Resim kaynağıNizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan üç gün önce Ak Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinde, Demokrat Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan’a seslenerek hodri meydan demişti. Başkan Akdoğan yaptığı konuşmasında Mehmet Aslan’a 3 Gün Müsaade vererek İddialarını İspatlaması halinde Siyasetten Çekileceğini ancak, iddialarını İspatlayamaması halinde ise Mehmet Aslan’a Nizip’i terkedersin demişti. Verilen süre bugün dolarken, yaşanan bu gelişmelerden sonra Demokrat Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan kendi seçim bürosunun önünde bir konuşma yaparak çocuk ve gençlerden oluşan yaklaşık 300 kişilik bir guruba seslendi. Demokrat Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ın hodri meydan çağrısını eleştirerek yanıt verdi. Mehmet Aslan konuşmalarında hodri meydan çağrısına karşılık Yok ya şeklinde alaylı bir tavırla karşılık verdi. Aslan, sen geçmişi, ne yapacan diyerek basın mensupları huzurunda yapılacak açık oturuma katılmayacağını söyledi. Devamı İçin Tıklayınız...
Nooldu Mehmet aslan bi cevap bulamadın mı? Bu iş laf değilmiş demi.Hadi çık başkanın karşısına her gittiğin yerde laf atıp karalamak mı bu işşşşşş.Cevap ver yoksa sandıkta gereken cevap sana verilecek.:o
lütfen doğruları yazınız, Mehmet ASLAN halen hacı fevzi yi oturuma davet ediyor. Ancak gerçekleri bir türlü görmeyen devamlı yayını Hacı Fevzi ye odaklanmış NRT değil, tarafsız bir kanalda, 300 kişilik çoçuk diyorsunuz, en azından AKP gibi civar köylerden taşınan insanlar değil, taşıma su ile değirmen dönmez diye bir atasözü var unutmayın.
ya yazık bu kadar da yanlı olunmaz...bunlar konuşmaların çogunu keserek milleti kandırmaya çalışıyolar..eger havı feyzi kendine güveniyorsa tek e tek çıksın ya canlı yayınaaa..Hacı feyzinin icraatlarına bakında ona göre konusun...ama kurban oldugum allahım bu yapılanalrın hepsini görüyorr...sandıkta görüşürüzzzz
Mehmet KASAR;172062 wrote:ya yazık bu kadar da yanlı olunmaz...bunlar konuşmaların çogunu keserek milleti kandırmaya çalışıyolar..eger havı feyzi kendine güveniyorsa tek e tek çıksın ya canlı yayınaaa..Hacı feyzinin icraatlarına bakında ona göre konusun...ama kurban oldugum allahım bu yapılanalrın hepsini görüyorr...sandıkta görüşürüzzzz
bencede sandıkta görüşücez kim AK kim aslan belli olacak
YOK YA :D:D:D:D:D:D
Mehmet KASAR;172062 wrote:ya yazık bu kadar da yanlı olunmaz...bunlar konuşmaların çogunu keserek milleti kandırmaya çalışıyolar..eger havı feyzi kendine güveniyorsa tek e tek çıksın ya canlı yayınaaa..Hacı feyzinin icraatlarına bakında ona göre konusun...ama kurban oldugum allahım bu yapılanalrın hepsini görüyorr...sandıkta görüşürüzzzz
29 mart akşamı biryere kaçmayın haa sandık sonucunda görüşürüz
arkadaşlar çamur at izi kalsın devri bitti herkes herşeyi iyi biliyor deniz baykal da erdogana -Tlvizyona çıkalım diyor ne icratı varsa 43yaşındayım ben görmedim erdoga da ona sana pirim,mi kazan dırayım diye ret edip yola devam dedi,bence aynısı hacı başkan yapmalı.
Şimdi arkadaşalr tarafsız kounuşalım yazımızı msj mızı ona göre yazalım taraflı konuşmayalım ltfn şimdi buraya yazan arkadaşlar yabancı degil herkes herkesi iyi tanıyor. bakın ben daha önce söyledim yine söylüyorum ben ne h.fevciyim nede m.aslan cı ama taraflı konuşmayalım iki tarafıda, iyi dinlediyseniz ve mantıkla konuşmalrı seçtiyseniz m.aslan'nın tam konuşmasını dinleyin ona göre yazın ltfn bakın h.fevzi memlekete hizmet yaptı yapmadı degil ama bu işler ekip işi oda yanlış ekip seçti bakın h.fevzi akdoğana kimse kötü diyemez allah var şimdi ama kendisini buraya getir nefret kazandıran ekibi bunu herkes biliyor bir nizip biliyor.neyse kim hayırlıysa o kazansın allah her ikisinin de yar ve yardımcı olsun herkese saygılar.