İlçemiz eski Birecik Caddesinde bir açılış yapıldı. Her geçen gün büyüyen ve gelişen İlçemizde Merve Kebap Salonu adı altında bir işyeri daha dün hizmet vermeye başladı. Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Aykut ve Dr. İdris Yıldırım’ın açılışını birlikte yaptıkları Merve Kebap Salonu Nizip’lilerin damak zevkine sunuldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta bir konuşma yapan işyeri sahibi Sait Yıldırım, damak zevkini iyi bilenler yepyeni bir tat’la karşılaşacak diyerek tüm müşterileri Merve Kebap Salonuna bekliyoruz dedi. Nizip İlçesinin her anlamda geliştiğini belirten Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Aykut ise İlçeye böylesine nezih ve güzel bir ortam sunan işyeri sahibi Sait Yıldırım’a hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu. Açılıştan sonra Kebap yiyen davetliler memnun kaldı. Resim kaynağıDevamı İçin Tıklayınız...
nizip için hayırlı olsun ben en son nizipe ramazan bayramında geldim inanırmısınız yemeğin çoğunluğunu dışarıda yedim evde pek yemek yemedim ben şimdi ankarada görev yapıyorum ve yemek namına ankara beş kuruş etmez ama yaşamak için yemeye çalışıyorum ve çokta pahalınizipin ve nizip yemeklerinin ve yemekçilerinin kıymetini bilin merve kebaba hayırlı uğurlu olsundiyorum ve allah helal ve hayırlı kazançlar nasip etsin
Sait kardeşimle yıllarca Rahmetli babamın çalıştırdığı Mini Lokanta da birlikte bulunmuştuk.Kendisine yeni işinde başarılar diliyorum.Hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle........
Ben bu tür açılış haberlerini maalesef üzülerek izliyorum. Çünkü dikat edilirse hep tüketime yönelik işyerleri açılıyor. İşyeri sahiplerine Allah bol kazançlar versin.
mehmet abi ben ve ailem sabuncu olduğumuz için hem sabun hakında da biligi sahibi olduk babam der bana 1972 li yılarda ülfet fabrikasının işçileri sıraya girerlerdi fabrikaya girmek için
coskun;169974 wrote:Ben bu tür açılış haberlerini maalesef üzülerek izliyorum. Çünkü dikat edilirse hep tüketime yönelik işyerleri açılıyor. İşyeri sahiplerine Allah bol kazançlar versin.