konunun dağıldıgı yok sen gidiyon aramızdan ben kimden istek istiyecemm o gelene söle bari siteye üye olsun bana kıyak geçebilrise sevinirim birde..
Nizipden Duyurular Etkinlikler
HAYAT BOYU BIRLIKTE ILERLEMEYE KARAR VERDIGINIZ YOLDA, GUNES HEP ONUNUZDE OLSUN KI GOLGELER ARDINIZDA KALSIN. BIR OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIM…
BİR YASTIKTA KOCAYIN...
Akhenaton Kardeşimizde Evleniyor...
tamam söylerim msn adresinide veririm. gerisi senin muhabbet yeteneğine kalmış :)
seninle nasıl konuştumsa onunlada aynı olur
karşıdakinie bağlı ozaman. herkesin muhabbet alanı ve frekansı farklıdır :)
Allah hayırlı uğurlu etsin,Salih ve saliha evlatlar nasip etsin.
Allah hayırlara vesile etsin inşallah.. mutlu mesut huzurlu bir evlilik hayatı duasındayım sizler için.. de hayde evlenin de artık sıra bekarlara gelsin :)
Allah mutlu mesut etsin.
Daha önce görseydim kınaya gelirdim antakya'ya ama kısmet.
Darısı biz bekarların başına:D
Allah razı olsun, dularınız karşılık buluyordur inşallah.
bu akşamdan sonra giremem siteye. yarın kına, pazar akşamı ise düğün var. konuyu canlı tutarsanız sevinirim. pazar akşamı nizip.com'u yanımda görmek isterim. Hani hep diyoruz ya; ''biz bir aileyiz''. düğün gecemde ailemi yanımda görmek isterim:)
benim dügüne gelmislerdi
ama oynamiyor bunlar günah diye
yav günahi bana diye anonsta yaptirdim
yok cikip bir cirtik atmadilar
bide kalktim yanildim yazildim metalin kinasina gittik nizip comla
ozaman nizipteydim
3 araba dolustuk gittik
yav bende heves güves iki oynuycagiz dedim
nerdeeeeeeeeeeeeee
millet günah diye oynamiyor ayip diyorlar
kardeş zaten benimkisi ilahili olacak, oynama falan yok. herkes gelsin :)
helal bee senden bu beklenirdi zatennakhenaton;165671 wrote:kardeş zaten benimkisi ilahili olacak, oynama falan yok. herkes gelsin :)
sakallı erkek adam oynarmı köçek gibi..rajona ters....sakalli0727;165664 wrote:benim dügüne gelmislerdi ama oynamiyor bunlar günah diye yav günahi bana diye anonsta yaptirdim yok cikip bir cirtik atmadilar bide kalktim yanildim yazildim metalin kinasina gittik nizip comla ozaman nizipteydim 3 araba dolustuk gittik yav bende heves güves iki oynuycagiz dedim nerdeeeeeeeeeeeeee millet günah diye oynamiyor ayip diyorlar
Şimdilik tek kişilik bilet alır ama gelecekte hepimize bilet alıp düğüne gideriz inşallahibrahim;164755 wrote:o kimseyi uyutamaz mustafa, gökhanda icraat felan yok daha, sen inanma nizip dışına gitmesine, neticede eli boş dönecek:) yani anlayacağın dönüş bileti yine tek kişilik onun :)
Hayirli olsun abi...Allah saglikli mutlu bir omur nasip etsin...
Hiç kimse mi oynamadı senin düğününde:)sakalli0727;165664 wrote:benim dügüne gelmislerdi ama oynamiyor bunlar günah diye yav günahi bana diye anonsta yaptirdim yok cikip bir cirtik atmadilar bide kalktim yanildim yazildim metalin kinasina gittik nizip comla ozaman nizipteydim 3 araba dolustuk gittik yav bende heves güves iki oynuycagiz dedim nerdeeeeeeeeeeeeee millet günah diye oynamiyor ayip diyorlar
inş. bugun dugunde oluruz...
KARDESİMMM HAYIRLI OLSUNNNN HEHEHEEE İLAHİDEDE OYNANIR GÖRECEKLERRR BU GECCCEEEE DİMİMMİİİ:d
harikasın haci abi sen de böyle yapmışsındır kesin
tamam gökhan oynadi hemde halay da cekti ayrica
hakkini yemeyelim
güzel de oynuyor ha valla
haci abi yakalamıssın gene :p
çok yakışıklıydın her zaman ki gibi sezer abi allah mesut bahtiyr eylesin bir yastıkta kocayın rabbim yanınızda olsun
Resim çeken olmadımı.
bizi bir kaçtane çektik ama cumalinin makinasında onun atmasını bekleyecez...:) müslüm abi
adam evlendi gitti kim bilir ne zaman gelir siteyee
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.