Tayyip Erdoğan'ın yerinde başka bir lider olsaydı acaba ne yapardı çok merak ediyorum,
Atatürk olsaydı:...................
İnönü olsaydı :...................
Baykal Olsaydı:...................
Demirel olsaydı:..................
Ecevit olsaydı :...................
Türkeş olsaydı:...................
Erbakan olsaydı:..................
Bahçeli olsaydı :..................
Fatih Sultan Mehmet olsaydı:...............
Sen olsaydın:............................
Hadi bakalım fikirlerinizi öğrenelim.
Genç Muhabbet
Tayyip Erdoğanın Yerinde
isimlerini sıraladığınız liderlerin hepside devlet adına attıkları imzaların arkadasında olurlardı sanırım...imzayı atıp seçimlere yakın show yapmazlardı
Atatürk olsaydi : olmaz di cünkü hic bir di$ davete icabet etmemi$tir herkes ayagina gelmistir Atatürk ün
inönü olsaydi: duymadan gelirdi sagir ismet:)
baykal olsaydi : daha cok kelime oyunu yapar fakat ne demek istedigini anlatamazdi tepkisi hemen hemen ayni olurdu
demirel olsaydi: yuvarlak cevap verir keh keh gülerdi milletin onurunu dü$ünmezdi korkardi
türke$ olsaydi : ortami terkeder ve filistin artik benim himayemde di derdi
fatih sultan mehmet olsaydi : o nun ha$metinden zaten böyle konu$amazlardi duru$u yeterdi
ben olsaydim: ayni sözleri söylerdim
not basbakanimiz milletin icindekileri söyledigi icin ayakta alki$laniyor zaten
canel sigorta pes yani bu durumu da secimle bagda$tirdin ya
diyelim ki öyle oldu
secimmi önemli ülkenin onurumu ?
imzaymis ne imzasi
israil attigi imzalarin arkasinda mi ki ?
benim devletimin basbakanina kimse dokunamaz kimse sözünü kesemez kimse elini koltuga vurarak bagirarak konusamaz
sen pisirik basbakan istiyorsan tercihindir bisey diyemem
Aman işi siyasete dökmeyin.
devlet büyüklerimize karşılaştırılarak hakaret yada aşağılayıcı kelimeler olacaksa konuyu silelim.
Evet bencede, Gökhan biraz daha beklede yorumlara göre istersen sil.Gökhan Dokuyucu;165600 wrote:devlet büyüklerimize karşılaştırılarak hakaret yada aşağılayıcı kelimeler olacaksa konuyu silelim.
O zaman keşke Başbuş veya Fatih Sultan Mehmet olsydı...sakalli0727;165592 wrote:Atatürk olsaydi : olmaz di cünkü hic bir di$ davete icabet etmemi$tir herkes ayagina gelmistir Atatürk ün inönü olsaydi: duymadan gelirdi sagir ismet:) baykal olsaydi : daha cok kelime oyunu yapar fakat ne demek istedigini anlatamazdi tepkisi hemen hemen ayni olurdu demirel olsaydi: yuvarlak cevap verir keh keh gülerdi milletin onurunu dü$ünmezdi korkardi türke$ olsaydi : ortami terkeder ve filistin artik benim himayemde di derdi fatih sultan mehmet olsaydi : o nun ha$metinden zaten böyle konu$amazlardi duru$u yeterdi ben olsaydim: ayni sözleri söylerdim not basbakanimiz milletin icindekileri söyledigi icin ayakta alki$laniyor zaten
merhaba aslında bu konular beni kişisel olarak ilgilendirmez ama! bir antepli bir müslüman olarak ilgilendirir bence Böyle bir konu hepimizi ilgilendirir ve bu konular siyasete yakındır bunun için az çok siyaset konuşmalıyız Müslüm abimiz çok güzel konu yapmış Dün DAVOS izledim Erdoğan çok sakin başladı sunuma öylede gidiyordu israil TEMSİLCİSİ(perez) amacının sivil halk olmadıgını hamas ı etkisizleştirmeyi amaçladıklarını söyledi ve bunu 25 DAKİKA süslendirdi Erdogan izledi ve cevap vermeye çalıştı adam 15 dakka konuştu söylüyecek daha çok şey vardı içinde ama süresi azdı 5-10 dakka daha konuşması lazımdı izin vermediler bir TÜRKİYENİN BAŞBAKANInı 2 DAKİKA KONUŞturmadılar ERDOGAN 100%100 HAKLI ama bunu bütü gazeteler haksız çıkardılar çok ayıp ettiler adam sanki uzaylı varmı böyle birşey bende olsam ERDOGAN ın yerinde aynı şeyi yapardım helal olsun ERDOGAN a ....teşekkürler...
Fatih s ultan mehmet zaten başbakanın yaptıgını yaptı davos u feht etti
Atatürk olsaydı:...................muhatab bile olmazdı..
İnönü olsaydı :...................içmeye giderdi
Baykal Olsaydı:...................onları haklı cıkarırdı bi bomba da o atardı filistinlere
Demirel olsaydı:..................kimse ne dediğini anlamazdı.
Ecevit olsaydı :...................gençliğinde olsaydı ayşe tatile cıksın derdi..son döneminde oda teslim oldu israil lobisine
Türkeş olsaydı:...................tankla israile yürürdü..
Erbakan olsaydı:..................peres e glu glu dansı yaptırdırdı
Bahçeli olsaydı :..................sakin olmaya davet ederdi
Fatih Sultan Mehmet olsaydı:...............tiz sefer hazırlıklarına başlansın emri verirdi..
Sen olsaydın:............................madarotöre 2 tane çakardım..perese de 1 tane
Necmettin Erbakan, başbakan olduğu dönemde, Libya Devlet Başkanı Kaddafinin çadırında Türkiye Devleti ve Türklere ağır hakaretini başını öne eğerek itiraz edemeden geri döndüğünü hatırlatmak isterim.boroboro;165647 wrote:Atatürk olsaydı:...................muhatab bile olmazdı.. İnönü olsaydı :...................içmeye giderdi Baykal Olsaydı:...................onları haklı cıkarırdı bi bomba da o atardı filistinlere Demirel olsaydı:..................kimse ne dediğini anlamazdı. Ecevit olsaydı :...................gençliğinde olsaydı ayşe tatile cıksın derdi..son döneminde oda teslim oldu israil lobisine Türkeş olsaydı:...................tankla israile yürürdü.. Erbakan olsaydı:..................peres e glu glu dansı yaptırdırdı Bahçeli olsaydı :..................sakin olmaya davet ederdi Fatih Sultan Mehmet olsaydı:...............tiz sefer hazırlıklarına başlansın emri verirdi.. Sen olsaydın:............................madarotöre 2 tane çakardım..perese de 1 tane
sayın başbakanımız gereken cevabı en güzel şekilde pereze izah eti bundan başka zaten söylenecek laf yok biz hoftiden çok devlet başkanları gördük el pençe duranlar allah başbakanımızı başımızdan eksik etmesin seni çok seviyoruz R.tayyip.erdogan
turgut özal i koymami$lar
turgut özal israil ve amerikadan korkusundan yanibasinda savasan iran irak devlet adamalarina DURUN YAPMAYIN BILE diyemedi sadece izledi...
hemde bizi ne kadar ilgilendiren bir sava$ti
ikiside kom$umuz
acaba inceden inceye ka$iyanlar o zamanda böyle sert rtepki vermi$lermiydi
erbakan olsaydi: olamazdi 28 subatcilar izin vermezdi
özal olayını bilmiyorsun özal çok zeki bir siyasetçiydi ama siz anlayamamışsınız onu...
o aralar ırakta iranda Türkiyeye diş biliyordu özal onları birbirine düşürdü tabi gerisi malum..
alperen bundan büyük bir devlet celiskisi olmaz
bizim devletimizin ana temasi kurulu$ temasi nedir?
yurtta sulh cihanda sulh
cok yanlis düsünüyorsun hemserim hemde cokkk
baska yerde deme bunu
sen böyle diyerek reddediyorsun herseyi
bunu kim cikardi özal birbirine düsürmüsmüs
zeki olabilir zeki oldugu icin zaten muhalefete düsmeden siyaset yapti hayati boyunca
fakat bu konu cok yanlis hemde cokkk
o savas iran ve irak savasi amerikalilar tarafindan ve sovyetler tarafindan desteklenen bir savasti
sovyetler irani amerika iragi destekliyordu
soguk savas dedigimiz kismin müslümanlar üzerinde oynanan sicak savasiydi o savas
7 yli askin süre savastilar milyonlarca insan öldü
ve 1 metre ne irak alabildi ne iran birbirinden toprak almadan savasip durdular
ve özal durun yav ayip oluyor birbirinizi kirmayin bile diyemedi
ve sonra irak kuveyte nicin girdi ?amerika vaadetmisti savas zararini kuveyti alarak cikarirsin diye
saddam kuveyte girdi bi sekilde amerikanin oynuna geldi
ve dost müttefik irak oldu amerikaya büyük dü$man
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.