Güngörende Nizipliler
Güngören Nizipliler Derneği, 2. Olağan kongresini 15 Şubat 2009 Pazar günü dernek merkezinde yapacaktır, gerekli çoğunluk sağlanamadığı taktirde 22 Şubat 2009 Pazar günü yapılacaktır.
Dernek adresi: Merkez Mah.Tayfun Sok.4/4 Duran Apt. Köyiçi-Güngören-İstanbul
Telefon : 0212 435 43 43
Katılımınızı bekliyoruz.
Güngören Nizipliler derneği olağan kongresi
Ayrıca 01,02,2009 Pazar günü geleneksel kahvaltı gününe herkesi bekliyoruz,
Pazar günü yapılan kahvaltıya katılım tahminlerin üstünde gerçekleşti, Güngörende bulunan Niziplilerin ilk olarak belediyeye encümen azası olarak önerdiği Sayın Bekir İZCİ ninde katılımı ve tanıtımıyla kahvaltımız çok güzel geçti resimleri sanırım önümüzdeki günlerde alacağım.
Katılım tahmini olarak 300 kişi oldu.
Sitede hiç Güngörenden kimse yokmu.
Ben varım Müslüm abi 15 Şubat 2009 tarihinde kongreye gelmeye çalışacağım.müslüm akpek;166490 wrote:Sitede hiç Güngörenden kimse yokmu.
bende orda olmayı çok isterdim ama hem bana çok uzak hemde çalışma saatlarim uygun değil.
15 Şubatta çoğunluğun sağlanacağını sanmıyorum 605 üyesi var en az 303 üyenin gelmesi gerekiyor ben sanmıyorum, o yüzden gelecekler 22 şubata hazırlasın kendisini.zeynel1982;166493 wrote:Ben varım Müslüm abi 15 Şubat 2009 tarihinde kongreye gelmeye çalışacağım.
güngören nizipliler derneğinin bu kadar mevcudu olduğunu bilmiyordum.sadece helal olsun diyebiliyorum.
22 şubatta gelmeye çalışacağım,hepinize selamlar.
Güngören Nizipliler derneğinin faaliyetleride çok ses getiriyor, yapılan yardımlar toplantılar kurban bağışları daha bir sürü şey, bu derneğe destek vermek gerekiyor en önemlisi Güngörendeki Nizipli nüfusuna baktığınızda yerel yönetimlerde söz sahibi bile değiliz yıllardır kimse Niziplileri bir araya getirmemiş ama bu sene belediye meclisine allahın izniyle bir kardeşimizi sokacağız. Bekir İzci kardeşimizi destekleyelim.
müslüm abi sen güngörendemi oturuyorsun?
Ben Merterde oturuyorum ama Güngörene bağlı.doganesmeray;166558 wrote:müslüm abi sen güngörendemi oturuyorsun?
Bende 9 yıldır Merter deyim.müslüm akpek;166562 wrote:Ben Merterde oturuyorum ama Güngörene bağlı.
Bana özelden telefonunu yaz arıyacağım seni.zeynel1982;166576 wrote:Bende 9 yıldır Merter deyim.
Dün derneğe gittim Sayman Müslüm Öğüt'le konuştum, kongrede aidatlarını ödmeyenlerin oy kullanmayacağını aidat borcu olanların acilen ödemelerini yapmalarını söyledi, bu konuyla ilgili cep telefonlarına mesaj gelecek ama cep numaralarını değiştirenlerin derneği arıyarak numaralarını güncellemeleri gerekiyor, ayrıca önemli olayların ceplere mesaj çekilerek üyelere duyurlduğunu söyledi Müslüm Bey.
Ben de Nizipliyim ve Pendik'te oturuyorum. Kültürümüzü tanıtmanızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim...
Güngören Nizip'liler derneği tüm üyelerine ve başkanına selam olsun. Nizip'ten kucak dolusu sevgiler...
Sayman Sn Müslüm ÖĞÜT teyzemin eşi olur, kendilerine yapılacak kongrede başarılar dilerim.
Ayrıca Güngören için küçük Nizip deniliyor ama yerelde söz sahibi olmak için çok geç kalınmış biraz daha çaba sarf edilse çok güzel yerlerde Niziplileri görebiliriz diye düşünüyorum
(Bizim kuzen zeynel 1982 siyasete meraklı diye duyum aldım, hadi bakalım kuzen bir yerden başlamak lazım)
Kongre yaklaştıkça heyecan artmaya başladı, derneğin tüzüğüne göre hiçbir başkan 2 kere üst üste başkan olamıyor yeni başkanında kesinlikle yönetimde görev yapmış olması gerekiyor yani dışardan biri gelipte ben adayım diyemiyor, son duyduğuma göre iki aday varmış dolayısıyla iki liste var, detayları daha sonra yazarım.
İstihbarat kaynakların doğru bilgi vermiş Mahmut Abi :)MENES;168671 wrote:Sayman Sn Müslüm ÖĞÜT teyzemin eşi olur, kendilerine yapılacak kongrede başarılar dilerim. Ayrıca Güngören için küçük Nizip deniliyor ama yerelde söz sahibi olmak için çok geç kalınmış biraz daha çaba sarf edilse çok güzel yerlerde Niziplileri görebiliriz diye düşünüyorum (Bizim kuzen zeynel 1982 siyasete meraklı diye duyum aldım, hadi bakalım kuzen bir yerden başlamak lazım)
Hayırdır zeynel adaylık falanmı var.
Şimdilik birşey yok. Fikir olarak kendimi hazırlıyorum ileride aktif siyaseti düşünüyorum.müslüm akpek;168752 wrote:Hayırdır zeynel adaylık falanmı var.
müslüm abi seni bi yerden tanıyorum ama tam olarak değil güngören bağcılar esenleri çok iyi biliyorum ama hiç dernege gitmedimmüslüm akpek;166490 wrote:Sitede hiç Güngörenden kimse yokmu.
müslüm bey var ben nakliyeci mahmut çilkız(neco mahmut) saygılar.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.