Gerçek Aşk Her An Yaninda Olmasa Bile Hep Seninleymiş Gibi Yaşamaktir.
Genç Muhabbet
işte aşk bu bence ve de fotoğrafı
mustafa kanal, gerçekten çok duygu yüklü.aklıma şu geldi.
anne babalarımızın hepsi böyle, idareli,gülümseyen,şartlar ne olursa olsun..
........hayata sevgiyle bakan.....hepsinin ellerinden öpelim.
Sevgili Kubitürk, Mustafa kardeşim. Seni rahmetle vede minnetle anıyoruz.Ruhun şad mekanın cennet olsun.kubiturk;102168 wrote:mustafa kanal, gerçekten çok duygu yüklü.aklıma şu geldi. anne babalarımızın hepsi böyle, idareli,gülümseyen,şartlar ne olursa olsun.. ........hayata sevgiyle bakan.....hepsinin ellerinden öpelim.
Paylaşım için sağolun güzel bir eser olmuş benim açımdan
Mustafa KANAL kardeşim çok güzel bir yazı eline saglık.
kendisini tanımam ama duygulandım ya Allah rahmet eylesin:( ne garip hayat...Mustafa KANAL;175781 wrote:Sevgili Kubitürk, Mustafa kardeşim. Seni rahmetle vede minnetle anıyoruz.Ruhun şad mekanın cennet olsun.
Kendisi sitemizin eski üyelerinden olup, cana yakın, samimi, hoş sohbet, öğretmenlik yapan bir arkadaşımızdı.Ne yazıkki 2008 yılında K.K.T.C.de askerlik görevini ifa ederken, görevi başında, ölüm sebebini bende bilmiyorum ama, şehitlik mertebesine erişti.Allah tekrardan rahmet etsin.secretgarden;176203 wrote:kendisini tanımam ama duygulandım ya Allah rahmet eylesin:( ne garip hayat...
Mekanın Cennet olsun Kubitürk abi...ne de güzel yorumlamış... çok güzel ve anlamlı bir foto..şimdinin kadınlarına örnek olmalı bence ...Teşekkürler Mustafa Abikubiturk;102168 wrote:mustafa kanal, gerçekten çok duygu yüklü.aklıma şu geldi. anne babalarımızın hepsi böyle, idareli,gülümseyen,şartlar ne olursa olsun.. ........hayata sevgiyle bakan.....hepsinin ellerinden öpelim.
Dilruba! İnşallah dediğin gibi, bu zamane kadınlarına da örnek olur.Ama nerdeeeee:)_dilruba_;176214 wrote:Mekanın Cennet olsun Kubitürk abi...ne de güzel yorumlamış... çok güzel ve anlamlı bir foto..şimdinin kadınlarına örnek olmalı bence ...Teşekkürler Mustafa Abi
Güzel bir tespit...
Yüreğine sağlık...
paylaşım bu olsa gerek.
Hayatın olumsuzluklarını görmekten ziyade, olumlu tarafından bakmak ve mutlu olmak.
mutlu olmasını bilmek.
Sevgiler...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.