Nizipden Duyurular Etkinlikler

H.Fevzi AKDOĞAN Yeniden BAŞKAN

dervisdörtbudak Üye
Yaklaşık üç aylık seçim sürecinden sonra Mevcut Belediye Başkanımız H.Fevzi AKDOĞAN'a Nizip halkı tekrardan görev verdi. Hizmet yarışındaki diğer aday Mehmet ASLAN abimize ve kendisine gönül verenlere ayrıca teşekkür ederiz. Bu yarışta demokrasinin gereği biri kazanacak birisi kaybedecekti. Sonuç olarak; her iki taraf içinde rabbim haklarına hayırlısını vermiştir inşallah. Bu vesileyle Nizip.com ekibi ve Nizip halkı olarak yeniden başkanımıza ve tüm ekip arkadaşlarına başarılar dileriz.
M.KÜÇÜK Üye
Evet çok fazla germemek lazım ortamı, Sayın Başkanı şahsım adına kutluyor ve hayırlı muvaffakıyetler diliyorum.
müslüm akpek Üye
Sayın Hacı Fevzi Beye hayırlı olsun, kendisini kutluyorum, seçim yarışı bitmiştir, şimdi hizmet zamanıdır, Hacı bey geçmişte yaptığı hizmetleri bu dönemde katlamalıdır, Nizip adına kendisinden çok şey bekliyoruz. Bu arada Latif Beyin durumu ne oldu. NİZİP SEÇİMİNİ YAPMIŞTIR.
HakanSahin Üye
Hayırlı Uğurlu Olsun. İnşallah bu önümüzdeki 5 yılda belediye daha iyi olcağını umut ediyoruz. 2004 yılı ve 2009 yılında Alınan Oy adetlerine göre belediye yönetimi kendi istişaresini yapar artık.
ŞAHİN TEKŞAN Üye
Yeni başkanımız hayırlı uğurlu olsun
fsoyarik Üye
Allah hayırlı etsin.Selamlar
rasimm Üye
Oyların dağılımına bakınca ister istemez insan düşünüyor bu diğer partilerin oyları nereede diye (chp,dsp,mhp.sp) Hacı başkan artık şapkasını önüne koyup düşünmeli..... Memlekete nasıl hizmet edebilirim hatalarım nerede olmuş ki bu oranlar böyle.....?????? Neyse Hayırlı Olsun.
mustafasahin Üye
hacı başkan sen bizim herşeyimizsin sen nizip in başkanısın nizip seninle gurur duyuyyor
müslüm akpek Üye
mavi_şahin;178816 wrote:hacı başkan sen bizim herşeyimizsin sen nizip in başkanısın nizip seninle gurur duyuyyor
Seçim bitti, Hacı Fevzi Bey kazandı.:)
noir doiser Üye
hayırlı uğurlu olsun...inşallah nizip e layık hizmetler katlanarak devam eder...
aşk-ı muhabbet Üye
Bu seçimin Başta Nizip'imiz olmak üzere, tüm yurda hayırlar getirmesini diliyorum. Nizip güzel bir demokrasi dersi vermiştir. Taşkınlık olmadan medenice herkes sandık başına gitmiştir. Yine demokrasi kuralı olan mutlaka bir tarraf kazanacak, bir taraf kaybedecektir. Her halukarda demokrasi kazanmıştır. Başkanlığını yineleyen, Sn. akdoğana başarılar diliyorum. Diğer adaylar da, Güzel bir demokrasi dersi verdiklerinden ötürü tebrik ediyorum. Sevgiler...
müslüm akpek Üye
Sen bir hafta önce görecektin patırtıyı.
bozuşak Üye
нαуαℓ;178835 wrote:Nızıp halkı bı kez daha yanlıs yaptı... Hayırlı olsun
Hanımefendi yanlış veya doğru Demokrasi saygı duymanızı bekleriz. Nizip in dışında oturuyorsunuz olaylar hakkında yeterli bilgiye de sahip değilsiniz .Nizipli nin kararına yanlış veya doğru diye yorum yapma hakkına bence sahip değilsiniz. Bütün partilerin oy oranlarını bir kontrol edin bu Nizip te de Türkiye genelinde de aynıdır ama siyasetten anlayana.... "Ak Parti Bir tarafa diğerleri öbür tarafa"
muslum_91 Üye
нαуαℓ;178835 wrote:Nızıp halkı bı kez daha yanlıs yaptı... Hayırlı olsun
Keşke her aday aynı şartlarda seçime girseydi...Demokrasiyi yaşayamadık ...
muslum_91 Üye
bozuşak;178836 wrote:Hanımefendi yanlış veya doğru Demokrasi saygı duymanızı bekleriz. Nizip in dışında oturuyorsunuz olaylar hakkında yeterli bilgiye de sahip değilsiniz .Nizipli nin kararına yanlış veya doğru diye yorum yapma hakkına bence sahip değilsiniz. Bütün partilerin oy oranlarını bir kontrol edin bu Nizip te de Türkiye genelinde de aynıdır ama siyasetten anlayana.... "Ak Parti Bir tarafa diğerleri öbür tarafa"
Bence demokrasiye değil de KÖMÜR e YOĞURT a PARA ya YEŞİL KART a sayı gerek bu devirde çünkü ona saygı duyuldu
demirci mındık Üye
..........................
mehmet karakaş Üye
bozuşak;178836 wrote:Hanımefendi yanlış veya doğru Demokrasi saygı duymanızı bekleriz. Nizip in dışında oturuyorsunuz olaylar hakkında yeterli bilgiye de sahip değilsiniz .Nizipli nin kararına yanlış veya doğru diye yorum yapma hakkına bence sahip değilsiniz. Bütün partilerin oy oranlarını bir kontrol edin bu Nizip te de Türkiye genelinde de aynıdır ama siyasetten anlayana.... "Ak Parti Bir tarafa diğerleri öbür tarafa"
Niye sahip değilmiş bozuşak.Sen yorum yapma hakkına sahip oluyorsunda hayal sahip olamıyormu.
bozuşak Üye
muslum_91;178837 wrote:Keşke her aday aynı şartlarda seçime girseydi...Demokrasiyi yaşayamadık ...
***************************************** ********************************* **************************** ************************** ************************ Nasıl bir eşit şarttan bahsetmiştiniz.???
müslüm akpek Üye
Başladık yine, biraz sakin olalım, seçim bitti bundan sonra hizmet zamanı.
bozuşak Üye
mehmet karakaş;178841 wrote:Niye sahip değilmiş bozuşak.Sen yorum yapma hakkına sahip oluyorsunda hayal sahip olamıyormu.
Ben Nizip te oturuyorum Nizip te oy kullanıyorum Nizip i düşünen gelir oyunu kullanır. Nizip te yaşamadan hizmetleri görmeden yapılanları görmeden sizce objektif davranabilir mi?????
müslüm akpek Üye
bozuşak;178845 wrote:Ben Nizip te oturuyorum Nizip te oy kullanıyorum Nizip i düşünen gelir oyunu kullanır. Nizip te yaşamadan hizmetleri görmeden yapılanları görmeden sizce objektif davranabilir mi?????
Bu nedemek şimdi, Nizipte yaşamıyoruz diye bizi Nizip'e de sokmayın bari, böyle bir mantık olmaz, Nizip dışında yaşayanların Nizip için yaptıklarını saymaya başlarsak sayfalar yetmez, yine ikilik çıkardın.
deniz yıldızı Üye
Sevgili bozuşak.Hayal arkadaşımız kendi görüşlerini belirtmiş.Bunda kızacak bir durum yok saygı duyuyoruz ama o arkadaşımızın nizip yanlış yaptı demesi abes olmuş çünkü %50 lik iradenin yanlışlığından bahsetmiş.Kendine göre yanlış olabilir ama demek ki 2 kişiden birine göre doğru seçim Hacı Fevzi Akdoğan.Bu sebeple işimiz hizmet gücümüz millet diyor hizmetlerimize bakıyoruz,herkesin fikrine de saygı duyuyoruz.Nizip hakkında yorum belirtmek için illa da Nizipte olmaya gerek yok.Herkese görüşlerini bizimle paylaştığı için çok teşekkürler.Oturup hayal arkadaşımız neden böyle düşünüyor diye düşüneceğiz çözmeye çalışacağız kendi çapımızda...
bozuşak Üye
müslüm akpek;178846 wrote:Bu nedemek şimdi, Nizipte yaşamıyoruz diye bizi Nizip'e de sokmayın bari, böyle bir mantık olmaz, Nizip dışında yaşayanların Nizip için yaptıklarını saymaya başlarsak sayfalar yetmez, yine ikilik çıkardın.
Müslüm Bey ben size Nizip e gelmeyin falan demedim öyle bir şey demem diyemem ama çoğunluğun kabul ettiği bir işe de kalkıp yanlış derseniz -ki siz de öylemi diyorsunuz bilemem- ben de böyle cevap veririm.... Demokrasiye saygı..... Doğru yaptık Nizipliler olarak Hacı Fevzi Akdoğan ı tekrar seçtik ki herhalde bu ikinci yanlışımız en doğru kararı verdik derim Herkese Hayırlı uğurlu olsun.
deniz yıldızı Üye
Canın sağolsun Zeki_ce kardeşim,keşke senin de gönlünü alabilseydik ama yine de fikrini takdir ve saygıyla karşılıyoruz.Sen diyemesen de biz yine Cenab-ı Mevla'nın memleketimize,halkımıza hayırlı eylemesini temenni ediyoruz...Seçmenin teveccühünü ve emanetini en güzel şekilde temsil etmeye çalışacak ve bizimle aynı fikirde olmayan kardeşlerimizin gönlünü kazanmak için çalışacağız.Fikirleriniz bizim için önemlidir,çünkü bize karşı fikirler olmadığı sürece bizim fikirlerimizin de anlamı yok! Bunun çok iyi farkındayız...
mehmet karakaş Üye
zeki_ce;178857 wrote:benim yazdıklarımı edit etme güzel kardeşim, beğenmiyorsan sil ama düzeltme...
Arkadaşım yazdığın mesajda hakaret vardı.'Hırsızlık,yolsuzluk 'gibi onun için editledim. Seçim bitti herkesin kazanan adaya hakaret etmeyip saygı duyması gerek.Dünya kadar belgeden bahsedildi gereken mercilere versinler.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim