arkadaşlar ben şu anda çanakkalede resepsiyonist olarak vatani görevimi askeri otelde yerine getiriyorum... nizipte attar ali meydenında ikamet ettiğim için attar ali meydan parkına bir polis merkez kulubesinin oluşumunun var olmasını istiyoum umarım yetkililer bu konuya el atar .
Sorunlarımız Önerilerimiz
Müslüm Abi Attar Ali meydanın özellikle yaz aylarında sarhoşlar mı dersin balleyci midersin oradalar.. ayrıca bir kişi ailesinde oradan geçemiyor .. gençler laf atıyor vs...
ayrıca istasyonun orayada yakın olur...istasyonun orada bir insan geçmeye korkuyor...
Nizip Attar Ali semtine karakol talebi
Görüntülenme: …
ben şahsen nizipte bir güvenlik zaafiyetinin olmadığını yapılan gece ve gündüz denetimlerinle güvenlk güçlerinin heryerde var olunduğunun blindiği için oraya bir kulube konmasının gereksiz olacağı düşüncesindeyim...
çünkü bir uygulamaya oraya yapıldığında başka yerlerde aynısını ister...
çünkü bir uygulamaya oraya yapıldığında başka yerlerde aynısını ister...
Her meydana bir polis karakolu.
Mesela Hal Meydanına
Mesela Hal Meydanına
bende nizipe geldigim zamanlar attar aliye yakın civarda kalıyorum ama orda gözle görülecek kadar çok suç oranı kavgalar ve hırsızlık olayı yaşanmasına ragmen iki hafta kaldıgım süre boyunca bir kaç ekip aracı haricinde hiç bir güvenlik birimini göremedim.
ve ayrıca oradan hiç bir aile ve ganç kızlarımızda yanlız başaına geçemez olmuşlar.
yani anlatmak istedigim attar ali veya çevresine güvenlik noktası şart.
belki bu şekilde suç oranı azaltılarak halkın gözündeki attar ali korkusu kalkar..
ve ayrıca oradan hiç bir aile ve ganç kızlarımızda yanlız başaına geçemez olmuşlar.
yani anlatmak istedigim attar ali veya çevresine güvenlik noktası şart.
belki bu şekilde suç oranı azaltılarak halkın gözündeki attar ali korkusu kalkar..
Yağmurlu kardeşim sebebini anlatırsa belki ilgilenen çıkabilir.
müslüm akpek;170648 wrote:Yağmurlu kardeşim sebebini anlatırsa belki ilgilenen çıkabilir.
Müslüm Abi Attar Ali meydanın özellikle yaz aylarında sarhoşlar mı dersin balleyci midersin oradalar.. ayrıca bir kişi ailesinde oradan geçemiyor .. gençler laf atıyor vs...
ayrıca istasyonun orayada yakın olur...istasyonun orada bir insan geçmeye korkuyor...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.