Çarşı caminin tam önünde eski bir otobüs durağı var hiç bir işe yaramıyor. Hem eski hem camiinin önününü kapatıyor hemde yeri çok uygunsuz.
Nizipte Belediyemiz bir çok otobüs durağını yenisiyle değiştirirken ordakini unuttu mu??
O durak ordan kaldırılsa caminin önü açılır durak da biraz aşağı köşeye yapılsa daha mı iyi olur?????
İlgililere duyurulur......
Çarşı Cami

Sorunlarımız Önerilerimiz
Çarşı Camiinin Önündeki Otobüs Durağı
Çözüldühaklısın katılıyorum sana..
o durak yıllardan beri orada duruyor.
artık bir sembol haline geldi nerdeyse :)
o durak yıllardır orada sadece yağmu yağınca ıslanmayayım diye kullanılıyo durağın tamamen kalkması daha iyi olur hem çevre kirliliği hemde yolda boş yer kaplıyor yayalara engel oluyor aklıma gelmişken nizipin 2 tane kırmızı belediye otöbüsü vardı onlar hala duruyormu ve çalışıyormu???
Yan tarafında Gaziantep'e giden durak var yanılmıyorsam faydası var zararı yok o durağın hem o kaldırım çok işlemiyor yeterli kaldırım daraltma olayı yok diye düşnüyorum.
Öyle de hemşerim resimde olduğu gibi en azından yorulan insanlar bi lokma soluklani işte kötümü;)
abi gerçektende dogru yanı o kadar yenisi var kımısı hiç kullanılmayacak yerlere konuldu bırını bununla degıstırmek lazımdı sonucta umarım bı çare bulunur...
o durakda benim bildigim kadarıyla karkamışa ve köylere giden bazı dolmuşlar kalkıyo ve ben hep görüyorum ki birileri ( köylülerimiz köyden gelen ögrenci kardeşlerimiz ) oluyor ve kışın yagmurdan yazın sıcakdan koruyo bence çok faydası var ....
Bayan tuvaleti var yan tarafda. Onun önüne doğru şeffaf bir durak yapılırsa, arka taraftaki tuvalete giriş çıkışlarda görünmez ve bayanlar rahat eder.
Bence o duragi kaldirmasinlar! Cok ise yariyor! Neden diyeceksiniz;
Bi keresinde hic unutmam ramazan ayinda sahur vakti ekmek almaktan gelirken ben ve degerli bi arkadasimi kap altinda bi grup kopegin ani bir atakla bize saldirisinda uzun mesafeli bir kosudan sonra kendimizi o duragin tepesinde bulduk.Bundan dolayi ise yaramaz dediginiz o durak bizi o kopeklerin saldirisindan kurtardi.Bence kalkmasin ;)))
başında gecen olay icin haklı olabilirsin, ama nizip icin iyi bir görünüm saglamadıgından dolayı kalkmasını isteriz
durak kaldırılsın denilmiyor ki az ileriye alınsın ve yenisiyle değiştirilsin deniliyor...
Belediyeden bazı arkadaşlarla görüştüm o durağı sordum....
Caminin tadilatı bitince o durakta ordan kaldırılacak veya değiştirlecekmiş....
Diğer yerlere yapılan o modern duraklardan bir tane de oraya veya az aşağıya yapılacak mışşşş.....
simdilik reklam amacli göz önünde olan yerleri kurmuslar orasi kaderine terk edilmis unutmuslar zaar :D
Herşeyden evvel,Belediyemizin çarşı camii meydanına,modern bir çehre kazandıracağına inanıyorum.Ayrıca artık cenazeler çarşıya gelmeyecekse şayet,geçmişte cenaze namazlarının kılınması için yapılmış olan çatının kaldırılması,ki o çatının kaldırılması caminin görüntüsünü daha da güzelleştirecek ve şeffaf hale getirecektir.Bu konuyla alakalı olarak belediyemizin her hangi bir çalışmasının olup olmadığını bize bildirecek yetkili arkadaşlarımız varsa şayet,görüşlerini bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz.
Bu arada camimizin yaklaşık 9 aydır devam eden tadilatı,nihayet sona erdi.Rabbim nasib ederse bu cuma günü camimizin resmi açılış töreni gerçekleşecek.Aylar sonra tekrar camimize kavuşmak ve buluşmak dileğiyle sizleri bekliyoruz...Allaha emanet olun
arkadaslar basta sunu belırtım nızıpıtekı durakların hıc bırını beledıye yapmıyor ıhaleye cıkarmıslar mavitanıtım dıe bı fırma almıs nızıptekı butun durakları ve bılboardları bu fırma yapıyor tabı karsılıgında oralara reklam alıyor 10 yıllıgına ıhaleyı almıslar yap ıslet modelı yanı o durakları mavi reklam tanıtım firması yapıyor hatta nizipte final dersanesının altında şubelerını bıle acmıslar reklam vermek ısteyen herkes oralara ve bılboardlara reklam verıyorlar mıs daha da yapılacakmıs herkese duyurulur
O eski durağı ordan kaldırsalar da şöyle camiinin önünü açacak şekilde biraz aşağıya hatta orada bir kör nokta var şu polislerin araba durdurduğu, hani şu garaja inilen merdivenin biraz daha aşağısı köşe yer oraya yapılsa Çarşı Camii nin cephesi açılır daha güzel bir görünüm olur.
İlgililer okuyorsa...
evet bencede kaldırılsın hem trafiki aksatıyor hemde kötü bir görüntü oluyor.
Yazın güneşin en sıcak olduğu günlerde sığınacak gölge ararsınız ama bulamazsınız bırakın kalsın.
hiçbir zararı olmadığı gibi faydası mutlaka olmuştur ve olacaktır diye düşünüyorum.
trafik nasıl aksıyor açıklayabilirmisin hemşerim?vuslat;170833 wrote:evet bencede kaldırılsın hem trafiki aksatıyor hemde kötü bir görüntü oluyor.
bencede de katılıyorum konu açan üyemize gerek yok bence ordaki durağa hem ordaki yol işgal ediliyor
Unuttular mı ne ettiler? Eski durak yerinde hala duruyor....
Nizip te bütün duraklar yenilendi bu kaldı acaba gören mi yok yetkililer bunu unuttumu bizim bilmediğimiz bir önemi mi var???
Söyledik ya belki ondandır.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.