evettt çok güzel bir konuya temes ettiniz arkadaşlar sizleri kutlarımm ve müjdede vere bilirim ben ve bir kac arkadaş bu konuda bir takım çalışmalar yapıyoruz,evet 3,5 yıldır bu konuyla ilgili calışmalar yaptım hata belediyeden bu konuda fikir alış verişindede bulundum ama olumlu yaklaşılmadı,ruhsat konusunda olumlu cevap alamadım ama inşallah cok kısa sürede bu konuda yani nizipe yakışan resmi bir taksi duragı acılıyo diye bilirim tabi siz degerli arkadaşlardanda gerekli mannevi destek olursa sevinirim bu talebe en az 5 veya 6 taksiyle hizmete başlıyacagız şu an yer hazır taksiler hazırlamaya calışıyoz resmi plaka sayısıda 3 adet onu 6 adet yapmaya calışıyoz yakında hizmete başlıyoruz inşallah tşkr ederim bize mannevi destek verecek arkadaşlara saygılar sunuyorum yerde shell,hükümet konagı civarında olcak arkadaşlar durak ismi konusunda sizlerden düşüncelerinizi bekliyorum ayrıca 1 yıll önce ben bir taksiyle kısa bir süre nizipte hizmet verdim 2 ay yani birde nizipin eskiden taksi duraklaraı vardı resmi olarak adıda meltem taksiydi yine bu ismi düşünüyoruz veya sizlerden gelecek isimleri istişare edelim derimmm hadi hayırlısı olsun .....
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizip'te TAKSİ
Görüntülenme: …
sayın arkadaşlar nizipte dolmuş var ama malesef nizip antep arası çalışan firmalar kapı kapı dalaşıp yolcu alıyaorlar ve dolmuşların hakını gasp ediyorlar bu dedenle dolmuş otagar sarı evler hatı çalışmıyor nizipte 3 tane hat var ve bu hatları 30 tane aracı var malesef şehirler arası çalışan araçlar yüzünden sadece tek hat üzeride 50 araç çalışıyor önce busoruna çare bulalım
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.