-Siyasi konulara beni dahil etmeyin demişsiniz kendiniz de o zaman siyasi konulara yorum yapmayın.SİYASET BAYANLARA GÖRE DEĞİL DÜŞÜNCESİNDEYİM . Yine de siz bilirsiniz ama Nizip teki hizmetlerden ne kadar haberdarsınız bilemem tututuğunuz siyasi partiyi de bilmiyorum ama hükumetin bir belediyesi olarak Nizip çok şey kazanmıştır kazanacaktır da. Kısacası "elinizin hamuruyla erkek işine karışmayın " Kalın sağlıcakla...Bozuşak
MENES wrote:
bozuşak wrote:
Siyasi düşüncesini yazan kişi -benim yazdığım okunacak kimse de bana cevap yazmayacak- düşüncesin de olmamalı. Herkes fikrini yazar ama karşı görüşü okumaya bile tahammül yok eyi Hayal Hanım 22.000 kişiye yanlış yaptılar desin bunların içinden bir iki kişi çıkp da "niye " diye sormasın .
"Elini hamuruyla erkek işine karışmasın"Karışırsa da sonuçlarına katlansın....İşini bilmeyen kadın olsun erkek olsun bu cümle kullanılır....Özür dileyecek bi şey de yok kimsenin kişilk haklarına da saygısızlık da yoktur bu arada bunu da böyle bilesiniz...
Her şeyden önce o bir bayan ve bizim hemşerimiz. Bu da onun hür fikri, ne söyleyeceksen o zaman siteden söyle özelden niçin mesaj atıyorsun kardeşim.
Sanada onada özelden mesaj attım bundan utanılacak çekinilecek bi şey yok isterseniz ikinizde özel den attığım mesajları sitede yayınlayın kimsenin kişillik hakkına saldırma maldırma yok Menes Bey
Sana da söylüyorum yazıyorum siyasi konulardan anlamıyorsan verilen cevaplara tahammül edemiyorsan yazmazsın senin gırtlağını sıkp da illa yaz demiyoruz yazarsan cevap verilir. Bu benim için BAYAN da olsa fark etmez. Cevap verilmesi gerektiğini hissediyorsam veririm.Sizden öğrenecek değililm...
ak partiyi şamar oğlanına çevirmeye kimsenin hakkı yok. Bu millet o partilerin dönemlerini de bilir.
Yardımlar muhabbetine gelince:Yardımların çoğunu valilikler yapıyor.Valinin partisi olmaz. Yenilgiyi hazmedemeyenler izah edebilmek için bahane peşinde koşturuyorlar. Sosyal Devlet diye bir ilke var anayasamızda.Laik sosyal bir hukuk devletiyiz.Sosyal: Vatandaşın kendi eliyle güz yetiremeyeceği zaruri ihtiyaçlarının veya kamu hizmetlerinin devletçe karşılanması.
Bunu birileri yıllardır yapmıyorsa ak partinin suçu nedir.Fakire sahip çıkmakmı. Bunların oy tahvili için yapılıp yapılmadığını Allah bilir.
Son olarak şunu söylemek istiyorum.Ak partililer partilerine saldırıldığı zaman sessiz sedasız dinlemesinler.Edeplice güzel bir üslupla cevabını versinler. Ak parti bu ülkeyi 20-30 yıl bir çıta yükselmesi yapmıştır. Bunları ifade edin. Bu ülkeye kurulduğundan beri 3 kuruşluk hizmeti geçmemiş olanlar laiklik kelimesinin anlamını bile bilmeden milli ve manevi değerlerimize saldırmayı bir adet haline getirmişlere yedirmeyin partinizi.
İşte bana ve hayal'e özelden yazdığın cevaplar. bu mudur bir bayana özelden yazılacak yazılar verilecek cevaplar.
-Siyaset bayanlara göre değil düşüncesindeyim.
-Elinin hamuruyla erkek işine karışma.
-Karışırsanda sonuçlarına katlanırsın.
-Benim için bayan olsada fark etmez.
Eyvah ekmek eyvah, biz çıkalım da siz rahat rahat gezinin sitede kardeşim Hacı başkan senin gibilerin oy verdiğini bilseydi Allahu alem seçime girmezdi.
Bırak da site sakinleri değerlendirsin artık kanal d ve star gibi belirli cümleleri seçip de yazma evet ben bu cümlelerin yine de arkasındayım yazdım gerekirse bir başkasına yine yazarım.
Demokrasiye saygı duymak demek , muhalefetede söz hakkı verilmesi ve duygu düşüncelerin dinlenmesi demektir.
şimdi her gazetedeki türkiye haritasını açınız, ve renklere bir göz atın,
önemli olan bu renkleri anlamak ve yorumlamak,
Şu an için tüm ege-akdeniz kıyıları CHP küçük bir noktada MHP'nin elinde
karadenizinde bir kısmı CHP'de,
orta ,doğu ve güney anadolu AKP'de , Güneydoğu anadolu ise tamamen DTP'de,
neden acaba bir düşünün.
Fevzi beyi tebrik eder, NİZİP'in tanıtımı,ZEUGMA'nın tanıtımı ,FISTIĞIMIZIN Tanıtımı konusunda ,en azından bu 5 yıllık süre içinde NİZİP'te bir Turistik belgeli otel açmak için çalışma yapmasını diler, görevinde başarılar dilerim.
Ben uzaktayım bana göre hava hoş ,umarım her yönden gelişen modernleşen bir İL Adayı olursunuz.
selamlar,,
ilker
bozuşak;178836 wrote:Hanımefendi yanlış veya doğru Demokrasi saygı duymanızı bekleriz.
Nizip in dışında oturuyorsunuz olaylar hakkında yeterli bilgiye de sahip değilsiniz .Nizipli nin kararına yanlış veya doğru diye yorum yapma hakkına bence sahip değilsiniz.
Bütün partilerin oy oranlarını bir kontrol edin bu Nizip te de Türkiye genelinde de aynıdır ama siyasetten anlayana....
"Ak Parti Bir tarafa diğerleri öbür tarafa"
Arkadaşlar bu kadar abartmanın anlamı yok.Bakın seçim bitti. Kazananı tebrik etmek gerekir.Gergin geçen bir siyasi atmosferden sonra aynı gerginliği ne diye devam ettiriyorsunuz. Evet hayal o ifadesi ile yanlış yapmıştır. Fakat konunun bu şekilde farklı mecraya çekilmesi de çok yanlış. Lütfen tartışmayı burada noktalayın.
Sayın bozuşak kardeşim ,
zaten nizipte yaşayanlar oy kullandığı için sonuç öyle dışarıda olanlar oy kullansa sonuç başka türlü çıkabilirdi
bozuşak;178845 wrote:Ben Nizip te oturuyorum Nizip te oy kullanıyorum Nizip i düşünen gelir oyunu kullanır.
Nizip te yaşamadan hizmetleri görmeden yapılanları görmeden sizce objektif davranabilir mi?????
Yunus;178965 wrote:Neden ateşli bir şekilde hayal nickli kişiyi savunuyorsunuz anlayamadım?
Siz, yani hayal nickli arkadasın avukatı, diğer üyelere cevap yetiştireceğinize, hayal nickli arkadasa tartısma baslattığı için ikazda bulunun.
Kime avukatlık yapacağımızı kime ikaz yapacağımızı size mı soracağız.
Bir konu açılmış oda mesajını yazmış, sonra tam tersi bir mesaj yazıldı diye hemen hamaset havaları çalmaya başlamayın. Hayret birşey.Siz hayal'e sataşacağınıza DTP Nizip'te 3. parti olmuş onu bir sorgulayın bakalım.
Avukatlıgı kıme yaptıgınız da umrumda değil ikazı kıme yapacagınız da.... Benimle neden tartışmaya başladınız şimdi, once onu düşünün, sonra da kendi kendinize soru sormayı, avukatlık yapmayı, sonra başkalırına yapmayı deneyin... Tabii bunu da bana sormayacaksınız biliyorum:)
Niye devletin valisi seçimden önce fakir fukarası olduğunu hatırlıyor veya ihtiyaç sahiplerini hatırlıyor,
bu bir gerçek seçimlerden önceki 6 ay tüm maden ocakları,toptancılar partilere çalışır,
burada tek memnun vardır, KÖMÜR ocakları sahipleri, Gıda toptancıları v.s
selamlar,
zeynel yılmaz;179003 wrote:ak partiyi şamar oğlanına çevirmeye kimsenin hakkı yok. Bu millet o partilerin dönemlerini de bilir.
Yardımlar muhabbetine gelince:Yardımların çoğunu valilikler yapıyor.Valinin partisi olmaz. Yenilgiyi hazmedemeyenler izah edebilmek için bahane peşinde koşturuyorlar. Sosyal Devlet diye bir ilke var anayasamızda.Laik sosyal bir hukuk devletiyiz.Sosyal: Vatandaşın kendi eliyle güz yetiremeyeceği zaruri ihtiyaçlarının veya kamu hizmetlerinin devletçe karşılanması.
Bunu birileri yıllardır yapmıyorsa ak partinin suçu nedir.Fakire sahip çıkmakmı. Bunların oy tahvili için yapılıp yapılmadığını Allah bilir.
Son olarak şunu söylemek istiyorum.Ak partililer partilerine saldırıldığı zaman sessiz sedasız dinlemesinler.Edeplice güzel bir üslupla cevabını versinler. Ak parti bu ülkeyi 20-30 yıl bir çıta yükselmesi yapmıştır. Bunları ifade edin. Bu ülkeye kurulduğundan beri 3 kuruşluk hizmeti geçmemiş olanlar laiklik kelimesinin anlamını bile bilmeden milli ve manevi değerlerimize saldırmayı bir adet haline getirmişlere yedirmeyin partinizi.
İnsanlar birbirlerine tahammül edebilmeli ve seçim sonuçlarını da hazmetmelidir, bundan sonra eğer istemediğin bir yönetici varsa seçimlere kadar girersin bir siyasi partiye verirsin mücadeleni, elini koyarsın taşın altına, istediğin kişinin seçilmesi için çalışırsın öyle oturduğunuz yerden ahkam kesmekle olmaz, bu şekilde birtek 5 senede bir oy verirsin.
Mahmut bey hassasiyetinizi anlıyorum, bozuşak adlı üyemiz iyi tanıdığım değerli bir üyemizdir, yanlış bir davranışta bulunmasına ihtimal vermediğim gibi özel mesajda da bu açıkça görülmektedir, konular hakkında yorum yaparken yada bir sorunu özel mesaj yolu ile çözümlemeye çalışırken doğal olarak karşıdaki üyenin fikirlerine göre davranırız bay veya bayan olması fikirleri masum yada suçlu olarak değerlendirmemize sebep değildir.
Hayal kardeşimiz fikrini belirtirken AKP ye oy veren insanları yanlış yaptı diyerek o kadar insanı "yanlış" yapmakla itham etmiştir. (her ne kadar bu şahsi fikri bile olsa kasttiği insanlara söz hakkı doğmasına sebep olmuştur)
Söz hakkı doğurucak bir mesajın akabinde gelen tepkileri değerlendirip uygun üslup ile cevap verebilmek gereklidir ve bu kısımda kişinin bayan yada bay olmasının hiç önemi yoktur.
Bozuşak adlı üyemizde açık ve özel mesaj yolu ile buna tepki vermiştir, anladığım kadarıyla hayal kardeşimiz ve siz özel mesaj yolu ile cevap verilmesine tepkilisiniz ancak mesaj içeriğinde kişisel hakaret v.b bir durum söz konusu değildir çok şık bir mesajmı derseniz elbette değil ama öncesinde yazılan mesajın devamında gelen tepkiler kesinlikle anormal değil.
Özel mesajı burada yayınlamakla da isabetli bir karar almışsınız.
Konuyu bu yönde devam ettirmekle bir sonuca ulaşılmaz şahsi bir durumda söz konusu değildir. kırgınlık ve küskünlük oluşturacak bir durum olmadığı kanaatindeyim.
Ben site sakinleri hakemlik yapsın kimin kişilik haklarına saygısızlık var görülsün dedim. Mustafa Bey zan altında bırakılıyorum. Eğer ben kimsenin kişilk hakkına saygısızlık yaptığım admin tarafından site sakinleri tarafından kabul edilirse Menes Bey den ve Hayal Hanım dan özür dilerim ama öyle bi şey yoksa - ki yoktur özür mözür dilemeye de gerek yok herkes yoluna...
Yine diyorum sitede her türlü konu yazılıyor çiziliyor herkes ilgi duyduğu konulara yazsın mesela beni hiç spor maç konularında yazarken gördünüz mü ?
Yok şu yazılsın yok bu yazılmasın herkes istediğine usulünce yazsın kardeşim. Cevaplara dayanamıyan yazmasın...
bu konu bu gidişle kapatılacak ve silinecek , ama kapatılmadan önce birşeyler yazmak istiyorum ,
şimdi dikkat ederseniz burada 2 grup oluştu,
1. grup nizipte yaşayanlar, orada kalmak durumunda olup her verilenle yetinmeye çalışan verilmesi gereken her hizmeti abartanlar,
2.grup ise şu anki nizip'i yeterli bulmayanlar, gelişmesi için bu yönetimi eksik görenler,
çünkü bizim gözlüğümüz biraz daha açık , ben daha öncedende bir HOCA lakaplı biriyle tartışmıştım,
ona dediğim tek kelime vardı antep il sınırlarından dışarı kaç kere çıktın,
Ben japonyasından koresinden,italya,ispanya,almanya v.s v.s v.s toplamda 11 ülke gezdim. bizim ufkumuz daha geniş ,bizde isterizki ZEUGMA deyince , Çingene kızın resmini fotoğrafını gösterince tüm dünya bilsin isterim ama o tanıtımla olur,
Bakınız Seyahat şirketlerinin Tur programlarına varmı zeugma turu yok , bazıları GAP turunun içinde belki sıkıştırıyor,
onlarda kalmadan yallah,
anlaşın bir seyahat acentası ile, topalyın acentaları bak istanbulda bir sürü dernekleşmiş hemşerimiz var , hani sizin fikrini beğenmedikelrinizden, size şunu söyleyeyim , elinizdeki fırsatları değerlendirelim derseniz BİZ VARIZ DERİZ, ama yok yeter derseniz YOKUZ o zaman kutunuzdakine razı olun ,
Selametle Kalınız ,
ilker
3. kez söylüyorum Hacı Fevzinin seçilmesine, seçilmesiyle memleketimize olacak hizmete, eğer seçilmeseydi olacaklara daha doğrusu olamayacaklara sizinle aynı yerden bakıyoruz. Bende oyumu verdim, başkanıda gönülden destekledim. Yapacağınız çok basit, hayal görüşünü belirtti saygı duyun.
O bizim bir çoğumuzun cocuğu yaşında alın gönlünü kazanalım.Mesele bu kadar basit. ben kimse için kötü demiyorum,tanımadığım insanlara kötüdür diyemem, Kasım kardeşim çok mu zor siteden bir üyenin gönlünü almak hele hele genç bir kızımızın gönlünü almak, velev ki haksız olsun.
Sevgili İlker kutuplaşma yok hepimiz aynı şeyi şöylüyoruz.Hacı başkanın seçilmesiyle Nizip kazanmıştır.
Konu o değil, konu şu kendi fikrini söyleyen bir bayan üyenin üzerine gidilmesi. Başka konu yok, Yahu Allah aşkına sitede Yaşı büyüklerden bir kişi yokmu, hayal! seni de böyle seviyoruz sen bizim kardeşimissin, sana göre Nizip yanlış yaptı ama bizde doğru bildiğimiz yaptık herkese hayırlı osun diyecek bir babayiğit yok mu, Le ilahe illallah yav.
başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizle...
Bu kadar çok kimse bu kadar büyük bir yanlış yapmaz yani sonuçta herkese göre doğru olmasada biz doğruyu yaptık ve tekrar AKP ve H. Fevzi Akdoğanla yola devam dedik ve bunu kimse yargılayamaz...
nizipli ak partisine sahip çıktı.
demokrasi bir erdemler rejimidir.lütfen sineye çekiniz. Kendini bu ülkenin efendisi görme devri(chp zihniyeti)bitti. Anadolu insanı bunları yemiyor.
TEKRARA SÖYLÜYORUM BÜTÜN PARTİLER BİRLEŞMİŞ(SAADETİ DAHİL) AK PARTİYE SALDIRIYORLAR.
ŞUNU İYİ BİLİYORUZKİ ÖNCEKİ SEÇİMDE DİĞER PARTİLERE OY VERENLER SIRF AK PARTİYE KAYBETTİREBİLMEK İÇİN DP DE BİRLEŞTİLER.YANİ İTTİFAKLARI HUBBU ALİDEN DEĞİL BUĞZU MUAVİYEDEN GELİYOR.AK PARTİ BU SEÇİMİ HAKEDEREK KAZANDI.
SÖZ BİTMİŞTİR BAŞKANIMA HAYIRLI OLSUN.
BU ŞEKER GİBİ ADAMI BIRAKINDA İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞSIN.ÇALIŞMALARINI DENETLEMEK GÖREVİNİ YAPIN HESAP SORUN AMA ÖNCE SECİLDİĞİ İÇİN SAYGI DUYUN
Mustafa ikidir admin bey diyorsun kardeşim. bu arkadaşları hepsi bildiğimiz tanıdığımız insanlar, görmüş geçirmişler. Nerede nasıl oturup kalkmaları gerektiğini biliyorlar. Bir arkadaş kalkmış ve halk yanlış yaptı demiş, diğerleride neden demiş. İzlediğim kadarıyla normal bir tartışma gidiyor, arada bir iki cahil laf edilmişsede okadar da olur, bu onun seviyesini gösterir.
Sen müdahalae etme dur, onlar orta yolu bulacaklar, hem ben buranın başka sorumluları var.
Tabi ki zor değil :) o bizim kardeşimiz hemşerimiz ve başımızın üzerinde yeri var, konu ile ilgili olarak kendisine bir haksızlık sözkonusu olmuşsa kusura bakmasın, görüşüne saygı duyuyoruz ve bozuşak kardeşimlede görüştüm o da konuyu kapattı. Kendisinin abileri olarak sitemize ve üyelerimize kırılmasına gönlümüz razı olmaz tabiki kendinin de bize kırılmasını istemiyoruz.
Çok uzatmıyayım bu konu ana başlığı esasına göre devam etsin bununla ilgili başkada lütfen mesaj yazmayın.
Hayal kardeşimizde belkide ilk olarak siyasetten nasiplendi :)