Nizip Bağımsız Belediye Başkan Adayı Adnan Sönmez, bugün çeşitli açıklamalarda bulunarak Nizip ilçesi için yapılacak projelere değindi. Bugün saat 14:00’te Nizip Sanayi Sitesi’nde başlanacak olan araç konvoyuna tüm Nizip halkını davet eden Bağımsız Aday Sönmez, Fırat Nehri üzerinde yeni buluşlarının olduğunu belirterek Fırat’ın tüm bölgelerinde balık çiftliği yapacağını ve Nizip’ten canlı alabalık ihracatı yapacağını söyledi. Ayrıca Fırat Nehri üzerindeki adayı turistlik tesis haline getireceğini söyleyen Nizip Bağımsız Belediye Başkan Adayı Adnan Sönmez, şunları söyledi: Oğlak Deresinden Nizip’e su getirerek Nizip Bahçelerine canlılık kazandıracağını, Araç imal etme becerisine sahip olduğu için Türk malı olacak olan araçlar imal ederek satışa sunacaklarını ve markasının da “ O Bir Beyin” olacağını ifade eden Nizip Bağımsız Belediye Başkan Adayı Adnan Sönmez, ben bu projeler için yola çıktım bu hayat okulunu çok güzel okudum şeklinde konuştuResim kaynağıDevamı İçin Tıklayınız...
nizip için düşünülen her proje seçim sonucu ne olursa olsun askıda kalmamalıdır.
adnan abimiz kazanırsa zaten projelerini sıralamış, fakat seçimi kazanamasa bile kazanan başkan ile bu projelere devam edilmeli bence...sonuçta projeler kişiler için değil Nizip için üretiliyor,
kazanan her kim olursa olsun projeler hayata geçerse o zaman bunların secim öncesi vaadleri değilde gerçekten Nizip için yapıldığını hep beraber görmüş oluruz
nrtmedya.com;172819 wrote:Nizip Bağımsız Belediye Başkan Adayı Adnan Sönmez, Oğlak Deresinden Nizip’e su getirerek Nizip Bahçelerine canlılık kazandıracağını,
Oğlak Deresinden Nizip Çayına su getirme projesi harika bir proje, gerçekleştiren olursa Akçekentte kurtulur Nizip in bahçeleride Nizip Çayı da Başka bir bölümde Akçekent hakkındaprojelerden bahsedenler Akçekent in güzelleşmesi için bu su projesi önemli bir proje.
Kim kazanırsa kazansın bu projenin gerçekleştirilmesi Nizip in "Yeşil Nizip " olmasına büyük destek sağlar.
Buradan site yönetimine sesleniyorum. Diğer adaylara canlı yayın yapılıyorken Adnan SÖNMEZ küçük bir haberle geçiştiriliyor.Tarafsızlığımızı göstermek açısından onu da canlı yayında konuşturmak gerekmez mi? Eminim reyting rekorları kırılacaktır.
aytacogut;174667 wrote:Buradan site yönetimine sesleniyorum. Diğer adaylara canlı yayın yapılıyorken Adnan SÖNMEZ küçük bir haberle geçiştiriliyor.Tarafsızlığımızı göstermek açısından onu da canlı yayında konuşturmak gerekmez mi? Eminim reyting rekorları kırılacaktır.
Adnan Sönmez'in yanınada gittim.Kaç defa telefonda açtım cevap vermedi.Bundan sonra kendi istese bile yapılmayacak!
kazanma ihtimali milyonda 1 ihtimal olmasına karşın bu işe girişmesi enteresan.ya ettiği masraflar.birileri adnan isimli bu beyefendi vesilesiyle oy bölme planlarımı yapıyor.
zeynel yılmaz;175753 wrote:kazanma ihtimali milyonda 1 ihtimal olmasına karşın bu işe girişmesi enteresan.ya ettiği masraflar.birileri adnan isimli bu beyefendi vesilesiyle oy bölme planlarımı yapıyor.
Kaç oy alacakki kimin oyunu bölecek?Bence Adnan usta kendinin reklamını yaptı amacına ulaştı.Masrafı en fazla 1500tl.Bu paraya bu kadar reklam yapılırmıydı:)
Bugün adnan sönmezle konuşmam oldu.nizipcomda canlı yayın teklif ettim benle konuştular çıkacam dedi.
Ayrıca adnan sönmez'e bir kaç soru yönelttim;
1)Nizip'de gençler için ne tür bir faliyetiniz var? Nizip'de 19 yaşından küçüklerin dışarı çıkması doğru olmaz dedi.Ayrıca balık çiftiginde çalışarak zaman geçirilir dedi.Galiba sorum yanlış anlaşıldı dedim ve tekrarladım.Ben anlamam dedi sosyal faliyetten çalışsın kafası neye yatıyorsa o işi yapsın dedi2)Zeugma hakkında projelerinizi tekrarlar mısnız dedim.TC vatandaşı giremeyecek dedi.Sadece yabancılar için oalcak dedi.3)İşsizlik kalmayacak peki bu insanlar bu paraları nerede harcıyacak dedim?Nizip dışında her yerde harcıyabilir dedi.4)Peki diğer adayların projelerini nasıl buluyorsunuz dedim?Benim projelerimden daha büyük bir proje varsa TÜRKİYE genelinde bugün çeklirim dedim.Ayrıca bu sözleri söylerken video görüntü almak istedim adam olan alır dedi.Yani görüntü vermedi umarım bunları inkar etmez...
Bağımsız adayımız Adnan Usta ile ropörtaj mutlaka yapmalıyız. Çünkü projeleri herkese çok farklı ve uçuk geliyor. Projelerinin yapılabilirliğini sorup yayınlamakta fayda görüyorum.
Bence diğer adayların röportajarından daha renkli bir havada geçecektir.
Derviş abi,Adaylarla röpörtaj yapma fikri aklımıza geldiğinde ilk önce Adnan ustanın yanına gittim.Konuyu anlattım,birilerine sormam gerek dedi ses çıkmadı.Daha sonra kaç defa telefon açtım cevap vermedi.Bana kalırsa bundan sonra yapmayalım.Başkası söyler kabul edersede bişey diyemem.