Başkanımızın dışarıdan gelen yabancı misafirlerini gezdirmekten artık tecrübe kazandığım için,dışarıdan gelen üye arkadaşları da gezdirmeyi kendime görev bildim ve kolları sıvadım. Eeee artık Fatih abimizde Bursa'ya geldiğimizde bizi gezdirir herhalde.https://www.resimekle.com/image/38772.jpeg
Yani Orhan abi,hayretsin valla... Adammı yiyeceğiz... Şuracığa yazıverseydin ya....
Şimdi Fatih abi hangisi...? (fsoyarik rumuzlu abimiz doğrumu)
Diğer abilerimizin rumuzu ne...? En üstteki çocuk,bizim ufaklık olsa gerek...
Sen gözlüklü olansın,orası belli... Ya gerisi...
Sevgili Huzeyfe sen çatla emiii,
yukarıdaki üyelerde dahil daha birçoğuyla cumartesi gesesi hep beraber olcağız allahın izniyle...
ayrıyetenbugün için sözleştik, fatih abimiz orhan abimiz Nizip72 abimiz gökhan kardeşimiz ve de tabiki ben bir program yapacağız yine alllahın izniyle,
çok şey kaçırıyorsun huzeyfe çooooooooooooooooookkk
Resim kaynağıYapılan araştırmalara göre ,kına insan sağılığında etkin bir rol oynuyormuş.... Gelinlerin ellerine,damatların parmaklarına ve hakedenlerin muhtelif yerlerine sürdükleri kınanın anavatanı Hindistan olup,yöremizde çok kullanılan bir maddedir...
abi geç kaldın...dün haber vermen gerekirdi...şimdi ben hazırlancam...otobüsten yer ayırtıcam...binicem...18 saat yol gelicem yok yok hayatta yetişemem keşke daha önce haber etseydin kesin gelirdim... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:Yapılan araştırmalara göre ,kına insan sağılığında etkin bir rol oynuyormuş.... Gelinlerin ellerine,damatların parmaklarına ve hakedenlerin muhtelif yerlerine sürdükleri kınanın anavatanı Hindistan olup,yöremizde çok kullanılan bir maddedir...bakımda,kına konusunda uzmanmışın..
Ee ahmet abi herkesin bir uzmanlık alanı var huzeyfede uzmanlık alanı olarak kendisine kınayı seçmiş. şimdi huzeyfe dışarda...
gelince bizlere kınanın nasıl yakıldığının uygulamalı olarak gösterecek