Gıda mühendisi arkadaşım Mehmet Ali KAya(Gıda Mühendisi) ile bu konu hakkında konuştuk,halkımız ürünlerin sadece dış görünüşüne önem veriyor.İŞletmenin hijyen durumları nasıl,bakteri ve haşerelere karşı ilaçlama yaptırıyorlar mı?
Ayrıca Birecikten gelen Yoğurt ve benzeri ürünlerde JEL,SÜT TOZU ve bazı kimyasallar katarak insan sağlılığını hiçe saydığını biliyormusunuz sevgili nizipli hemşerilerim.tabi bunlar kanserde yapıyor
Genç Muhabbet
süt ve süt ürünlerindeki tehlikeli katkı maddeleri
Walla özledik o eski yogurtları.Şimdi hepsi lapa lapa ama tadı yok:(
Nerede o eski yogurtlar üzerine şeker döküp ekmekle yiyeceksin:D
ben markası bilinenlerden alıyorum aldıgım markanında fabrikasını gören arkadaslarım hijyenin en üst düzeyde uygulandığını söylüyolar zaten acık olanlara güvenemiyorum nedense...
karton kutudaki sütlerin belki üst düzeyde bi yararı yok sonucta 2 ton basınc uygulanıyo buda içlerindeki proteinlerin büyük miktarda yok olmasına yada moleküllerinin degişmesine neden olabiliyo ama zararınında oldugunu sanmıyorum fakat acık sütede güvenemem brucelladan tutta bi sürü içinde bakteri barındırabiliyo ve ne sartlarda sagılıyo nasıl kaplara konuluyo içim rahat değil ee hadi diyelim ki kaynnatalım mikrobuda ölsün yine yüksek derecede kaynatmak lazım ama mikroplar ölürken yine önemli degerlerinide kaybediyo ozaman tek alternatik kapalı olnı lmak kalıyo banaKadir Bolukbasi;176162 wrote:Karton Kutulardaki Sütler Gerçekten Sağlıklı mı?
Dikkat etmek gerekiyor valla
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.