Resim kaynağıAk Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış programı dün Saat 12:00 de Cumhuriyet meydanında başladı. On binlerce kişiyi buluşturan açılış programı nedeniyle Cumhuriyet meydanında toplanan Nizipli vatandaşlar ve partililer bir araya gelirken Ak Parti kadın kolları ve Nizipli bayanlar ise Ak Parti seçim koordinasyon merkezinde toplandı. Açılış programına Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Özlem Müftüoğlu, Halil Mazıcıoğlu, Ak Parti Nizip ilçe Başkanı Avukat Cuma Gündüz, Nizip Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hacı Fevzi Akdoğan, Ak Parti Belde Belediye Başkan Adayları ile birlikte yaklaşık 15 bin kişi katıldı. Ak Parti seçim koordinasyon merkezinin açılış programında Platforma çıkan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Özlem Müftüoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Cuma Gündüz ve Nizip Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hacı Fevzi Akdoğan, halkı selamladı. Daha sonra Ak Parti Belde Belediye Başkan adayların tanıtımı yapıldı. İlk konuşmayı Ak Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu yaptı, Eruslu, konuşmasında böylesine büyük bir kalabalığı görmek bizleri elbette onurlandırmıştır. 5 yıldır Nizip’te yaptığı hizmetlerle Niziplilerin bir kardeşi bir ağabeyi bir evladı haline gelen Hacı Fevzi Akdoğan’ın nasıl bu kadar sevildiği ortada ben daha fazla söyleyecek söz bulamıyorum, çünkü son sözü bugün burada sizler söylediniz dedi. Bu işin burada bittiğini belirten Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ak Parti Gaziantep Milletvekillerinin konuşmalarından sonra platformdaki yerini alan Nizip belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise bu olağanüstü kalabalık ve sevgi bana daha da güç verdi diyerek söze başladı. 5 yıllık hizmetlerin karşısında hizmet verdiğim halkımı yanımda görmek beni çok mutlu etti diyen Başkan Akdoğan, Kazanan Nizip Kazanan Nizipliler olacaktır. Temiz, Dürüst bir ekiple hizmet ettik ve bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz şeklinde konuştu. Partilere ve Niziplilere seslenen Nizip belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan biz 1. liğde mücadele ediyoruz ancak onlar amatör kümedeler diyerek siyasetin kolay bir iş olmadığını belirtti. Ancak kimseyi kırmaya kimseyi incitmeye hiç kimsenin hakkı olmadığını savunan Başkan Akdoğanın konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi yoğun sevgi gösterisi karşısında konuşmasını tamamlayan Akdoğan Herşey Nizip için dedi.Devamı İçin Tıklayınız...
Nizip insanı Gerçekten duyarlı olduğunu gösterdi,Yapılan bu kadar hizmeti boşa çıkarmadı hakkını fazlasıyla gösterdi.
Sonuç=Hizmet=Dürüstlük=İnanç=Güven=Kalabalık=HACI FEYZİ AKDOĞAN
Bende oradaydım abartmayın, gelenlerin büyük çoğunluğu köylerden gelmişti hatta civar illerden gelen bile vardı, sayıda öyle bahsettiğiniz gibi 10 binler değildi ayrıca başkan sözlerine yukarıda bahsedildiği gibi başlamadı, yine allaha dayanarak dün hastaydım, dün yağmur yağıyordu ama bugün allahın sayesinde sesim düzeldi yağmur kesildi dedi, ben bu söylemlere çok kızıyorum, sanki akp li yöneticiler kutsal insanlar allah onlara yardım ediyor, hizmetlerini taktir ettiğim bir belediye başkanı ,Sayın Hacı Fevzi ama konuşmaları ucuz politikacılar gibi, belediyede çalışan işçiler için ve DYPli rakibi için söylediklerini yakıştıramadım Hacı Fevzi beye.
mavi_şahin;170721 wrote:inkar ediyoresunuz yine sizler gören körsünüzz köylerden gelen yoktu kii size kolay gelsin köylere adam toplamaya devam kolay gelsin size
Mavi şahin köylülerde vardı,olsun bunların bahanesi bu olsun, inanan inanmış sen gerisini boş ver.Sanki kendi kalabalığında köylüler yokmudu vardı,Ama nedense kendileri bunu görmeksizlikten geliyor,lafı fazla uzatmaya gerek yok.Tek söyleceğim,4,5 sene evvel nizip nasıldı. Şimdi nasıldı,bunu bilen kişi bu kalabalığın hizmette gönül veren kişinin yanında olduğunu gösterdi.
Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsanları
Suskunluğum Asaletimden'dir
Her Laf'a Verilecek Cevabım Var
Lakin,Bir Laf'a Bakarım Laf'mı Diye
Bir'de Söyleyene Bakarım,Adam'mı Diye
Yav hadi köyden gelenler vardııııı.
Şimdi "köylü milletin efendisidir"
Bu köyden gelmişlerse ki ellerinde AK Parinin bayraklarını da sallıyorlardı.
Neticede Ak Partiye oy vereceklerini gösterir.
Netice de Belediyelik köylerden gelmişlerdir...
İl genel meclisine oy verecekler.
Demek ki il genel meclisi Ak Partiden oluşacak ama belediye başkanlığı başka...
Köylü bile anlamış da kendilerine hizmet getirenin Ak Parti olduğunu da şeerli anlamamış tuhaf!!!
Sandık bilir ne olacağını sandık.
biz bu yola bu sevdaya baş koyduk çekilmeyiz. yel kayadan ne götürür aşığız yıkılmayız. sevda ile kenetlenip kuşatalım her yanı. tek bir bilek tek bir yürek olmanın tam zamanı. gel hele bize gel gel sohbete söze gel. yıkalım duvarları kalksın aradan engel..........
anadolu beşiğimiz yolumuz HAKTIR bizim gocunacak yaramız yok yüzümüz AKdır bizim sevda ile kenetlenip kuşatalım her yanı. tek bir bilek tek bir yürek olmanın tam zamanı.gel hele bize gel gel sohbete söze gel. yıkalım duvarları kalksın aradan engel..........
yunusta hacı bektaşta aşkımızın tapusu her dem açık muhabbete gönlümüzün kapısı sevda ile kenetlenip kuşatalım her yanı. tek bir bilek tek bir yürek olmanın tam zamanı.gel hele bize gel gel sohbete söze gel. yıkalım duvarları kalksın aradan engel..........
ÖKKEŞ ERUSLUNUN DEDİĞİ GİBİ NİZİP DURMAK YOK YOLA DEVAM DEDİ.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN BAŞKANIM
müslüm akpek;170705 wrote:bende oradaydım abartmayın, gelenlerin büyük çoğunluğu köylerden gelmişti hatta civar illerden gelen bile vardı, sayıda öyle bahsettiğiniz gibi 10 binler değildi ayrıca başkan sözlerine yukarıda bahsedildiği gibi başlamadı, yine allaha dayanarak dün hastaydım, dün yağmur yağıyordu ama bugün allahın sayesinde sesim düzeldi yağmur kesildi dedi, ben bu söylemlere çok kızıyorum, sanki akp li yöneticiler kutsal insanlar allah onlara yardım ediyor, hizmetlerini taktir ettiğim bir belediye başkanı ,sayın hacı fevzi ama konuşmaları ucuz politikacılar gibi, belediyede çalışan işçiler için ve dypli rakibi için söylediklerini yakıştıramadım hacı fevzi beye.
müslüm abi köyden diyorsunuzda bü köy nüfüsü kaçbin acaba. Köyün seçmeni belli ve parti taraftari belli.kalabalıgın çogunlugu köyden gelmiş demeyle yanılıyosunuz.lütfen herşey ortada neden hala köyden gelmiş şurdan gelmiş 17 bin gelen insan ya bunun 5bini dışardan olsun daha nedım