Ben iki ayda bir düzenlemeye çalışıyordum ama
Ramazan Tarhanın bu ara çok çalışıp kaybolması yüzünden organizasyon heyeti oluşmadı.
Lütfen İstanbulda olupta beraber bir yemek isteyenler tarih ve semt belirterek yazsınlar.
Polen Abi Zeynel Müslüm Abi
ve diğer arkadaşlar
bu toplantı da Muhalif görüşe ait olsun.
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
İstanbulda Ne zaman yemek düzenleyeceğiz.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
:):) Allah iyiliğini versin abi güldüm valla:):)felsefefe;172738 wrote:bu toplantı da Muhalif görüşe ait olsun.
Abıcım bu toplantıları bız her zaman ıstıyoruz ama bayanları hıc davet eden olmuyo bızde gelmeye cekınıyoruz :( ancak kahvaltılara gelebılıyoruz
felsefe kardeşim geçenlerde geldim amma istanbuldakiler bizi mahçup etti gelen kardeşlerimiz hariç tarhan oktay gibi.selamlar
Bu pazar Dürümcü emmide kahvaltıda var diye biliyorum
Gelenleri beklemek için toplanmaya devam edeceğiz.
Kırılmak yok.
tarihi neticelendirin. Üye kayıtlarında bulunduğu şehri İstanbul olarak belirtenlere mail atalım. Daha etkili oluyor
yer ve zaman uygun olursa bende elimden geleni yaparım ...
müslüm abi görmemiş heralde daha bu konuyu
görseydi, zaten hemen kendisi davet ederdi...
Mislim Emminin Gözü GönLü Bol İbrahim, İşi Çıkmazsa davet eder, Değilmi Mislim emmi:)
Bu sefer muhakkak gelecem allahın izniyle,
ailecek gelmeyi düşünüyorum kısmetse.
Veya bahara düşünürseniz bursaya davet edelim sizleri ,
bir dağa kaldıralım sizi hiç dağa kaldıramadık sizi yahuuuu.
Osmannn abi neler yapıyon , senle özelde konuşalım bir ara
selametle
ilker
Hayyydaaa laf söyledi bal kabağı, niye istanbullulara atıyon maili, burrrrrsa' lılara niye atmıyon, kıskanıyon dimi admin abi
hehehehehe
ilker
admin;172791 wrote:tarihi neticelendirin. üye kayıtlarında bulunduğu şehri istanbul olarak belirtenlere mail atalım. Daha etkili oluyor
Ben davete uyarım..Yer mekan ve tarih belirtin yeter... :))))
Ne zaman açtınız bu başlığı yeni gördüm,
biz İstanbul buluşması için çalışmalara başladık aslında, Güngören Nizipliler derneğinin lokalinde düzenlenebilirmi diye Sayman Müslüm Beye sormuştum oda olur tabi dedi, ne dersiniz dernek lokali olur derseniz ben hemen yeni başkanla görüşüp tarihi belirleyeyim.
Osman muhalif grup çok hoşuma gitti.
Nizipcom İstanbul Buluşmaları İlkeleri:Madde:1 "Organizasyonu yürüten kişi masrafları da üstlenir." Acaba Müslüm AKPEK'in bundan haberi varmı :)))müslüm akpek;173383 wrote:Ne zaman açtınız bu başlığı yeni gördüm, biz İstanbul buluşması için çalışmalara başladık aslında, Güngören Nizipliler derneğinin lokalinde düzenlenebilirmi diye Sayman Müslüm Beye sormuştum oda olur tabi dedi, ne dersiniz dernek lokali olur derseniz ben hemen yeni başkanla görüşüp tarihi belirleyeyim. Osman muhalif grup çok hoşuma gitti.
Ben ramazan gibi diyemeyeceğim
Masrafların % 50 sini üstlenmek istediğimi belirteceğim.
Beni korkutamazsınız, hepinizin başımın üstünde yeri var.
İstanbul buluşmasını düzenleyeceğiz ve bu buluşma halkın buluşması olacak, çağırın bakalım avukatı,doktoru,savcıyı,fabrikatörü gelecekmi, siteyi hepsi izliyor.
İstanbul buluşması için üyeler fikirlerini yazsınlar, bu buluşmaya herkes davetli sadece İstanbul değil.
Yani Nizip ekibinide mi çağırıyorsunuz:)
bakın yılmazla beraber geliriz gelirsek:):)
Biz genç ,fakir ama onurlu insanları davet ediyoruz. :) :)
Evet herkesi davet ediyoruz, gerçek Nizip toplantısı olacak. Gökhan sen gelmek iste hemen uçak biletini alayım.
yaw iyikine bi kadayıf yedik ha..her toplantı konusu açıldığında bu resmim orda gözükür..otomatik mi geliyor nedir :)))
Ramazan bence bu işi osman yapıyor veya yaptırıyordur.
eee...yer... tarih ...mekan.... bi kımıldama yok...
Zaten bizde genç , fakir ama onurlu insanların davetine gideriz:):) bilmem anlatabildim mi:pfelsefefe;173456 wrote:Biz genç ,fakir ama onurlu insanları davet ediyoruz. :) :)
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.