Nizip.com
Üye ol
Yerel Seçimde Adaylar

CHP Belediye Başkan Adayı İle Yapılan Söyleşi

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

Gökhan Dokuyucu Üye
www.nizip.com ekibi olarak siyasi partilerin liderleri ile söyleşi yapmaya karar verdik. 4. söyleşimizi de CHP belediye başkan adayı Hüseyin YILMAZ ile gerçekleştirdik. Toplantı ortamı gayet güzel geçti. Bizi kırmayıp böyle güzel bir söyleşi yaptığı için Tüm Nizip.com ekibi adına kendisine teşekkür ediyorum inşallah Allah gönlüne göre verir.

S1- Kendinizi tanıtabilir Misiniz?

1953 Nizip doğumluyum. İlk ve Orta öğrenimimi karkamışta , Liseyi de 1976 yılında Nizip lisesinde okudum. Üniversiteyi de Açık Öğretim fakültesinde bitirdim. Devlet Malzeme Ofisinden Emekli oldum. Emekli onluca aktif siyaset hayatıma başladım.
Nizip’i çok seven ve onun için güzel çalışmalar yapan biriyim. Ankara da kurulan Nizipliler derneğinin kurucularındanım.

----- Niziplileri Nasıl Tarif Edersiniz?
Nizipli Sözünde Özünde Dürüst insanlar olarak tarif edebilirim.

S2- Neden Aday olma gereği duydunuz?

-Nizip’e hizmet etmek ,
-Nizip’i daha çağdaş bir hale getirmek için Aday olma gereği duydum.

S3- Nizip'te gördüğünüz eksiklikler nelerdir?

-Sosyal yönü,
-Trafik sorunu,
-Otoparkın olmaması,
-Alt yapı sorunu,
-Nizip’in Girişinin şuan ki görüntüsünü,
-Yol sorununu,
-Sosyal etkinliklerin olmamasını,
Gibi sorunları Eksik buluyorum.

S4- Projelerinizi açıklayabilir misiniz?

-Halk ekmek projesi,
Bir ekmek fabrikası kurarak işsiz insanlara hem iş imkanı sağlayıp hem de Nizipliye ucuz ekmek temin etmiş olacağız.
-Turizme Önem vereceğiz,
Zeugmadan Çıkan tarihi eserleri yerinde sergilemesini sağlayacağız. Kiliseyi restore edip gelen turistlerin Nizip içine girip iç ekonomiye(Esnafa) katkıda bulunması sağlayacağız.
Konaklama yeri kurup gelen turistlerin G.Antep yada Başka bir yere gidip konaklamasına engel olacak.
-Nizip spor’u eski günlerine kavuşturacağız,
-Sebze halini ulaşımı kolay bir alana yapacağız,
Böylelikle çiftçimiz artık kazanacak ve Nizip’te dışa bağımlı olmayacak. Kendi sebzemizi kendimiz üreteceğiz. Ulaşımı kolay bir alana yaparak nakliyat sorununu ortadan kaldıracağız.
-Nizip’i eski Yeşil Nizip yapacağız,
İmarda yeşil alan olarak görülen yerleri yeşillendirip Nizip’i eskisi Gibi Yeşil Nizip yapacağız.
-Semt pazarları kuracağız,
-Toplu konutlar yaparak herkesi ev sahibi edeceğiz,
Evlerin yapılacağı yeri bir halk meclisi yaparak halka soracağız. Belediye Evleri biçimde düşünüyoruz. Hem böylece belediyemize de bir ek gelir sağlamış olacağız.
-Hancağız ve Barak ovası sulama projesini aktif hale getireceğiz,
-Nizip Çayı arıtma tesisi yaparak Eski Nizip bahçeleri gibi bölgenin sebze lokomotifi olacağız. Bunu da Halkımızı desteğini arkamıza alarak Antep Organize başta olmak üzere çayı kirletenlere dur diyeceğiz. Kimyasal arıtma yaptıracağız fabrikalara.

S5- Bu projeleri hangi finansman kaynakları ile yapmayı planlıyorsunuz?

-Belediyenin gelirleri olmasını sağlayarak,
-Dış kaynaklı projeler sağlayarak,
-Projeler hazırlayıp gerekli yerlere sunarak mesela yol ile ilgili bir sorunumuz var ise karayolları ile organize çalışarak projemizi sunup onların yapması sağlayarak,
-Otogarı devreye sokarak,
-Sebze halini aktif hale getirerek
-İç turizmi geliştirerek,

S6- Diğer adaylardan hangi yönünüzü farklı görmektesiniz?

-Çağdaş ve demokrat bir yapıda olmamızı görüyorum.
-
S 7- Göreve geldiğinizde ilk yapacağınız iş hangisidir?

-Alt yapı,
-Otopark
-Nizip’in dış Görünümü güzelleştirmek.

S 8- Nizip’in önümüzdeki 10 yıl içerisinde hangi sorunların olacağını düşünmektesiniz?

-Nüfus artışı olacağından toplu konutun gerekli olacağını düşünüyorum ve bunun içinde gerekli çalışmayı yapacağım,
-İşsizlik olacağını görüyorum bunun içinde yeni iş sahaları açmayı düşünüyorum.
S 9- Kazandığınız taktirde ekibinizin bu iş için yeterli olacağını düşünüyor musunuz?

Ekibim kendi alanlarında profesyonel kişilerden oluşuyor. Yinede Bir danışma kurulu oluşturacağız daha iyiye ulaşmak için.
Ayrıca sivil toplum örgütlerinden ve benzeri kuruluşlardan da fikir alacağız.

S 10- Özürlü ve yaşlılar için neler düşünmektesiniz.

Hepimiz yaşlanacağız yaşlanmayacağını düşünen varsa yanılıyordur hepimiz gün gelip aciz duruma düşeceğiz onun içinde bu tür yerlerin olmasından yanayım.
Bunun içinde gerekli çalışmayı yapacağım.

S11- Nizip’teki Siyasi Seviyeyi Nasıl Buluyorsunuz?

Uygun bulmuyorum. Çünkü şuan ki siyasetcilerimiz çamur siyaseti yapıyorlar. Daha seviyeli olması Nizip içinde güzel olurdu diye düşünüyorum.

S12) Nizip.com sitemiz hakkınızdaki düşünceleriniz neler?

Bende sitenizin bir üyesiyim. Ve üyeniz olmaktan gurur duyuyorum. Nizip’i dünyaya tanıtıyorsunuz. Nizip’te ne olmuşsa sizlerin aracılığınızla öğreniyoruz.
Ayrıca Nizip.com ekibi olarak böyle güzel bir çalışma yaptığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.

Son Söz olarak Nizip Halkına Şunları Söylemek İstiyorum;

Her yerde büyük işler yapılabilir, yapılmaktadır ve yapılacaktırda. Ancak biz bütün işleri, herhangi bir yolsuzluğa geçit vermeden yapacağız. Hızlı ve daima halkımızın çıkarlarını gözeterek, kamu yararını koruyarak yapacağız. Nizip halkı güvenerek bize görev verdiği sürece belediyenin ve kurumlarının kapısından penceresinden bacasından şaibe, haksızlık, yağmacılık girmeyecektir. Türk belediyeciliğine ahlaki vasfını da tekrar kazandıracağız. CHP'nin ve bu partinin bir adayı olarak temel görüşümüz budur.
Şayet Nizip halkı teveccüh gösteripte bu görevi bana verirseler Rant için değil Nizip için çalışacağıma, Ayrıca ben ve ekibim göreve geldğimiz gün tümünün mal varlığını Kamuı oyuyla paylaşacam ve bunu da heryıl internet araçılığıyla Nizip halkı ile paylaşacağıma Söz veriyorum.
Nizip halkına saygılarımı sunuyorum...

nizipli_mehmet Üye
gerçekten çok güzel bir ortamda yapılan bir söyleşiydi

bu zamana kadar yapılan söyleşiler kadar olumluydu ama tek farklı olarak ve güzel Nizipsporla ilgili projesinin olmasıydı umarım hak ettiği yere gelir syn. Belediye Başkan Adayımıza çalışmalarında başarılar dilerim...
mehmet karakaş Üye
Samimi bir şekilde çok güzel bir söyleşi oldu.Hüseyin Beye teşekkür ederiz.
müslüm akpek Üye
Hüseyin Yılmaz kardeşime başarılar diliyorum.
doganesmeray Üye
akşam bir kısmını izleyebildim röportajın. site yönetimi arkadaşlar gerçekten çok güzel işler çıkarıyorlar emeklerine saglık..
başkan adaylarımızın bir birinden güzel projeleri güzel ve çekişmeli geçen bir seçim süreci izliyoruz..
şükrü çiftçi Üye
adayımıza başarılar dilerim bu arada yine gökhan abi şıklığıyla dkkat çekkio
m altay Üye
bütün adaylar vaadlerini bir bir sıralıyor her seçimde olduğu gibi ve ne hikmetse seçimden sonra bu vaadler unutuluyor ve yerine getirilmiyor ve nizip halkı üzerine soğuk su içiyo halkın şikayetlerini dinleyen bile olmuyo niye böyle oluyor diye bir sorgulayan oldumu ve buzamana kadar gelen başkanlara vaadleri hatırlatıldımı yok niye çünkü seçilen kişinin yanına bile yaklaşamazsınızda ondan yapacaz der geçiştirirler lütfen nizipe sözlerini tutacak bir başkan seçilsin
coskun Üye
İşte sitemizde dahası ilçemizde olması gerekn siyaset bu.
Yaptılarını & yapacaklarını anlatmak. Maalesef bazı üyeler bunu görmezden geliyor.

Allah milletin başına yine millete layık kim ise onu getirsin.
Emeği geçenlere teşkkür ediyorum. Adaylarımıza başarılar diliyorum.
Hadi hayırlısı.
fsoyarik Üye
Hemşerimize başarılar dileriz
Mustafa Kökoğlu Üye
Sevgili dostum Hüseyin Yılmaz yolun açık olsun.Başarılar diliyorum.
reşit kocaaslan Üye
slm arkadaşlar ben sayın hüseyin yılmazın açıklamalarını takdir ediyorum gerçektende insanlar tuta bileceği ve yapa bileceği sözler vermeli ve sayın hüseyin yılmazında tutacağına inanıyorum en azından diğer siyasetçiler gibi çamur siyaseti yapmıyor merak ediyorumda birbirine iftira atanlar ne yapacaklar birbirilerinin şayet varsa ki blöftür bence dosyalarını açıklasınlar kim ak kim kara görelim nizip halkının çünki dosya yoksa ve şayet seçilirlerse halk kendilerini kandıran bir şahsı seçmiş olur lütfen halkı kandırmasınlar çünki nizip halkı temizdir ve kirlenmemiştir saygılarımla

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim