Sanal alemin gerçek dostları ile beraber zeugmada güzel bir gün yaşadık.
Sol baştan; Mehmet Soyarık,Nizip 72, Metal,Fsoyarik,Cengiz karabacak,Gokhan dokuyucu,Firaset.
Oturan; Sadece Orhan abi.
Bu site aracılığı ile ne kadar insan tanıştı anlatamam. Bazen sert münakaşaların ardından daha perçimli dostluklar oldu. Siz Nizipcom gündüzü yapmışsınız bile :)
Umarım gecemiz daha sıcak bir ortamda olacaktır.
alıntı:
"quote" sakalli0727 demişki:
BOGAZINDA DURA EMİ METAL:=) Walla kardeş yağ gibide aktı gitti... hele hele şişte yemesi daha bi güzel oluyor, gerçihuzeyfeye annesi dürüm yapar ama...
Arkadaşlar çok güzel bir piknik oldu. Hepinize teşekkür ederim. Bu güzel günün yaşanmasına vesile olan Fatih abimizin de ellerinden öper saygılar sunarım.
Valla muhabbet güzele benziyor. Sizi gören Allah'ım elbet bir gün bizi de görür. Bu dostlar(balcan delisi hariç...)arasında olamamak kötü. Keza gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş...Neyse şafak 6....
adaşım sende benim kadar onu iyi tanırsın aslında o kadarda masum değil...onu tanımayan üye arkadaşlara masum gibi gösterme...(gerçi onu tanımayan yok ama olsun belki birkaç kişiçıkar...).
arkadaşlar gerçekten çok güzel resimler kısmet elbet bizimde yolumuz düşer memlekete bunların acısını çıkarırız...yaw metal çok değişmişsin görmeyeli...en son gördüğümde kısa pantolonlu şişko bir çocuktun...maşallah dalyan gibi delikanlı olmuşsun...
alıntı:
"quote" noir doiser demişki:
yaw metal çok değişmişsin görmeyeli...en son gördüğümde kısa pantolonlu şişko bir çocuktun...maşallah dalyan gibi delikanlı olmuşsun...
Yok bee noir doiser kardeşim benim, asıl ben küçükken cılızdım şimdi biraz kilo aldım, hem unutma kısa pantolonları beraber giymiştijk :-))
Ama dün suya girmek için o kısa pantolonu çok aradımda bulamadım...