Mahmut abi olayı çok güzel bir şekilde özetlemişsin.
Sorunlarımız Önerilerimiz
(quote=İbrahim;172901) Cumali kardeşim elbette sosyal yardımlaşma yerli yersiz Nizipte ikamet eden bütün insanlara yardım yapıyor zaten vakıfın kuruluş amacıda bu...
lakin şuda bi gerçek ki...Nizipin yerli insanları özellikle mağdur yaşlıları, utandıklarından vakıfa gelmiyorlar. özelilikle evlerine gidildiklerinde bile vakıfa gelemeyeceklerini beyan ediyorlar...(/quote)
Sen en iyisi hiç konuşma Cumali.Çünkü konuştukça batıyorsun. Bilip bilmeden yorum yazıyorsun. Bak sana cevabı İbrahim daha açık bir şekilde yazmış.
işte sen yazmışsın fikir düzeyi diee. senin fikir düzeyin bu kadar yani anlayamayacak kadar bak abim ne güzel demiş attaralide nizip yukarıobada nizip hatta mızarda nizip orulda nizip ama nizip dışından( urfadan mardinden v.s. ) gelenler var beaa ben nizipliyim de şölede böle degilsin kardeşim sen nizipli falan ama burada yapılan haksızlık magdurluk veya magrurluk nizipli bir kardeşimiz varken onlara açık bir şekilde söylim ****** ( yapılanlar için söylim şimdi nedir diee sen seni yorma örnegin bir kobi destegi var ve illerin bölgelerin kendi kontenjanları var) o adam burda ondan faydalanırken ama nizipli başını öne egip sesini çıkartamıyo bizim tartıştıgımız bu ve benzeri konular.
evet dedim nizip'com takılanlar die açık bir şekilde yine söylim senin kadar kimse tepki vermedi ama sen!! ben senin nizipli oldugunada inanmıyorum
Bir tek ben bilmiyorum Cumali.Bunu gerçeklerde biliyor.Çünkü gerçekler hiç bir zaman yalan söylemez.
sevgili hacimurat kardeşim
1 asaletle yorum ne alaka
2 ben polemige girmedim sen direk olarak bana yazdıgın için bana sormuş oldugun sorularına cevabı verdim
3 benim seninle özelde yazısacak bir sorunum yok sen direk olarak isim vererek cevap vermişsin
4 sen biz burda fikir tartışıyoruz diyosun o zaman fikirlere saygı duymasını bileceksin
5 ben zaten en baştan okursan dedimki hemde bu arada herkez kimlerden oldugu yazsın daha yakından tanıyalım birbirimizi dedim
6 imla hatalarımı bana söylermisin
7 tavsiyen için saol
sende kal saglıcakla
EYVALLAH
nizipli olunmaz,nizipli doğulur
büyügümsün ( senin söyleyişine göre 86 dogumluyum ) ellerinden öperim. benim haksız oldugum bir konu oldugunu sanmıyorum varsa kusurum affına sıgınarak özür diliyorum.
nizibin yerli ailelerine neden sahip çıkılmıyor
Görüntülenme: …
CumaLi Budak;172900 wrote:Mustafa abim Sosyal yardımLaşma genelde YerLi yersiz herkese kucak açıyor ve gereken yardımı ulaştırıyor. Varsa Bildiğiniz yerLi Yada Yersiz Yazında Yetkili Devlet Büyüklerimiz Yardım Etsin...Bende BarakLıyım, Hiç Kimse Bana BarakLıyım diye FarkLı davranmıyor... Memleketimizin her İnsanı Başımızın Tacıdır. Bu Konu çektikce uzar gider. Fatih Abinin Bu Konuyu Güzel bir HadisLe BağLayıp Kapatmasını rica ediyorum.. Saygılar abi...
(quote=İbrahim;172901) Cumali kardeşim elbette sosyal yardımlaşma yerli yersiz Nizipte ikamet eden bütün insanlara yardım yapıyor zaten vakıfın kuruluş amacıda bu...
lakin şuda bi gerçek ki...Nizipin yerli insanları özellikle mağdur yaşlıları, utandıklarından vakıfa gelmiyorlar. özelilikle evlerine gidildiklerinde bile vakıfa gelemeyeceklerini beyan ediyorlar...(/quote)
Sen en iyisi hiç konuşma Cumali.Çünkü konuştukça batıyorsun. Bilip bilmeden yorum yazıyorsun. Bak sana cevabı İbrahim daha açık bir şekilde yazmış.
murat coşkun(hacimurat);173677 wrote:tartışmayı başlatan ve devam ettiren arkadaşlar güzel bir biçimde sürdürüyor.özellikle derviş bey tam izahat getirmiş..olayı ayrımcılık değil...mağdur ama MAĞRUR insanlarımızın,özellikle gururuna yedirmeyişi olarak görüp,bu noktaya dikkat çekmiş ve bunda haklılık payını vermek gerekebilir.bu tarzdaki olaylar insani ve ahlaki üst düzey güzellikler olup ,iyice gözönünde bulundurulmalıdır.tartışmayı başlatan arkadaşımız ve diğerleride genelde bu olaya böyle bakarken,,şu arkadaş çok kötü yazmış.... m-s-bakırcı....valla yazı seviyeli,anlamlı,mantıklı ,tarafların haklılık payı olan konuların dışına taşmış,,bu seviyeli tartışmanın tam zurnanın zırt dediği yeri olmuş..nizip.comda takılanlar nizipli değilmiş....arkadaşım sen başka yerlere- kendi ifadenle -TAKIL,biz burda ciddi ve seviyeli bi konuda görüşüyoruz...sen git kim nereli onu araştır...senin işin bu olsun..ama unutma şöyle bi söz vardır...insanların fikir düzeyi ile ilgili...zeki insanlar fikir tartışırlar..farklı düzeydekiler bazen olayı ,bazen kişiyi konuşur....biz burda fikir konuşuyoruz.sen başka konulara takıl.....
işte sen yazmışsın fikir düzeyi diee. senin fikir düzeyin bu kadar yani anlayamayacak kadar bak abim ne güzel demiş attaralide nizip yukarıobada nizip hatta mızarda nizip orulda nizip ama nizip dışından( urfadan mardinden v.s. ) gelenler var beaa ben nizipliyim de şölede böle degilsin kardeşim sen nizipli falan ama burada yapılan haksızlık magdurluk veya magrurluk nizipli bir kardeşimiz varken onlara açık bir şekilde söylim ****** ( yapılanlar için söylim şimdi nedir diee sen seni yorma örnegin bir kobi destegi var ve illerin bölgelerin kendi kontenjanları var) o adam burda ondan faydalanırken ama nizipli başını öne egip sesini çıkartamıyo bizim tartıştıgımız bu ve benzeri konular.
evet dedim nizip'com takılanlar die açık bir şekilde yine söylim senin kadar kimse tepki vermedi ama sen!! ben senin nizipli oldugunada inanmıyorum
Bir Tek sen Biliyorsun :) Bırakta Yorumumuzu YazaLım abi... Konuştukça Batıyorsun felan, hiç hoş değil bu LafLar...
bencede nizipte böle bir ayrım nizip kardeşliğin insanlığın buluştuğu yerdir
kardeşim bizlerde nizpin yerli alilelerindeniz bizleride alamancı diye bilirler sen hele bir kendini acıkla belki biz akramayız degilmi))... hele sen bir tam kendini acıkla bakim yerlimisin degilmisin ?????asilnizipli;173018 wrote:kardes biz nizibin yerli ailelerindeniz alamanlar lakabıyla bilinir aiilemizin adi bende nizipde yasiyorum nizibin en büyük ailerindendir isterseniz bir arastirin
CumaLi Budak;173809 wrote:Bir Tek sen Biliyorsun :) Bırakta Yorumumuzu YazaLım abi... Konuştukça Batıyorsun felan, hiç hoş değil bu LafLar...
Bir tek ben bilmiyorum Cumali.Bunu gerçeklerde biliyor.Çünkü gerçekler hiç bir zaman yalan söylemez.
genel forum ikili atışmalara döndü.
konu nereye akmış yine. bir sürüde mesaj kıyımı olmuş
murat coşkun(hacimurat);173956 wrote:genel forum ikili atışmalara döndü.bende istemeyerek cevab yazma zorunda hissediyorumi....iki.gözüm bakırcı bey...yanlışta ısrar etme...sana git takıl dedik...sen bana takılıyorsun..insanlar sırf bi yerli yahut şunlardan bunlardan diye asalet kazanmaz.asalet duruşun ve burada yazışmanla biraz belli olur.-asaletine bişey demiyorum haa.aman yanlış anlama-ama bak burda bile polemik yapıyorsun.fikir üreteceğine sadece aklına geleni yazmışsın.at bi mesaj sen kimsin diye özel sor.özel mesajla cevab yazayım.bu olay burda genel bir durum.özel değilki?şahsileştirmeyelim olayı.....nizibli olduğuma inanmıyorsun.önemli değil senin inanmaman...ama illada bilmek istiyorsan,hemen uzağa gitme ,bu sayfada yazan derviş beye sor..bu adam senin neyin diye..biz onunla dayızade-halazadeyiz..sen eğer nizibin yerlisi isen büyüklerine sor habeş çavuş kim diye sana söylerler..ben onun torunuyum.hadi şimdi inanmadın mı?isbat ettik?buna ne güzel cevab vereceksin.haa bir de imla hataların çok fazla...düzeltmeni tavsiye ederim..kal sağlıcakla
sevgili hacimurat kardeşim
1 asaletle yorum ne alaka
2 ben polemige girmedim sen direk olarak bana yazdıgın için bana sormuş oldugun sorularına cevabı verdim
3 benim seninle özelde yazısacak bir sorunum yok sen direk olarak isim vererek cevap vermişsin
4 sen biz burda fikir tartışıyoruz diyosun o zaman fikirlere saygı duymasını bileceksin
5 ben zaten en baştan okursan dedimki hemde bu arada herkez kimlerden oldugu yazsın daha yakından tanıyalım birbirimizi dedim
6 imla hatalarımı bana söylermisin
7 tavsiyen için saol
sende kal saglıcakla
EYVALLAH
nizipli olunmaz,nizipli doğulur
Birilerinin ne demek istediğini anlamdan balıklama atlamayın sırf yazmak için yazmayın anlayın öyle yazın.Malum yazı dili olduğu için her kez istediği yere çekebiliyo.Birbirimizi kırmadan hoş sohbetler...
merhaba nizipli hemşerilerim bende bir nizipli olarak memleketimle gurur duyuyorum nizipimizi daha iyi tanıtalım iyi akşamlar
murat coşkun kardeşim cevabını merakla bekliyorum kal saglıcakla!!!!!!!!!!!!
Nizipin Yerlisi Olarak Parmakla Gösterilecek Kadar Az Kaldik Buda Nizipli Olarak Bizi Üzüyor Herkesimden Insaniz Insana Saygimiz Vardir Ama Ve Lakin Nizipli Olarak Kac Kisiyiz Soruyorum ?
Burada Olanların Dışında. Bu Konuda Bende Alamanlar,Ailesi Olarak Gazete Okumustum Ve Gercek Anlamda Desteklemistik Nizipli Olarak Niziplilerinde Herkezin Menfatine Gittigine Göre Bu Konu Siyasetcileri Pek Etkilemiyor Kim Coksa Ona Yöneliyorlar. Demektirki Nizipin Özgecmişine Sahip Cıkılmıyor Buda Bir Nizipli Olarak Bizi Üzüyor Bu Konuyu Ben Acıcaktım Ama Ses Getirmez Diye Acmamıştım AsilNizipli Kardeşim Bu Konuyu Açtıgından Ötürü Cok Teşekkkür Ederim Müteşekkir Oldum
Burada Olanların Dışında. Bu Konuda Bende Alamanlar,Ailesi Olarak Gazete Okumustum Ve Gercek Anlamda Desteklemistik Nizipli Olarak Niziplilerinde Herkezin Menfatine Gittigine Göre Bu Konu Siyasetcileri Pek Etkilemiyor Kim Coksa Ona Yöneliyorlar. Demektirki Nizipin Özgecmişine Sahip Cıkılmıyor Buda Bir Nizipli Olarak Bizi Üzüyor Bu Konuyu Ben Acıcaktım Ama Ses Getirmez Diye Acmamıştım AsilNizipli Kardeşim Bu Konuyu Açtıgından Ötürü Cok Teşekkkür Ederim Müteşekkir Oldum
m-s-bakırcı bey...görüşlerine katılmamakla beraber saygı durmak zorundayım.üst kısımda geçen ikili diyaloğları sildim.sen de silersen daha güzel olabilir....son söz benden olsan...galiba ben büyüğüm senden..gözlerinden öperim ..allaha emanet ol.
murat coşkun(hacimurat);174900 wrote:m-s-bakırcı bey...görüşlerine katılmamakla beraber saygı durmak zorundayım.üst kısımda geçen ikili diyaloğları sildim.sen de silersen daha güzel olabilir....son söz benden olsan...galiba ben büyüğüm senden..gözlerinden öperim ..allaha emanet ol.
büyügümsün ( senin söyleyişine göre 86 dogumluyum ) ellerinden öperim. benim haksız oldugum bir konu oldugunu sanmıyorum varsa kusurum affına sıgınarak özür diliyorum.
Sahip çıkalım arkadaşlar ne diyorsunuz hmm evet evet çıkalım ailelerimize
geldiğin yeri unutmaki unutulmayasın
geldiğin yeri unutmaki unutulmayasın
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.