Barak sulaması tamamlanması için ne yapabiliriz bunları konuşalım ve çözüm bulalım
Sorunlarımız Önerilerimiz
nizip çayınada su felan akıtılmayacakk zaten nizip çayının bitiş yeri olan hancağız barajına geçen sene pompalanmaya başladı biraz verildi ama bu çok pahalıya patladı pompalar için elektirk çok pahalıya patladı sanırım bir müddet ara verildi yazın tekrar başlıyacakmışş
birecik barajına giden yolu takip et baraja giriş kısmındaa diğer bir yerde nizip birecik yolu arasında
Hayırdır fıstık bahçesi falan mı var?:)
Barak sulaması ne zaman başlayacak
Görüntülenme: …
be bugün gündüz kanalların oldugu yeri gördüm çok hızlı bir çalışma vardı
bende köyde yaşayan bir kaç yakınımldan telefon konuşmalarında susuzluğun biran önce çözülmesi ğerektiğini duymuştum. son yıllarda yeteri kadarda yağmur yağmadığı için çok zor durumda oldukları hatta geçen yıl ekinler yeterli suyu almadıkları için gelişmediklerini ve biçer dövern tarlaya giremediğini ve o yünden elle biçtiklerini söylemişti.
Birecik yolu üzerinde çalışıyorlar dı bugün kanal açıyorlardı iş makine leri çalışıyordu fotoğraf makinem yanımda değildi olsa çekerdşmm
ne kanalı bu arkadaşlar tam olarak?
Kurak bolgeler icin Firattan gelen bir sulama kanalı yanlış bilmiyorsam_dilruba_;166929 wrote:ne kanalı bu arkadaşlar tam olarak?
oğuzeliye felan da gidecek heralde?? antepe de gidecekmiş diye duydum. işin aslı nedir? ya da şoyle sorayım fırattaki suyu nizip çayına nerden aktaracaklar?
bu kanal birecik barajından baraga gidecek olan su için inşa ediliyor_dilruba_;166934 wrote:oğuzeliye felan da gidecek heralde?? antepe de gidecekmiş diye duydum. işin aslı nedir? ya da şoyle sorayım fırattaki suyu nizip çayına nerden aktaracaklar?
nizip çayınada su felan akıtılmayacakk zaten nizip çayının bitiş yeri olan hancağız barajına geçen sene pompalanmaya başladı biraz verildi ama bu çok pahalıya patladı pompalar için elektirk çok pahalıya patladı sanırım bir müddet ara verildi yazın tekrar başlıyacakmışş
.... :) :) :)
peki bu inşaat tam olarak nerde? istikamet neresi
ne oldu öyle sırıtınndoganesmeray;166943 wrote:.... :) :) :)
_dilruba_;166945 wrote:peki bu inşaat tam olarak nerde? Istikamet neresi
birecik barajına giden yolu takip et baraja giriş kısmındaa diğer bir yerde nizip birecik yolu arasında
anladım mavisahin cok tesekkür ederim..mavi_şahin;166947 wrote:birecik barajına giden yolu takip et baraja giriş kısmındaa diğer bir yerde nizip birecik yolu arasında
_dilruba_;166945 wrote:peki bu inşaat tam olarak nerde? istikamet neresi
Hayırdır fıstık bahçesi falan mı var?:)
:) evet vardır bir parça ...cok sukurcadde27;166951 wrote:Hayırdır fıstık bahçesi falan mı var?:)
önemli değil dilruba_dilruba_;166949 wrote:anladım mavisahin cok tesekkür ederim..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.