29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler nedeniyle nabızlar iyice tutuldu. Nizip Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hacı Fevzi Akdoğan ve Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur, Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte esnaf gezileri yaptılar. Attar Ali Meydanında esnafları ziyaret eden Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan esnaflarla bir süre sohbet etti. Attarali Meydanında bulunan işyerlerine tek tek giderek işyerleri sahipleriyle el sıkışan Başkan Akdoğan ve ekibi gördükleri ilgi nedeniyle memnun kaldı. Esnaflar Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a yapmış olduğun hizmetlerden memnunuz. Tekrar seni Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz dediler. Bazı esnaflar ise Nizip’in sana ihtiyacı var. Nizip İlçesinin gelişebilmesi için tekrar senin yeni dönemde de Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz şeklinde konuştular. Resim kaynağıDevamı İçin Tıklayınız...
ben nizipte yaşamıyorum en az ayda bir nizibe gelme fırsatım oluyo her geldiğimde yep yeni hizmetlerle karşılaşıyorum bencede başkanımız bir iki dönemde daha seçilmesi lazımki hizmetler projeler tamamlanabilsin onunla gurur duyuyoruz.
Fotbul takımı gibi parti tutmaya gerek yok,hakikat neyse onu söylemek lazım,Nizipe yapılan bu hizmetleri görmezlikten gelmezi o insan kör olmazı lazım,ALLAH Aşkına eskiden nizipin köyden bir farkı varmıydı,nizip için o kadar hizmetten sonra bu hizmetleri vurdum duymazlıktan gelmek,ben o insan dan şüphe duyarım.Tabi hizmet yeterlimi hayır,eger yeniden bir nizipin geleceği için tekrar mevcut Belediye Başkanını seçmek lazım,eleştiri Bu sadece benim fikrim,eger mevcut belediye Başkanın hiç hizmeti olmasaydı şimdi bu yazdıklarımın tersini yazardım.kolay gelsin iyi paylaşımlar
Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsanları
Suskunluğum Asaletimden'dir
Her Laf'a Verilecek Cevabım Var
Lakin,Bir Laf'a Bakarım Laf'mı Diye
Bir'de Söyleyene Bakarım,Adam'mı Diye
arkadaşlar ben şimdiki başkana oy vermedim ama bu secimde oyum anasının ak sütü gibi helal olsun ben 34 yaşındayım aklım yetdi yeteli böyle bir belediye görmedim inşallah başkan kazanır ve daha iyi hizmetleri yapar..
Yıllardan beri Hacı Fevzi gelmeden önce yapılan bir hizmet söyleyin, bilelim.
Belediye başkan adayı Mehmet Aslan; ben imar müdürüydüm diyor sürekli.
Zaten belediye başkanı proje üretmez imar müdürü getirir projesini ortaya koyar başkanda onaylar.
Demek hiç bir proje üretilmemiş Hacı Fevzi Akdogan'ın yaptıgı hizmetlerden biraz bahsedelim.
350 at arabasını kaldırdı.
Sebze halinin orada tam yolun ortasında bir petrol horuz dögüştüren kahveler orda sebze meyve satan kulubeler kaldırılıp,
Yerine daha modern iş yerleri yapıldı.
Nizip te hiç kimsenin aklına bile gelmeyen taziye evleri her mahaleye bir tane hemde villa tibi gibi
Egitim konusuna gelince tüm okullar yıkılıp yeniden inşa ediliyor.
Güneydoguda başka benzeri olmayan osmanlı parkı bazılarına küçük gözükebilir.
Tüm camilerimiz cennet bahçesi gibi oldu.
Yapılan wc ler bazı insanların evinde bile yokken...
Bu hizmetleri görmemek ancak nankör insanlar görmez .
48 yeni araç alındı ya hamarat neyki bir hamarat bile alamayan insanlar,
Başkan adaylıgına soyunuyorlar.
Eskiden 10 .15 kişi traktörün üstüne biner
Beli semtlerde indirilip başındada bir çavuş yala ha yala orayı burayı temizlerdiler.
Şimdi her gün hamarat her mahaleyi karış karış temizliyor.
Eskiden kasaplara, at arabası et taşırdı. İnsanın görünce kusası gelirdi, görmek istemeyen görmez.
Kaldırım taşları çok güzel oluyor.
Ben 30 yıldır kıbrıs mahalesinde oturuyorum hiç hizmet gelmedi sagolsun hacı başkan mahalemize kaldırım yaptı agaçlar dikiliyor çevre düzenlemesi çok güzel olmuş.
Belediyenin çalışanlarının elerine saglık.
Bütün mahale muhtarlarına bilgisayar alındı.
Vatandaşlarımız faydalansın diye.
İnkar eden kendi şahsıma gözüme dursun
Nizip herşeyin en iyisine layık bunuda Hacı Fevzi Akgogan dan başkası hizmet etmez.
Onlar ceylan derisi koltuklarda otururlar onlar kendini bilir saygılar.
Hizmetler devam ediyor.
Yazmaya devam edecem, hoşçakalın