sevgili nizip liler ve nizip e ataması yapılan sağlık personelleri öncelikle herkes için hayırlı olmasını dileyerekten konuya başlamak istedim;
sevgili nizipliler:
biz sağlık personelleri olarak sizlere kendi adıma hizmet vermekten onur duyarım ve diğer arkadaşlarımda benimle aynı fikirde oldugundan eminim bizlerin sizlerle paylaşmak istediğimiz başta bazı sorunlar olabilir bunların başında konut sıkıntısı öncelikli olarak bu sıkıntımızın giderilmesi durumunda bizler sizlere daha sağlıklı zamanında hizmet veririz.
Bu sıkıntımızla yakından ilğileneceğinizden eminim ve şimdiden sizlere teşekkür ederim.
Konu başlığı altında diğer sağlık personeli arkadaşları da buraya davet ediyorum burada buluşalım ve sorunlarımızın halledilmesi için çaba gösterelim
saygılarımla
ferhat ateş
Genç Muhabbet
Güzel nizip e tayin olan sağlık personelleri
Evmi bulmakta zorlandınız???? Bizde zorlanmıstık bulduk sonra sükür 3 ay önce geldik bizde.. Bu arada sizler foruma sık gelsenizde ve orda fikir alısverisinde bulunsak hos olur
Eskiden Nizip'e tayin gelen özellikle polis memurları okuldan mezun olup memleketimize geldikleri zaman bir ev bulup yerleşene kadar Nizipli sahip çıkar ve bir yere yerleştirirdi.
Çoğu zaman kalacak ve yemek yedikleri yerde parasını bile almazlardı, bu yüzden memurlar için Nizip bulunmaz nimetti, yani Nizipli dışarıdan gelmiş memurları sahiplenir, onları mağdur etmezdi.
Hala öylemi bilmiyorum ama caaanım hemşerilerim yine de konuya el atacaklardır.
Ferhat kardeşim Nizip'e hoş geldiniz, kaç kişisiniz.
Hoş geldiniz ferhat bey...
Ne zaman Nizip'e geldiniz.
Ben de sağlık camiasındanım. Bir sağlıkçı ile karşılamak burada çok hoş.
Hangi birimde yani nerde çalışıyorsunuz?.
Sevgiler...
hoşgeldiniz inşallah evde bulursunuz..
hohoşgeldiniz Nizpe madem şaglıkçsınız nizipliler sizlere emanet o zaman
arkadaşım ortak bir buluşma nok*tası belirtin ve orada takılalımsecretgarden;170954 wrote:Evmi bulmakta zorlandınız???? Bizde zorlanmıstık bulduk sonra sükür 3 ay önce geldik bizde.. Bu arada sizler foruma sık gelsenizde saglıkla ilgili bı kısım olsa ve orda fikir alısverisinde bulunsak hos olur
tamam........ferhates;171203 wrote:arkadaşım ortak bir buluşma nok*tası belirtin ve orada takılalım
hoş geldiyizzzzzzzz :)
hb kardeşşşşşş
aklıma takıldı ve bi soru sorucaktım size...ferhates;171409 wrote:hb kardeşşşşşş
buyrun sorun sorunuzu sizden sonra bende bir soru sormak istiyorum
ben belirlli dönemlerde igne oluyorum ve morluklar oluyo aylarca süren ve iğne oldugum alan ne kadar süre gecerse gecsin acıyadabiliyo bide kan tahlillerim de plt oranı hep normalin altında cıkıyo bunla bi alakası olabilirmi sizce ????
Belirli dönem derken galiba mens döneminden bahsediyorsun yada aylık depo penisilin yaptırıyorsun iğne yapıldıktan sonra iğne yerine sıkıca 5 dakika bastırman durumunda herhanği bir sorun olacagını sanmıyorum plt dediğin (trombosit yani) bu rahatsızlık ya kullandığın bir ilaçtan kaynaklanıyor olabilir.Bunun için mutlaka bir hemotologa gitmen şart bu morarmalar buna bağlı olabilir.
ben hala ev bulamadumm:((
sizi nizipte nasıl bulurum onu düşünüyorum aslında neden dersen kapıda kalmak istemiyorum.bana yardımcı olacagını düşünüyorum acaba yanlışmı düşünüyorum........
ferhates neyse tamam anladım ben:) tesekkürler bu arada
ev konusuna gelince bende Nizipin yabancısıyım ve hani ne kadar yardımcı olabilirim bilemiyorum bu yüzdende.. Ama buranın halkı yardımsever ve sıcaktır o acıdan yardımcı olucaklarına inanıyorum siz ne zaman gelmeyi düsünüyosununzki Nizipe???? merak etmeyin bi şekilde bulunur kapıda kalmazsınız yani:)
ilanlar kısmında emlakcıların telefonları mevcut. İsterseniz bir arayın
Bencede emlakçılara sorsanız daha iyi.
Bu diyaloglar ev aramanın ötesine taşmış.
Secrette sazan gibi atlıyor her şeye maşallah.
ya soru sormustum ama ben naaptımki şimdi sazan oldum ....:(bluue;172114 wrote:Bencede emlakçılara sorsanız daha iyi. Bu diyaloglar ev aramanın ötesine taşmış. Secrette sazan gibi atlıyor her şeye maşallah.
Doktor muki arkadaş soruyon. İdari personel olamazmı.?
bilmem olabilir tabi anlamadım ne oldugunu tam olarak ama saglık alanında oldugu için sordum vede oda cvpladı bilgisi olmasa cvplayamazdı ama dimi:)bluue;172123 wrote:Doktor muki arkadaş soruyon. İdari personel olamazmı.?
Gidip doktora sormuş olamazmı? Dimi yani:)
olabilir tabiki bilemem tanımıyorumki sonucta valla ne diyeceğimi sasırdım:) ama sazan felan değilim ben :( hem kendisi sağlık konusunda yardımcı olucagını söyledi ama bize...bluue;172125 wrote:Gidip doktora sormuş olamazmı? Dimi yani:)
Ben arkadaşın eğitimci arkadaşta benim sağlıkcı oldugumu biliyor ve ev arama meselesine gelince anlaşılan siz dışarıda kalmamışsınız ve nasıl ev ve ev arkadaşı bulunur bilmiyorsunuz eğitim olarak ataması yeni yapılan arkadaşlar var ve secrett te bir eğitimci bu ev muhabbetide bu arkadaşım meselede ev değil sadece önemli olan burada sohbet ve bilmediklerimizi paylaşmak. bilmem anlatabildimmi......:mad:
ay noluyo........ ferhates baktınızmı ilanlara??
suan var bos evler bulursunuz merak etmeyin surda haklısınız dısarıdan gelirken özellikle bilmedğiniz bi yere ilk düsünülecek konu bu oluyo mecburen yani...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.