Genç Muhabbet

Yalnızca ...

müslüm akpek Üye
En çokda Türkiyeye güldüm kesinlikle elektrik idaresi o direği sökmek için kanun çıkması gerek demiştir.
noir doiser Üye
:) türk insanına has bir çözüm :)
doganesmeray Üye
aynı buna benzer bir olayda nizipteki bir evde yaşanmıştı. geçen aylarda bir haber kanalında izlemiştim evin içinden elektirik direği geçiyordu ve aile çok yoksul bir aileydi. işin ilğinç yanı ise evde yaşayan ailenin elektirik diregini bir çamaşır askılığı gibi kullanmasıydı...
secretgarden Üye
çok ilginc ve aynı zamandada komik manzaralar çin ve hindistanda ne kadar cok insan var yaa öyle üstelik bu iki millette hep kötü seyler yiyo hindistanlıların fareleri beslediğini duymustum cinliler zaten malum herseyi yiyen bi millet bööö hatta en son kendi bebeklerini yediğinide gördüm ya tam oldu ıyyykk:( japonyadaki karpuzla kendiliğinden öyle yetişiyo olamaz dimi onundamı genetiğiyle oynanmıs?? bence en komik olan yine Türkiyedeki resim:))
ferhat Üye
secretgarden;163263 wrote:çok ilginc ve aynı zamandada komik manzaralar çin ve hindistanda ne kadar cok insan var yaa öyle üstelik bu iki millette hep kötü seyler yiyo hindistanlıların fareleri beslediğini duymustum cinliler zaten malum herseyi yiyen bi millet bööö hatta en son kendi bebeklerini yediğinide gördüm ya tam oldu ıyyykk:( japonyadaki karpuzla kendiliğinden öyle yetişiyo olamaz dimi onundamı genetiğiyle oynanmıs?? bence en komik olan yine Türkiyedeki resim:))
Valla bravo sana secret :D ben insanlarin midesi bulanmasin diye hindistana ait Fare resmini eklemedim :D saol sen telafi ettin onu :D
secretgarden Üye
ehuheuehuee bak ferhat sen simdi o hindistanın fareli resmini koy bide cinlilerin bi yerde böcek yiyolardı gecen o resmi gördüm bööö(gerci 2 gün bişi yiyemedim o görüntüden sonra) bide bunu koy bak bu konu nasıl reyting yapıyo sen beni dinle hadi:))))))) ehuehuheuee
ferhat Üye
secretgarden;163268 wrote:ehuheuehuee bak ferhat sen simdi o hindistanın fareli resmini koy bide cinlilerin bi yerde böcek yiyolardı gecen o resmi gördüm bööö(gerci 2 gün bişi yiyemedim o görüntüden sonra) bide bunu koy bak bu konu nasıl reyting yapıyo sen beni dinle hadi:))))))) ehuehuheuee
ööğğg bir de bayan olacan... :D:D Ayrıca Çindeki o bebek olaylari felan dogru degil :D Benim Çinli arkadaşlarım var öyle demiyorlar.. :D
secretgarden Üye
ama resimlerde yiyolardı??? hadi ay koysana resimleri ehuheuehuee ben bakmıcamki sizler bakıcaksınız hehehe
ferhat Üye
secretgarden;163281 wrote:ama resimlerde yiyolardı??? hadi ay koysana resimleri ehuheuehuee ben bakmıcamki sizler bakıcaksınız hehehe
Huiiiyy Tığhandım hğa ...
secretgarden Üye
ehuheuheuee niye gecen gün bana demiyomuydun o reimlere bakmadan bir gün bile gecirmem çok otantik buluyorum diye ehuheuheuehee
ferhat Üye
secretgarden;163300 wrote:ehuheuheuee niye gecen gün bana demiyomuydun o reimlere bakmadan bir gün bile gecirmem çok otantik buluyorum diye ehuheuheuehee
Kim ben mi ?? Alla Alla Benim niye haberim yok :D Ayrıca Çin'liler Türk mutfağına hayran belirtirim... Hıhh
sakalli0727 Üye
muhabetinize bakin hele:))) VAY RECEP IVEDIKLER VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ben kimleri emzirmi$im :)))kimleri büyütmüsüm sütüm haram olsun size:)) kaliteli espri yapin:))
ferhat Üye
sakalli0727;163310 wrote:muhabetinize bakin hele:))) VAY RECEP IVEDIKLER VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ben kimleri emzirmi$im :)))kimleri büyütmüsüm sütüm haram olsun size:)) kaliteli espri yapin:))
Başkanım çaktırma..... Hani forumda aktif bayan tek kendisi ye agirdan gidelim biraz... simdi yapacagimiz espirileri kaldirmaz maldirmaz gitte ugras ondan sonra... Artik nizip.com un ana sayfasina Secret bizi affet yazsak bile affetmez :D:D
Kayitsiz Üye Üye
ferhat;163279 wrote: bir de bayan olacan... :D:D Ayrıca Çindeki o bebek olaylari felan dogru degil :D Benim Çinli arkadaşlarım var öyle demiyorlar.. :D
cinli arkadaşının ismi ne kardeş ben tanırmıyım:)
secretgarden Üye
sakalli0727;163310 wrote:muhabetinize bakin hele:))) VAY RECEP IVEDIKLER VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ben kimleri emzirmi$im :)))kimleri büyütmüsüm sütüm haram olsun size:)) kaliteli espri yapin:))
yaw ben espri yapmıyorumki ciddi ciddi o çinlilerin böcek yiyen resimlerini koy diyorum özelliklede sakallı senin görmeni istediğim için gör ki gözün gönlün açılsın ehuheuehuee
secretgarden Üye
ferhat;163311 wrote:Başkanım çaktırma..... Hani forumda aktif bayan tek kendisi ye agirdan gidelim biraz... simdi yapacagimiz espirileri kaldirmaz maldirmaz gitte ugras ondan sonra... Artik nizip.com un ana sayfasina Secret bizi affet yazsak bile affetmez :D:D
bi ozaman affederim işte ehuheuehuee ama söyle janjanlı yazılsın ismim ısıltılı olsun hehehe bu arada evet ya bazen kendimi yalnız hissediyom erkeklerle ilgili bi konu olsa hani benim karsı çıkacagım yalnız kalıyom bire bilmem kaç oluyosunuz yokki arkamda beni destekleyecek baska bayan arkidiş:) olsa iyi olurdu gerci huziyide bayan sanmıstım ama hala bi muamma:)))))))

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim