Basından Nizip Haber

Başkan Akdoğan’ın Esnaf Çıkarması

Nrt Üye
Resim kaynağı
Nizip Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hacı Fevzi Akdoğan ve Ekibi seçim çalışmalarına her geçen gün ara vermeden devam ediyor. İlçenin değişik bölgelerinde esnafları gezerek ziyaret eden Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan dün ise Uzun Çarşının bir kısmı ve PTT caddesinde esnafları gezdi. Yapılan gezi kapsamında esnaflarla el sıkışarak sohbet eden Başkan Akdoğan, ben ve ekibim Nizip’te yaklaşık 1 haftadır gezerek esnafları ziyaret ediyoruz. Fazilet mücadelesinde ve Erdemliler mücadelesinde Erdemli insanlarla birlikte yürüyüş yapıyoruz dedi. 5 yıl boyunca Nizip’te gözle görülür bir değişim yaşandığını belirten Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, inşallah önümüzdeki 5 yıl boyunca ilçemizi Avrupa standartları seviyesi haline getirmek ve çok daha güzel bir Nizip oluşturma gayretindeyiz diyerek yapılacak olan mahalli seçimlerin ilçemiz insanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. Devamı İçin Tıklayınız...
mustafa gez Üye
Allah hakkımıza hayırlısını versin başkanımıza başarılarının devamını dilerim
goknurnizip Üye
Allah emeklerini zayi etmesin.
teminajans Üye
BEN şahid olmadım ama ilgi azdı diyorlar
D.S.CEM Üye
bencede ilgi azdı kimi yerden suratı asık çıkmış..
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Sayın Başkanımı lise yıllarından tanırım.(Yaklaşık otuz yıldır.) Onun içindeki insan sevgisi nedeniyle söylediklerinize katılmadığımı belirtmek isterim. İlginin az olması yada çok olması değil arkasından bir kişi bile gelmese her girdiği yerden kovulsa bile suratını asmayacağını çok iyi bilirim.Bunu Başkanımızı yakından tanıyan herkeste çok iyi bilir. Bu nedenle şunu belirtmekte yarar var.Önemli olan ilginiz azlığı yada çokluğundan ziyade neler yaptığı ve yapacağıdır. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" esasınca ben Belediye Başkanlığı yaptığı sürece Nizip'imize çok şeyler kazandıran-yapan Başkanımızın bu dönemde de çok güzel hizmetlere imza atacağına olan inancım sonsuzdur. Bu vesile ile ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN... Selamlar Saygılar
baba_zula Üye
.başkanımızın arkasındayız..yoksa nizipin beş yılına yazık olucakk..demokrat partinin adayına oy vermem için hangi sebebp olmalı ki..aklımı kaybetmedim henüz..
Kayitsiz Üye Üye
bu BAŞKAN bu ekip bu hizmet 80 yılda bir gelirrrrrrrrrrr nizipliler.
desttan Üye
teminajans sen mehmet aslanın arkasından gezmekten bişeyden haberin yok bizde ajanslık yapıyoruz seni sürekli onun arkasında görüyoruz hem esnaf çok memnun abartılı konuşmanın hiç geregi yok herkes seni ve ekibini iyi biliyor merak etme
teminajans Üye
benim kimsenin arkasında ve ya önünde gezdiğim yok destan dediğin kişiyide sseçim arefesinde duyuyorum nerden çıkarıyorsun taraf olduğumu bn kendi tarfımdayım başka tarfta değilim kimsenin lehine ve aleyhine yazmadım hele isim vererek hiç

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim