bencede guzel dusunulmus cetas sen trafık ısıgı dıyorsunda ben suan 27 yasındayım benım aklıma gelıyor nizipte trfık ısıgı vardı ozamanlar demekkı boyle bır projede gerceklesebılır.ayrıca genlerımızı bırazda okumaya yonlendırsek hıcte fena olmayacak sanırım en azından kahve koselerınde vakıt oldurmeyeceklerdır.bence nizipte okadar zengın insanlar varki en azından yardımcı olabılırler nizip halkına az bı meblada olsa paralarına kıysalar hıcte fena olmayacak bence.saygılarımla
Sorunlarımız Önerilerimiz
Çok amaçlı spor kompleksi yapılmasını talep ediyoruz
Mustafa Bilici kardeşim, istediklerinin hepsi yapılır. Nizip'te yaklaşan seçim vaadleriyle,
Nizip'te güya neler yapılmayacaktı ki; Yüzme havuzu dedin de aklıma geldi. Büyüklerimiz gelip Fırat'ta yüzmüşlerdi. Su sporları ile ilgili bayağı şeyler yapılacaktı.
eveet arkadasımız cok güzel düşünmüş gercekten nizip.in böyle bir tesise ihtiyacı var eger param olsaydi ben yapardım:p yanlışmıyım inşlh nizip için büyüklerimiz güzel şeyler düşünüyorlardır saygılarımla..
Arkadaşların hepsi çok güzel şeyler yazımşlar ama iş bunu yapacak olan ınsanlarında duyması ve gerçekten yapabilecek ınsanların yanına gidilmesi veya o ınsanların daha güzel projelerinin dinlenmesi..ve inanyorumkı mevcut beledıye ıle degıl ama gençleri dusunen başka bir belediye başkanı ile bunlar olabilir. Çünkü mevcut belediye 4.5 yılda allah razı olsun bır osmanlı parkı yaptılar dersin nizibi yıktı tekrar yaptı ımajı verılerekten mıllete anlatılıyor yaw eyvallah kardeşim yapmıssın allahrazı olsun ama sadece bumu koca 4.5 yılda yaptıgın tabıkı daha çok olması lazımdı ama bu saatten sonra çıkıpta bu gençlerinde dediklerini yapacam demesin daha öncede duymuştum fasa fiso amaç oy toplamak ama ınsanlar artık daha ilerii dusunerekten gereken cevabı gereken yerlerde verecekler dıye dusunuyorum bunuda zamanla görecegizama sunu unutmayın bu dedıklerınızı dusunen ısanlar var çok yakında bu dusuncelerinizin daha ustundekı dusunceleri sizlerle paylaşacaklar aynı zamanda kaynaklarıyla beraber açıklayacak birisi.. çogu ınsanda bu kişi biliyordur. ben sadece bu dusuncelerinizi başka ınsanlarında dusundugunu söylemek ve bunların gerçekten yapılabılecek oldugunu söylmek ıcın yazdım.inşallah memleketimize hayırlı ugurlu olur.
haklısın kardeşim olsa iyi olur güzel de iş yapar para kazanır hiç yoktan içinde en az 20 çalışanı olur 20kişi yide bele çarparsak yüz kişi ekmek yer anlatabildimse eger, şunu da söyleyeyim biz türk halkı eziyetsiz para kazanmayı çok istedigimiz için,kim böyle bir yere para bağlar,çoğunun parası yatarak para kazanıyor aslında yanlış birşey gelişim şart çalışmakta işyeri işletmekte ibadet sayılır, sonuçta insan gücü olcak yani anlatabildimse
dedikleriniz hiç te kolay bişey değildir arkadaşlar hatırlatayım.ama inşallah zor da olsa yaparlar
evet çok güzel olurdu ya zaten ilçemizde epey iyi oyuncular var onları kazanmak lazım hem çim okeyinde vb gibi alanlarda aldığımız başarıların tesadüf olmadığını kanıtlar daha yeni ve çok alanda başarı sağlarız tabi yapılırsa eğer
Efe Avcı Bey 4.5 yılda bir Nizip e bir Osmanlı Parkı yapıldı demişsin.
Gözlük lazım mı?????
NRT de seyrediyoruz Nizip in 5 yıl önceki halini ve şimdiki halini veya çevremize bakınca yapılan hizmetler görülüyor. Şimdi Askerlik Şubesini biliyormusunuz orda boş bir alan vardı gidin bakın çim saha, basket ve voleybol sahası ve tenis kortu yapılıyor oynamasını bilene ve görebilene!
mustafa bilicinin yazılarınada ek olarak carsı dahada büyütülsün magazalar fazlalaşsın ki rekabet olsun plazalar olsun sinema gelsin tiyatro olsun yüzme havuzu olsun vs... daha da cogaltılabilir benim görüsüm Nizip in hala çok eksikleri var elbette bunlar zamanla olucak seylerdir muhakkak ama simdiden baslanılırsada yavas yavas fena olmaz:)
bunlar için kaynak tespit etme işi bizim değil yalnızca nizibin bi gereksinimi hemde çok acil bir gereksinimi kaynak işi bize değil Mülki idari amirlerin işi 41 ilden daha büyük olan bir ilçede bir spor kompleksi ve bir kültür merkezi olmaması gerçekten hem utanç verici hemde büyük bir ayıbımız Bunun Belediye tarafından şimdiye kadar düşünülüp yapılması gerekirdivedatakkas;145277 wrote:Tüm bunlar için kaynak tesbit etmemişsiniz,ayrıca kim veya kimler tarafından yapılacak.Bilgi verirseniz iyi olur. Çok güzel temenni,Nizip için çok iyi olur.
Bu konunun tekrar gündeme gelmesini istiyorum çünkü bu ihtiyaçların karşılanması lazım.
Eğer mülki idare bişey yapamıyorsa girişimci iş adamlarımıza gidelim
Geçen bir haberde okudum Hayırsever işadamı Yasin Altınbaş Gaziantep'e Hilton oteli yapacakmış...
Nizip'e kim ne yapacak?
Sesimizi kime duyuralım?
ben bu konuda yorum yapmasam iyi olucak saolsunlar kimse bişe bırakmamı. :))))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.