İlçemizde bulunan işyerlerine sitemiz araçılığıyla bir çağrı bulunalım. Üniversite Öğrencisi olanlardan belli bir yüzde indirim yaparak satış yapsalar Hem eğitime bir katkıları olur hemde Nizip'în üniversiteye verdiği önemi göstermiş olurlar.Bir internet kafe şuan öğrencilere indirimli çalışıyormuş.Niçin öğrencilerin uğrak yeri olan diğer yerlerde böyle indirim yapmasın?Şuan gördüğüm kadarı ile öğrencilerin uğrak yeri olan başta osmanlı kafeye böyle bir teklif sunsak eminim ki bizi kırmazlarResim kaynağı
Gökhan esas Eğitim Fakültesi açılsında sen o zaman bak indirim nasıl oluyormuş, esnaf müşteri kapmak için ne indirimler yapacak, şu an fazla farkında değiller, ben esnafın yerinde olsam seneye gelecek binin üzerindeki öğrenci için yatırım yapardım.
Peki bu indirim sadece Nizip meslek yüksek okulu öğrencileri için mi yoksa bütün öğrenciler için mi geçerli olacak?
Ayrıca eğer bütün öğrenci için olursa hep hesap ı ben öderim milletten parasını geri toplarım:D:D
Sadece Nizip Myo öğrencileri için cadde27 kardeş:)
Bugün öğrendiğim kadarıyla OSmanlı kafe Dönemin başından beri %50 indirimli satış yapıyormuş NizipMyo öğrencilerine.
Ben nufus ettiğim birkaç kişiye önerdim onlarda sıcak baktı. sizde elinizden geldiği kadarıyla çevrenize duyurursanız çok iyi olur.
Gökhan kardesımızın yapılan zamlardan,haberı yok sanırım,esnaf kan aglıyor bu arkadasımız ındırımden bahsedıyor,aslında nıyetınız bellı olmus amac sanırım osmanlı canın reklamını yapmak aklıma o geldı dırek,allah herkese bol kazanclar versınn
kötü amaçla kullanmazlarsa üniversiteliler için iyi bir şey kötü amaç dediğim üniversiteli olmayan biri için kendi üzerinden o arkadaşın üniversiteliymiş gibi alış veriş yapması inşallah olmaz böyle durumlar iyiliği suistimal etmezler ve hangi mağazalaradan alışveriş yapabilirler bellimi mağazalar
MAVİ NET CAFE;171014 wrote:Gökhan kardesımızın yapılan zamlardan,haberı yok sanırım,esnaf kan aglıyor bu arkadasımız ındırımden bahsedıyor,aslında nıyetınız bellı olmus amac sanırım osmanlı canın reklamını yapmak aklıma o geldı dırek,allah herkese bol kazanclar versınn
Bu zihniyetle düsündügünüz sürece zaten iş yapamazsiniz ki.
Bende öğrenciyim ayni zamanda esnafta oldum. Ufak bir indirim sizi zarara sokmaz. Ama biz öğrencileri az da olsa mutlu eder. Hiç olmassa ayricalikli oldugumuzu anlamiş oluruz.
Ayrica bu yapilan zamlar sadece size mi yapiliyor ki ?? ben onu anlamadim. Diger yerlere de sonucta yapiliyor ise bu adam nasil oluyorda indirim yapabiliyor ??
Yapilacak indirimlere zamlari bahane etmeyin.
m altay;171048 wrote:kötü amaçla kullanmazlarsa üniversiteliler için iyi bir şey kötü amaç dediğim üniversiteli olmayan biri için kendi üzerinden o arkadaşın üniversiteliymiş gibi alış veriş yapması inşallah olmaz böyle durumlar iyiliği suistimal etmezler ve hangi mağazalaradan alışveriş yapabilirler bellimi mağazalar
ferhat kardeş . bir söz var . yagmur nereye yagrasa taralayı oraya taşı bu site de çogu kişi öyle yapıyor . bendemi yapsam ne .yapanın işi dönüyor too hırtış hırtışşşş
lover_halil;171065 wrote:ferhat kardeş . bir söz var . yagmur nereye yagrasa taralayı oraya taşı bu site de çogu kişi öyle yapıyor . bendemi yapsam ne .yapanın işi dönüyor too hırtış hırtışşşş
valla halil kardeş dediğinden bişey anlamadim açarsan sevinirim.
lover_halil;171065 wrote:ferhat kardeş . bir söz var . yagmur nereye yagrasa taralayı oraya taşı bu site de çogu kişi öyle yapıyor . bendemi yapsam ne .yapanın işi dönüyor too hırtış hırtışşşş
:)) abi hırtış ne yahu... hiç gulesim yoktu Allah razı olsun da ne tarlası ne yagmuru bir acıklarsanız biz de anlamış oluruz
Heralde bu taşın nereye gittiğini herkes anladı.Ayıp ayıp.Bu arkadaşımız kadar hangimiz emek veriyoruz Nizip ve Nizipliler için.
ferhat;171063 wrote:bu zihniyetle düsündügünüz sürece zaten iş yapamazsiniz ki.
Bende öğrenciyim ayni zamanda esnafta oldum. Ufak bir indirim sizi zarara sokmaz. Ama biz öğrencileri az da olsa mutlu eder. Hiç olmassa ayricalikli oldugumuzu anlamiş oluruz.
Ayrica bu yapilan zamlar sadece size mi yapiliyor ki ?? Ben onu anlamadim. Diger yerlere de sonucta yapiliyor ise bu adam nasil oluyorda indirim yapabiliyor ??
Yapilacak indirimlere zamlari bahane etmeyin.
valla cok şükür zıhnıyetım guzel bence ben ve cevrem zıhnıyetımden cok memnunlar.çok şükür ben şikayetcı deılım ben öbur esnaflar ıcın konusmustum
Neden diğer esnafların dili yok mu ?
Onlar soyleyemiyorlar mi ?
Ayrıca cevrendekiler senden memnun olabilir. Ama bu senin dogru veya yalnış biri oldugu anlamına gelmez.
Biraz geniş düşünülürse ne demek istedigim anlaşılacaktır.
Sağlıcakla.
ferhat;171129 wrote:neden diğer esnafların dili yok mu ?
Onlar soyleyemiyorlar mi ?
Ayrıca cevrendekiler senden memnun olabilir. Ama bu senin dogru veya yalnış biri oldugu anlamına gelmez.
Biraz geniş düşünülürse ne demek istedigim anlaşılacaktır.
Sağlıcakla.
neden öburlerının dılı yokmu sen savunuyorsun o zaman :)
MAVİ NET CAFE;171014 wrote:Gökhan kardesımızın yapılan zamlardan,haberı yok sanırım,esnaf kan aglıyor bu arkadasımız ındırımden bahsedıyor,aslında nıyetınız bellı olmus amac sanırım osmanlı canın reklamını yapmak aklıma o geldı dırek,allah herkese bol kazanclar versınn
Doğrudur esnaf zor durumda ancak indirim tüm Nizip'e değil sadece Nizipmyo da okuyan öğrencilere olacaktır. Bu da iş yerlerini o kadar ırgalamaz.
Osmanlı kafe ile bir organik bağım yok bildiğin gibi Nizipte gençlerin en çok gittiği yer orası onun için ilk başta ordan indirime başlanmasını önerdim. Eğer sende dersen bende indirim yaparım amenna hat okulda bir ilan panosu yaparız indirimli satış yapan yerlerde diye sizlerinde isimlerini asarız.
Arkadaşlar lütfen art niyet aramadan destek olursanız sevinirim.
Mavinet cafe indirim yapacaksa yazsın buraya ilanını ben asayım panoya?
Örneğin ben abimlere söyledim onlarında işyeri var onlar başüstüne dediler ve şuan indirimli satıyorlar öğrencilere hiç bir çıkarları olmadan. lütfen biraz duyarlı olalım.
Ya aslında he şey bir yana bende öğrenciyim az çok biliyom bir yerden alış-veriş yaparken öğrencinin yüzü yumuşak olur ve hiç çekinmeden indirim ister ben öleydim çekinecek bir şey yok indirim haklarını her zaman istesinler bunun için özel bir uygulamaya gerek yok.
cadde27;171163 wrote:Ya aslında he şey bir yana bende öğrenciyim az çok biliyom bir yerden alış-veriş yaparken öğrencinin yüzü yumuşak olur ve hiç çekinmeden indirim ister ben öleydim çekinecek bir şey yok indirim haklarını her zaman istesinler bunun için özel bir uygulamaya gerek yok.
Tabi tanınır ferhat neden tanınmasın sence mantıklı değil mi belki bir çok öğrenci de bunu yapıyordur.
Tabi gökhan hocam işin içinde olduğu için daha iyi bilir.:)
mavi_şahin;170726 wrote:genç turkcelle üye ol ykm magazalarından %40 lara varan indirimler kazan..TURKCELL :) YANILMIYORSAM BÖYLE BİR KAMPANYA VARDI :) :)
süpersnn yaaa turkcelle baglan hayata :)
hatta jim jokeyde de indirim var % 40 :D