ben daha önce seyretmiştim bunu . [url]www.ulfet.com[/URL] sitesinde var aynı film
Nizipden Fotograf ve Videolar
1965 yılında Ülfet Video ve Nizip fotoğrafları
baya eski bir belge her şeye değinilmiş hemen hemen herşey var ellerinize sağlık bildiğim kadarısıyla ülfet büyüklüğündeki fabrika dünyada 2 tanae biri nizipte diğeri ispanyada diye biliyorum umarım yanlış bilmiyorum
devamını beklioz mehmet abi ama çok gusel ne kadar güzel portre
M. Altay Evet Yanlış Biliyosunuz 2 Tanedir Bi Tanesi İtalyada Diğeri Nizipde Ülfettir, Ülfet İtalyan Teknoloji İle Yapılmış Bir fabrikadır. Fabrikanın % de 80'ine Yakın Malzemesi İtalyadan İthal Edilmiştir.
iyide sunucu bulunamıyor yazıyor...
evet sizede bu sözleriniz için teşekkür ederim bu belgeseli sunaN admin kardeşimizede seyrederken çok hüzünlendim çünkü benim çocukluğum ülfet kenarlarında geçmişidi ayrıca 1978 yılında da kısa dönem olsada 3 ay Ticaret Memuru olarak çalıştım Müdürümüz ise ASLAN bey di inan çok duygulandım herkese selamlar ESAT TUTAR GÜMRÜK MÜŞAVİRİ MERSİNnizip27700;173349 wrote:Ellerin dert görmesin. Bu güzel videoyu bizlerle paylaştığın için. Eğer imkan olursa Ülfet müdürü ile görüşülüp, bir hafta sonu Ülfet fabrikasını tüm nizip.com üyelerinin ve Ülfetten emekli olan çalışanlarının gezme imkanı verseler ne iyi olurdu. Bu fabrikada mutlaka bir yakınımız çalışmış ve emekli olmuştur. Bu güzel nostaljiyi hep beraber Ülfeti ziyaret ederek yaşamayı sanırım ben dahil tüm üyelerimiz isteyeceklerdir. Sevgili Hacı gardaşım resimleri inceleyemedim, çünkü çok küçük ileride onları büyük resim olarak atarsan bizlere inceleme fırsatı vermiş olursun...Ellerine vede emeğine bir kez daha teşekkürler....
çok güze bir film adminim tebrkler sabuncuuğun ne kadar zor koşullardan geçtiğini gördüm anı zaman bende sabuncuyum
nizibin eski görüntüleri daha güzel bence nizip o dönemlerde güzel seviyelere ulaşmış durumda tebrik adminim
Abicim eline,yüreğine sağlık çok güzel bir paylaşım galiba o zaman ülfet Dünya'nın en büyük 2.Fabrikasıymış
teşekkürler abi ellerine sağlık
Kıymetli kardeşim.Allah razı olsun,eline yüreğine sağlık.Çok güzel bir vefa örneği sergilemişsiniz.
Babam,amcam,dayım,yıllarca bu fabrikada ter döküp emek verdiler.Nice insanlar bu fabrikanın bereketiyle geçimlerini sağlayıp,çocuklarını okuttular.ÜLFET şehrimize bereket,şöhret,kültür getirmiştir.Hele gurbet ellerde,askerlik yaparken,ÜLFETmamüllerini görenler hem hasret giderir,hem de Nizip'li olmanın haklı gururunu yaşarlardı.Emeği geçenlere"ışk olsun yoorum".
O zamanın şartlarında bu teknolojiyi memleketimize kazandıranlara çok teşekkürler.Eline sağlık kardeşim birazda duygulandım.
teşekkürler,ellerine sağlık.
ancak dünyanın en büyük 2. fabrikası olan ülfet şimdi ne durumda,öğrenmek isterim.
çocukluğumda hem sabununu hemda yağını kullandığımız ülfet in daha ileriye gitmesi ile daha mutlu ve gururlu olacağımı bildiririm.selamlar.
işte nizibimin güzel kokusu güzel tarih izlerinin yaşandığı bir portre tebrikler adminim
ellerinize sağlık çok duygulandım çok harika
Askeriyede görevliyken İstanbul'da görevli, Gaziantep'de görevde bulunmuş bir emektar bir Bçvş. görüşme imkanım olmuştu. Tanışma faslında, Nizip doğumlu olduğumu söyleyince 'Sen Ülfet'i bilir misin?' diye sormuştu. Şaşırmıştım.. ama şu Vıdeoyu izledikten sonra 'şaşkınlığımın' ne kadar boş olduğunu daha iyi anlıyorum..
"Bir biz 'değeri' bilememişiz...."
teşekkür edrim bu videoda geçen emeginize ellerinize saglık fakat ülfetin şimdikihali içler acısı işsizlige çare arayan devlet bufabrikaları niye görmeklikten geliyor birtürlü anlamıyorum videoda belirttigi gibi ortadogunun ve avrupanın devlerinarasında bulunan ülfet neden satıldı
Arkadaşım Ülfeti Beşler grubu aldı ve büyük bir tadilata girerek bünyesinde 150 kişi çalıştırmaya başladı. Şuan Nizip'de ihracat şampiyonu oldu. Ümid ediyoruz ki daha iyi yerlerede gelecektir.
siz beni yanlış anladınız galiba tamam ben zaten satıldıgını biliyorum ofirma veya bufirma yani devlette olsaydı daha iyi olmazmıydı benim yaşım 30 ve ülfetin hemen yanında kenar bir mahallede çocuklugum gecti o güzelim fabrika çokdandır çalışmıyordu şuan satıldıktan sonra çalışmaya başladı teşekkürler
https://nizip.com/forum/mesaj/154803/git
Sayın adminim daha önce konuyu ben vermiştim izleyemeyen arkadaşlar yukradaki linkden ulaşabilirler.
nizipte 3 senelik geçmişimiz oldu..istasyon lojmanında ikamet ettik.yakınımda ülfet fabrikasında memur olarak çalıştı kısa bir süre..bende o dönemde lisede idim
m ehmet kardeşim eline emegine saglık ne yazık ki hırzızlar görün dügü üzere güzelim fabrikayı talan etiler etiler ama çoguda cezasını bu dünyada gördü.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.