Basından Nizip Haber

Konut ve İşyerlerine Asılan Parti Bayrakları Kaldırıldı

Nrt Üye
29 Mart 2009 yerel seçimler nedeniyle Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri hakkında bir açıklama yapılmış, Propaganda için afiş ve duvar ilanları ile her boyda parti flamaları, propaganda bayrakları ve benzerlerinin şehir, kasaba ve beldelerde İlçe Seçim Kurullarınca gösterilecek yerlere asılacağı belirtilmişti. Parti genel merkezlerinde, il, ilçe, belde merkez binaları ile kapalı yerlerde ve parti taşıtlarında, adayların özel taşıtlarında, konvoylarda, mitinglerde, miting alanlarında, kapalı salon toplantılarında, miting ve toplantı günü kullanılan afiş, bayrak, flama ve benzerleri bu hükmün dışında olacağı, O sahadaki yerlerin sırası şehir ve kasabalarda İlçe Seçim Kurulunca, o çevrede seçime katılan siyasî partilere, birleşik oy pusulasındaki sıralamaya göre, bağımsız adaylarda ise ad çekme sonucuna göre tespit edileceği, Bağımsız adaylar için yapılacak ad çekme, başvuran adayların veya temsilcilerinin önünde, o verme gününden önceki yirminci gün akşamına kadar yapılacağını ve hiçbir siyasî partinin veya bağımsız adayının dördüncü fıkrada belirtilen tarihten önce duvar ilânı flama veya bayrak asamayacağı açıklanmıştı. Bugün ise konut ve işyerlerine asılan parti bayrakları kaldırıldı.
Resim kaynağı
Devamı İçin Tıklayınız...
m altay Üye
inşallah kıriterlere uyarlar ama ben pek sanmıyorum uyulacağını okadar afiş flama bayrak yine çöpe gidecek ve yine vatandaşın cebinden çıkacak çok yazık çok zengin değiliz ülke olarak ve vatandaş olarak herkes zaten hangi partiye oy vereceğini çok iyi biliyor bayraklar flamalar veya afişler kişinin fikrini değiştirecek değil ya
şükrü çiftçi Üye
evet katılıyom hep ne oluyorsa vatandaştan çıkıyo yazık yapmayın böle herşeyin hayırlısı
ekcel Üye
bayraklar çöpe gitmiyor 9 martta yanılmıyorsam yasak kalkıyor isteyen istediği yere tekrardan bayrak asa biliyor.
hayri murat bakırcı Üye
Walla çok iyi oldu ya ne pis görüntü oluyordu teşekkürler...
bestlovee Üye
herkes bildigini okuyor olan güzelim nizip'e oluyor.
muslum.koyuncu Üye
m altay;167100 wrote:inşallah kıriterlere uyarlar ama ben pek sanmıyorum uyulacağını okadar afiş flama bayrak yine çöpe gidecek ve yine vatandaşın cebinden çıkacak çok yazık çok zengin değiliz ülke olarak ve vatandaş olarak herkes zaten hangi partiye oy vereceğini çok iyi biliyor bayraklar flamalar veya afişler kişinin fikrini değiştirecek değil ya
vatandaşın cebinden neden çıkıyor anlamadım? bayrak ve flama gibi reklam ürünlerinin parasını vatandaş mı veriyor? bilakis başkan adaylarının ve/veya ona destek verenlerin cebinden çıkıyor. bize ne?
boroboro Üye
muslum.koyuncu;167789 wrote:vatandaşın cebinden neden çıkıyor anlamadım? bayrak ve flama gibi reklam ürünlerinin parasını vatandaş mı veriyor? bilakis başkan adaylarının ve/veya ona destek verenlerin cebinden çıkıyor. bize ne?
arkadaşım yanlış düşünüyorsun ..bu afiş reklam paraları cebimizden cıkıyor nasılmı...yüksek seçim kurulu seçime giren siyası partıye hazine yardımında bulunuru aydıgı oy oranında ....bu yardım nerden gelıyor bizim vergilerimizden...:)
mustafa kaplan Üye
boroboro;167790 wrote:arkadaşım yanlış düşünüyorsun ..bu afiş reklam paraları cebimizden cıkıyor nasılmı...yüksek seçim kurulu seçime giren siyası partıye hazine yardımında bulunuru aydıgı oy oranında ....bu yardım nerden gelıyor bizim vergilerimizden...:)
bu flama ve bayraklar olmazsa vergimizi geri iade mi yapacaklar. dünyan1n heryerinde bu kampanyalar var. bir maça gittiinde de kimse bayrak almas1n. her_eyin bir yak1_an1 var.
boroboro Üye
bana kalsa seçimleri 7 yılda bir yaparım....:) beledıye ve genel secımleri ortak yaparım....daha az masrafsız olur....:)
hayri murat bakırcı Üye
Sana kalmıyacağı için ne iyisi sus:):P
doganesmeray Üye
boroboro;167944 wrote:bana kalsa seçimleri 7 yılda bir yaparım....:) beledıye ve genel secımleri ortak yaparım....daha az masrafsız olur....:)
boro bakıyorumda bol keseden atıp tutuyorsun :)
mustafasahin Üye
doganesmeray;167948 wrote:boro bakıyorumda bol keseden atıp tutuyorsun :)
biri boroyu tursun yoksa uçacakkk
muslum.koyuncu Üye
mustafa kaplan;167941 wrote:bu flama ve bayraklar olmazsa vergimizi geri iade mi yapacaklar. dünyan1n heryerinde bu kampanyalar var. bir maça gittiinde de kimse bayrak almas1n. her_eyin bir yak1_an1 var.
zaten bütün partilere verilmesi söz konusu değil. bir önceki seçimde ülke genelinde %7 nin üzerinde oy alan partilere yardım yapılıyor. bu da demokrasinin olmazsa olmazı gibi. bu parayı adam parti için kullanmak zorunda zaten. flamayı assa da asmasa da para elinde. ayrıca "bunlar hep bizim cebimizden çıkıyor" düzeysizliğini bırakalım artık. neyi hakediyorsak o oluyor işte.
boroboro Üye
muslum.koyuncu;168218 wrote:zaten bütün partilere verilmesi söz konusu değil. bir önceki seçimde ülke genelinde %7 nin üzerinde oy alan partilere yardım yapılıyor. bu da demokrasinin olmazsa olmazı gibi. bu parayı adam parti için kullanmak zorunda zaten. flamayı assa da asmasa da para elinde. ayrıca "bunlar hep bizim cebimizden çıkıyor" düzeysizliğini bırakalım artık. neyi hakediyorsak o oluyor işte.
müslüm beyyy '' bunlar bizim cebimizden cıkıyor düzeysizlik değil...'' 2 yılda bi seçim oluyor ülkemizde..sizce bu ne kadar mantıklı..yapılan kampanyalar harcamalar...bu masarafları yapan insanlar hobi olsun diyemi masraf yapıyolar bu kadar...bi karşılıgı vardır değilmi...
Mustafa KANAL Üye
Çok isabetli vede yerinde bir karar.Böyle isabetli vede yerinde kararların devamını bekliyoruz.
mustafa kaplan Üye
Mustafa KANAL;168267 wrote:Çok isabetli vede yerinde bir karar.Böyle isabetli vede yerinde kararların devamını bekliyoruz.
hangi karar usta?
Mustafa KANAL Üye
mustafa kaplan;168358 wrote:hangi karar usta?
Gereksiz harcamalar olan Konut ve İşyerlerine Asılan Parti Bayraklarının kaldırılma kararı Mustafa usta:)
müslüm akpek Üye
Bence seçimler hiç yapılmasın zaten gelen gitmek bilmiyor, yani krallığı tekrar getirelim, seçim falan gibi dertlerimizde olmaz, boşuna masrafta olmaz, çevrede kirlenmez.
felsefefe Üye
:):);) Öldüm gülmekten. Müslüm amimim haklı. Yav arkadaşlar haberlere yorum yazmayın. Niye bir kural sahibi olamadık. Habere yorum yok. Adı sütünde haber. Hepiniz diyeceksiniz Eee gazetelerdede var diye. Tamam da orada forum bbölümü yok. Bizde herkes forum açar. Buraya yazmak yerine seçim masrafları kimden çıkmalı diye bir forum başlığı açabilirdiniz. Sizleri seviyorum.
Mustafa KANAL Üye
müslüm akpek;168374 wrote:Bence seçimler hiç yapılmasın zaten gelen gitmek bilmiyor, yani krallığı tekrar getirelim, seçim falan gibi dertlerimizde olmaz, boşuna masrafta olmaz, çevrede kirlenmez.
Kralda senmi olacan müslüm ağabey..:)
coskun Üye
Artık ülkemiz bunları aşmalı. Çocukluğumdan bilirim seçim vakti ana caddelerde güneş ışığı yere değmezdi. Her taraf bayraklarla donatılırdı. Kimin bayrağı çoksa sanki o kazanacak!!!
müslüm akpek Üye
Mustafa gerçekten işin suyu çıktı siyaset böyle yapılmazki, ben kendimi bilim bileli Demirel var, dedem oy verdi babam oyverdi ben oy verdim şimdide çocuğum oy verecek Demirel hala siyaset yapıyor bu Krallık değilde ne? Milletvekilliği bile babadan oğula geçiyor.
ibrahim Üye
araba arkalarına, ev ve işyerlerine, asılan bayraklar sadece adayların halk arasında birbirlerine psikolojik üstünlük kurma savaşından başka birşey değildir. ama millet artık bayraklara bakarak karar vermiyor...geçmiştekilerin ne yaptığını, bugun neler yapıldığını görüyor... son 20 gün kala serbest olacakmış bence oda olmasın...
mustafa kaplan Üye
Mustafa KANAL;168372 wrote:Gereksiz harcamalar olan Konut ve İşyerlerine Asılan Parti Bayraklarının kaldırılma kararı Mustafa usta:)
kanunlara herkesin saygılı olması ve de uyması lazım. teşekkürler usta....

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim