Müslüm Abi 16-22 Mart arasında Dünya Su Formu var daha öncede Nato Zirvesi ve papa geldiğinde millet çok rezil olmuştu kapanan yollar yüzünden. Valiliğin açıklamasına göre nerdeyse Avrupa yakasındaki bütün yollarda trafik yavaştılacakmış. (kontak kapatılacak kesin)
zeynel1982;174294 wrote:Müslüm Abi 16-22 Mart arasında Dünya Su Formu var daha öncede Nato Zirvesi ve papa geldiğinde millet çok rezil olmuştu kapanan yollar yüzünden. Valiliğin açıklamasına göre nerdeyse Avrupa yakasındaki bütün yollarda trafik yavaştılacakmış. (kontak kapatılacak kesin)
İstanbul buluşmasını engelmesin ?
Ben bunları inceledim bi sorun olmayacak, yolların kapatılması diye birşey yok, herkes rahat olsun, gelmek isteyipte gelemeyen beni arasın hemen araç göndereyim.Çok ciddiyim.
müslüm akpek;174296 wrote:Ben bunları inceledim bi sorun olmayacak, yolların kapatılması diye birşey yok, herkes rahat olsun, gelmek isteyipte gelemeyen beni arasın hemen araç göndereyim.Çok ciddiyim.
Benim için önemli değil abi Merter den derneğe yürüsem 15 dk sürmez. :)
allah muhabbetinizi artırsın ya bişey sorcam daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi bilgisi olan benimle paylaşırsa sevinirim ankarada böyle toplantılar yapılıyormu yapılıyorsa neden bilgilendirilmiyor sitede ve ben hala ankaradaki derneğin yerini bilmiyorum şayet dernek başkanıyla tanışırsan çok faydam dokunur derneğe her yerde var birileri niziplilere faydam olsun istiyorum bu mesajımada kimse cevap vermezse bir daha dernekle ilgili soru sormayacam ben 4 yıldır ankaradayım ve her defasında sordum yine olmadı şimdiden teşekürler
Bak işte bu güzel oldu...saat tam isabet...yer de çok olumlu...gelen gelir kalan sağlar bizimdir...diger şehirlerden gelecek olan arkadaşlarımız için gece bi istanbul turu düzenleyebilirz.Eminönü de gece 01 gibi balık ekmek yemek kadar zevkli bi şey yoktur.. :)))
m altay;174309 wrote:allah muhabbetinizi artırsın ya bişey sorcam daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi bilgisi olan benimle paylaşırsa sevinirim ankarada böyle toplantılar yapılıyormu yapılıyorsa neden bilgilendirilmiyor sitede ve ben hala ankaradaki derneğin yerini bilmiyorum şayet dernek başkanıyla tanışırsan çok faydam dokunur derneğe her yerde var birileri niziplilere faydam olsun istiyorum bu mesajımada kimse cevap vermezse bir daha dernekle ilgili soru sormayacam ben 4 yıldır ankaradayım ve her defasında sordum yine olmadı şimdiden teşekürler
Ankarada derneğimiz yok, şansına küs, ama İstanbul buluşmalarına gelebilirsin, ulaşım çok kolay biletler 25 tl ye kadar düştü, 21 akşamı mutlaka gel, gece de binersin otobüse sabah Ankaradasın pazar günüde evde yatarsın.
Tarhan;174323 wrote:Bak işte bu güzel oldu...saat tam isabet...yer de çok olumlu...gelen gelir kalan sağlar bizimdir...diger şehirlerden gelecek olan arkadaşlarımız için gece bi istanbul turu düzenleyebilirz.Eminönü de gece 01 gibi balık ekmek yemek kadar zevkli bi şey yoktur.. :)))
Gecenin sonunda böyle birşeyde yapılabilir, araç sorunu olmaz yeterki gelin.
oktay.cankesen;174548 wrote:izin albilkirsem demeyin lütfen izin alın böyle birliktelikler pek sık olmuyor çünkü şartlarınızı sonuna kadar zorlayın:o:o
evet oktay abı sonuna kadar zorlıcam sızın gıbı degerlı abılerımı pek fazla gorme sansımız olmuyo :( ıns oraya gelıp sızlerıde gormek nasıp olur abıcım