben oktay ve ahmeti alacağım..sadık,memet ve sen oradan camiye geçersiniz..
Ramazan abi,ben de gelmeyi çok isterdim...Mahmut hocamı uzun zamandır görmemişim..benden çok selam söyleyin..malesef işlerimin yoğunluğundan bugün akşama kadar doluyum... :(
murat çelik
Yeter yav:)sabah sabah ney bu palamut muhabbeti:)
Murat gelseydin çok iyi olurdu...dur oktay'i arim..o seni ikna etmesini bilir...seni bursa listesine yazdım..bursa gezisi sakata gelmesin...2006 daki bursa gezimize sen de katılmıştın.bu sefer daha güzel olacak... :))))
Gelmeyenin palamutunu ben yerim.
murat çelik gelemiyorum dedi sebebi verilmiş sözü varmış bende Allah a verdigin sözü unutma dedim ve hemen geliyorum dedi yani murat kardeşimizde geliyorm.ç;182950 wrote:Ramazan abi,ben de gelmeyi çok isterdim...Mahmut hocamı uzun zamandır görmemişim..benden çok selam söyleyin..malesef işlerimin yoğunluğundan bugün akşama kadar doluyum... :( murat çelik
murat kardeşim fakir derken ne fakiri:confused: yani maddi yönden bizdede bir şey yok olsa dükkan senin:):):):)murat coşkun(hacimurat);182722 wrote:ey ehl-i nizip.com.....fakiri kabul ederseniz.ben de orda olacağım inşallah...
Allaha ne sözü vermiş, bu cuma Mahmut hocaya gitmeye söz veriyorummu demiş.:poktay.cankesen;182963 wrote:murat çelik gelemiyorum dedi sebebi verilmiş sözü varmış bende Allah a verdigin sözü unutma dedim ve hemen geliyorum dedi yani murat kardeşimizde geliyor
afiyet olsun müslüm abi
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.