Basından Nizip Haber

Başkan Akdoğan Uzun Çarşıyı Gezdi

Nrt Üye
Resim kaynağı
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve ekibi dün Uzun Çarşı esnaflarını gezerek ziyaret etti. Ekibiyle birlikte bir bir esnafları gezen Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan çevrede geçen Çocukları, Gençleri ve Yaşlıları da selamlayarak onlarla sohbet etti. Uzun Çarşı esnaflarının güler yüzle karşıladığı Başkan Akdoğan gördüğü ilgi karşısında memnun kaldı. Yapılan gezi hakkında bir açıklama yapan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, beni Nizip Belediye Başkanlığına tekrar aday gösteren İlçe Teşkilatıma, İl Teşkilatıma, Ak Parti Gaziantep Milletvekillerine, Bakanıma ve Başbakanıma teşekkür ediyorum dedi. Seçim çalışmalarına başladıklarını ve halkın içinde olduklarını söyleyen Başkan Akdoğan, “Benim Yanımda Herkese Yer Var, Ama Sadece Hırsıza Yer Yok” diyerek iyi olan kazansın dedi. İlçemize yapılacak projeler hakkında bilgi veren Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, vatandaş ve esnaflar sevgi gösterisinde bulundu. Devamı İçin Tıklayınız...
sancak Üye
ben siyasetten uzak biriyim hiçte sevmem ama nizip sizi kaybederse herşeyi kaybeder diye bir düşünce oluştu kafamda gerçekten halk tarafından kendinizi çok sevdirmişsiniz başkan
D.S.CEM Üye
bence başkan çok geç kaldı bu gezileri daha önceleri yapsaydı ayda bir defa c.tesi günleri yeterdi ama şimdi tam seçim arenasında gezmek bazılarının tepkisini almıştır neden oda biliyormusunuz şimdiye kadar neredeydi diyor halk ama başkan seçildigi günden itibaren ayda bir yada üç ayda bir halkın içine girseydi daha farklı olurdu herşey allah herşeyin hayırlısını versin..
mustafa gez Üye
arkadaşlar düşüncelerniz için teşekkürler.gerçekten başkanımız öyle yogun bir iş temposuna girdiki gece 1lerde eve gittigini biliyorum Allah onunda yardımcısı olsun nizip in bu 5yılda bu hale gelmesi ve bir çok sorunların giderilmesi için gece gündüz çalışmıştır.vatandaşlarımızında başkanımızı anlayışla karşılıcagını umut ediyorum.DÜN İÇİN GELDİK BUGÜN İÇİN VARIZ DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN BURADAYIZ
ekcel Üye
malesef bazı insanlar çalışan hizmet eden belediye başkanından çok gezen başkan görmek istiyor.yok benim çayımı niye içmedi bana niye selam vermedi vs. bu yalnış işte.adam çalışsın hizmet getirsin.hiçde yanıma uğramasın bana selam vermesin.ben bana selam versin diğe değil nizipe hizmet getirsin diye seçmişim başkanı.herkesin böyle düşünmesini isterim.allah başkanımıza yardım etsin inşallah.
D.S.CEM Üye
ekcel;162810 wrote:malesef bazı insanlar çalışan hizmet eden belediye başkanından çok gezen başkan görmek istiyor.yok benim çayımı niye içmedi bana niye selam vermedi vs. bu yalnış işte.adam çalışsın hizmet getirsin.hiçde yanıma uğramasın bana selam vermesin.ben bana selam versin diğe değil nizipe hizmet getirsin diye seçmişim başkanı.herkesin böyle düşünmesini isterim.allah başkanımıza yardım etsin inşallah.
kardeş çalışan başkanda sırtında taşmı taşıyor bu vatandaş oy veriyor bu esnaf oy veriyor halkın görüşünü gidip sormak dertlerini dinlemek sorunlarını tartışmak her zaman degil ayda bir üç ayda bir gitse kötümü olur iyimi sence bence iyi olur çünkü insan bekler helal olsun der başkan gelip sorunlarımızı birebir dinliyor hizmet yapıyor dermi demezmi????????
teminajans Üye
ben kendim geçen beş yıl içinde yaklaşık toplam 10 ay ilçe dışında kaldım ama yalan yok başkanımızı en son geçen seçim dönemi gördüm(bu süre boyunce belediyeye toplam 5 defa girmişimdir ancak) bilmiyorum _?? gidip tekmilmi vereyim karadağ arkadaş
Ahmet karadag Üye
Teminajans dostum, Bende son beş yıldır hep Nizip dışındayım.Ama ailemi 15-20 gün veya ayda bir kez ziyarete giderim.Ve Sayın Başkanı görmediğim en uzun süre 1 aydır. Bence kusuru kendinde arasan daha iyi olacaktır. Selamlar Saygılar
arman_ Üye
böyle olur seçim zamanı alıştık artık;)
desttan Üye
arkadaşlar bazı siteler şunu yazmış belediye başkanımızı en son ne zaman gördünüz bence bu çok saçma birde bunu anket yapmışlar çok ayıp birde başkanımız her zaman gezer aksini söyleyen vebal altına girer vatandaş biliyor gezip gezmedigini çünkü yaptıgı hizmetleri bizat takip ediyor buda onun gezdiginin kanıtıdır saygılar
mustafa gez Üye
şu 5 yılda yapılan hizmetlerin yıllar önce yapılmış olması lazımdı.kimse inkar etmesin yapılan herşey oratada bırakın nizip kendine geliyor vatandaş hizmet görüyor.görün işte o kadar eksik varki önce eksikler bitsin sonra yorgunluk kahvesi içilir.vataşdaşa hal hatır sormak için önce hizmet etmek lazım.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim