Basından Nizip Haber

NRT, Vatandaşın Nabzını Tuttu

coskun Üye
Bazıları yerecek Bazıları övecek Anlayışla ve saygıyla karşılamak gerek. Kavgasız gürültüsüz adilce ve dürüstçe herkes başka birini incitmeden fikirlerini beyan edecek. Temennim odur inşallah bu çizgide devam ederiz.
mehmet karakaş Üye
zeynel1982;150878 wrote:Başkan Sen Karar verdin mi :)
Daha karar veremedim zeynel.Bu dönem eşimi ve annemleri de serbest bırakacam:)
Shark27 Üye
Gökhan Dokuyucu;150913 wrote:niye yorumsuz kardeşim. Orda konuşanlardan biride benim annem. Kadının siyasetle ne alakası var. Bizim evde siyassi hiç birşey konuşulmaz. Yapılan icraatları görüp Gelecek seçimlerdede eski başkanımızı görmek istiyorum demiş. Öküzün altında birşey aramayın bence... sizde çıkın çevrenize sorun ayrı çıkarsa gelip yazın....
gokhan bey sizin ve annenizin görüslerine saygi duyuyorum oyunuzu mevcut belediye baskanina verebilirsiniz. annenizin siyaset yaptiginida söyleyen yok burda dikkat cektigimiz konu objektif olmayan yayin yapilmasi.. kimse buzagi falan aramiyor.. siz kendi cevrenize göre yorum yapiyorsunuz bende kendi cevreme göre yorum yapiyorum.. nedense sizin görüsleriniz yayinlanirken benim görüslerim makaslaniyor.. nrt nin sahibinin kimler oldugu ve kimler tarafindan yönetildigini de söylememe gerek yok. nizip halki görüyor ve biliyor herseyi ..
admin Yönetici
Shark27;151009 wrote:gokhan bey sizin ve annenizin görüslerine saygi duyuyorum oyunuzu mevcut belediye baskanina verebilirsiniz. annenizin siyaset yaptiginida söyleyen yok burda dikkat cektigimiz konu objektif olmayan yayin yapilmasi.. kimse buzagi falan aramiyor.. siz kendi cevrenize göre yorum yapiyorsunuz bende kendi cevreme göre yorum yapiyorum.. nedense sizin görüsleriniz yayinlanirken benim görüslerim makaslaniyor.. nrt nin sahibinin kimler oldugu ve kimler tarafindan yönetildigini de söylememe gerek yok. nizip halki görüyor ve biliyor herseyi ..
neresi makaslanmış anlamadım ? bilmeyende sabit bir siyasi görüşümüz var ve onlardan başkasını barındırmıyoruz sanar. Bakın belediye hakkında bu sitede ne kadar karşı görüş var.
Gökhan Dokuyucu Üye
Belediyeye kartşıt görüş yapanların başında ben varım ama bunu sırf onların ayağına vurmak için değil güzel bir Nizip için yapıyorum. Benimde yazılarım silliniyor öyle senden ayrı bir yanım yok emin ol buna. Ve ben bundan memnunum;) Ben öyle bir çevrede değilim beni tanısan anlarsın yada tanıyorsun işine gelmiyor. Tekrar ediyorum Bu sitede benim seninle hiç bir farkım yok! Ve kimseninde farkı yok. Eğer olsa idi sorun çıkaran ilk ben olurdum...
Kasım Böler Üye
Gökhan Dokuyucu;151012 wrote:Belediyeye kartşıt görüş yapanların başında ben varım ama bunu sırf onların ayağına vurmak için değil güzel bir Nizip için yapıyorum. Benimde yazılarım silliniyor öyle senden ayrı bir yanım yok emin ol buna. Ve ben bundan memnunum;) Ben öyle bir çevrede değilim beni tanısan anlarsın yada tanıyorsun işine gelmiyor. Tekrar ediyorum Bu sitede benim seninle hiç bir farkım yok! Ve kimseninde farkı yok. Eğer olsa idi sorun çıkaran ilk ben olurdum...
Aynen öyle, Gökhan senin yazdıklarını ben nasıl ifade eder de yazıya dökerim diye düşünürken sen yazıvermişsin, Gökhan'a katılmakla birlikte nizip.com sitesi içerisinde belediyeye ve hükümete karşı tavır alarak yapılmayan veya yanlış yapıldığını düşündüğüm konuları herhalde benden çok gündeme taşıyan yoktur bunu site içerisinde benim açtığım konuları aratarak görebilirsin, ancak burada bir fark var ortaya attığınızı konuların ayağı kesinlikle yere basmalı yada iddianızı ispat edebilmelisiniz aksi halde iftiradan öte gitmez bu sitede de buna müsaade edilmez. Amaç sizin görüşünüzde olan kişinin makama gelmesi mi yoksa kim olursa olsun memlekete daha iyi hizmet mi? bizim amacımız memlekete daha iyi hizmet, siz yada bir çok kişi her ikisi de diyebilir bu çok normal sadece sizin görüşünüzde olan kişinin makama gelmesi de diyebilirsiniz bu da normal, ancak bu düşüncenizin gerçekleşmesi için çalışmalarınızı hizmetleri küçümseyerek, kötüleyerek yada iftira niteliğinde yaparsanız bu siyasetin çirkin yüzü olur, karşılıklı atışma ve tartışmalar başlar, biz bunu istemiyoruz ve olmasına da müsaade etmeyeceğiz.
dervisdörtbudak Üye
SHARK27 kardeşimiz makaslama olayını zannedersem Nrt için söylemiş site için değil.
Nrt Üye
Resim kaynağı
Nizip Radyo Televizyon Kurumu yaklaşan Yerel Seçimler nedeniyle vatandaşın nabzını tuttu. 4 gün boyunca 23 mahallede 46 vatandaşla konuşan NRT ekibi aldığı cevapları objektif ve tarafsız bir şekilde ekranlara getirmişti. 4 gün boyunca ekranlara gelen mini anket’in son bölümünün dün akşam NRT Ana Haber bülteninde yayınlanmasıyla tamamlandı. Yapılan anket nedeniyle mahalle mahalle gezen NRT ekibi Yerel Seçimler öncesi Kimi Belediye Başkanı görmek isterdiniz sorusuna cevap aramıştı. 23 Mahallede gerçekleşen anket gerek NRT izleyicilerinin, gerekse NRT Medya Grubuna bağlı gazetelerinden Belde Gazetesi’nin okurları tarafından ilgiyle takip edildi. Yapılan anket sonucundan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan vatandaşlardan 2. dönem Nizip Belediye Başkanı olması yönünde 32 oy alırken, İsmi DYP’den telaffuz edilen Mehmet Aslan 1 oy, Kararsız Vatandaşların sayısı ise 13 oldu. Yapılan bu anketle önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde vatandaşın nabzını ortaya koyarken, Nizip’li vatandaşlara ise bir nebze yön vermiş oldu. 14 yıldır yörenin gözü ve kulağı olan Nizip Radyo Televizyon zaman zaman bu tür anketleri yaparak halkı bilgilendirecek. Devamı İçin Tıklayınız...
müslüm akpek Üye
NRT nin tarafsız olduğuna asla inanmıyorum, gerçekler seçimlerden sonra ortaya çıkacaktır. Önümüzdeki günlerde başka kurumlar tarafından yapılacak anketler yayınlanacaktır ve aradaki çelişki meydana çıkacaktır. YİNEDE HAYIRLISI OLSUN .
mehmet karakaş Üye
'Nizipli vatandaşlara bir nebze yön vermiş oldu':)
kenan2780 Üye
anketi yapan kurum ile adaylar arasındaki ilişkilerini göz önüne alırsak .başka bir sonuç çıkması beklenemezdi ..anket yapan kurumların adaylara olan yakınlıgı bagımsız olmaları anketin gerçeklik payını yansıtıyor bence .. Yapılan bu anketle önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde vatandaşın nabzını ortaya koyarken, Nizip’li vatandaşlara ise bir nebze yön vermiş oldu... bu cümleye dikkat edermisiniz bu cümleyi yazan kurum sizce bagımsız ve tarafsızmıdır . halka yön vermek sizce demokratik seçim anlayışına ne kadar uygundur .
yaşarcan Üye
23 mahallede sadece 46 kişimi bulmuşlar.tamam gönlüm akp nin kazanmasından yanada. bukadar da acayip anket olmaz. yapmayın arkadaşlar tarafsızı diyorsunuz bal gibi de taraf tutuyorsunuz .
müslüm akpek Üye
yaşarcan;151080 wrote:23 mahallede sadece 46 kişimi bulmuşlar.tamam gönlüm akp nin kazanmasından yanada. bukadar da acayip anket olmaz. yapmayın arkadaşlar tarafsızı diyorsunuz bal gibi de taraf tutuyorsunuz .
Sizi kutlarım.
doganesmeray Üye
padişahım çok yaşa :)
Shark27 Üye
admin;151011 wrote:neresi makaslanmış anlamadım ? bilmeyende sabit bir siyasi görüşümüz var ve onlardan başkasını barındırmıyoruz sanar. Bakın belediye hakkında bu sitede ne kadar karşı görüş var.
sayın adminim ben benim görüslerim makaslaniyor derken sitemizi kasdetmedim.. nrt ni yapmis oldugu bu subjektif olan ankete vurgu yaparak söyledim. baska adaylarin isimlerini telafuz edenleri ekrana koymuyorlar.benim demek istedigim buydu ben site makasliyor demedim.
yıldıran Üye
gerçekten koskoca Nizipte bulala bula bu kadarmı insan bulmuşlar Helal olsun Var olsunlar çok iyi görev yapmışlar arkadaşlar isterlerse tabii korkmazlarsa internet ortamında anket çalışması yapsınlar sonucu beraber yapalım NRT diger adıyla eski belediye kanalı tabii ****** çekilmeden ve *************** önceki hali yapana bak sonuca bak başka ne beklenirki nizipte CHP MHP yok degilmi sadece AKP ***********var yazık haberciliklerine yazık
Shark27 Üye
nrt nin yapmis oldugu bu etik disi calisma onlarin ne kadar yanli ve artniyetli olduklarinin göstergesidir. Bu tür haberleri yapmakla halkin nrt ye olan güveninide tamamen tüketmislerdir. nrt bundan sonraki secim ile ilgili yapacaklari programlarininda tarafli olacaginin sinyalini vermistir.. yukarida yorum yazan duyarli arkadaslarima cok tesekkür ediyor ve sitede yorum yazan diğer arkadaslarimizinda bu haber ile ilgili fikirlerini paylasmalarini rica ediyorum..
Shark27 Üye
orhan celik benim yorumlarimi silmen gercekleri degistirmeye yetmneyecek bunu o aklinin bir taraflarinda muhafaza et.. :)
müslüm akpek Üye
Shark27;151170 wrote:orhan celik benim yorumlarimi silmen gercekleri degistirmeye yetmneyecek bunu o aklinin bir taraflarinda muhafaza et.. :)
Eğer mesaj silme işlemi yapılıyorsa o mesajın yazıldığı yere sebeplerini yazmak zorundasınız, ben sitede mesajların silindiğini görmedim ama siliniyorsa mutlaka sebep belirtilmeli.
vuslat Üye
kararsız kalan bir genç vardı kafası kel. ben çok iyi tanıyorum oyunu da akp ye vereceğini bildiğim için sordum nıye kararsızım dedin yaw mikrofınu birden uzattılar cücük gibi parpazladım şaşırdım dedi.bence akpatinin oyu çok daha fazla. hacı feyzi kaybedecek diyenler hayal görüyor melmeket hızmet görüoyo ama bazıları gözünün önünü körmüyor. tabi onlarki bir umit. umit fukarin ekmegi. NRT, Vatandaşın Nabzını Tuttu
efeavci Üye
Müslüm abi Sen dogrusun , senin yazdıgın butun yazılarda bir objektiflik var ama keşke herkes senin gibi olsaa.... Saygılar abiii
mehmet karakaş Üye
Yani efeavcı sen objektifmisin.Hepimiz tarafız.Senin yazdığın yazılarıda okuyorum bazı internet sitelerinde.Yaptıgınız anketide biliyoruz.
efeavci Üye
bak kardeşim ben kendi sitemde bile anket yapmadım. neden dersen sizin gibi düşünen inasanlarında olacagını düşünerektenn.. yani orda dogruyu görsende taraflı bir site oldugunu düşünecegin için.. ikincisi başka sitelerin yapmış oldugu anket için konuşacaksak orda daha öncede dedigim gibi insanalrın hani yüzleri ap açık belli bir şekilde gösterilmiş,,yani birileri tutupta şu kadar kişi demiş demedi bunu çekerek gösterdi..bunu sizin kanalnızda yapsaydı daha obşektif olmazmıydı.birde akıl mantık var hanı orda bırak metmet aslanı..hacı feyzi akdoganın yanında , mehmet karakaş deseler bile 1 oydan fazla alırdın kardeşim..hani taraf tutulur ama bu kadarıda olmaz yaa...inşallah anlaşılmıştır biraz kardeşimm...saygılarrr
efeavci Üye
bak eger anket konusuna gelınce,,gel senle beraber yapalım o zaman, objekifligi görürüz,öyle 22 mahelleden 46 kişiye sormaklada olmaz kardeşim..nizibin birucunan başlayalım esnaf abilere soralım...o zaman milletin dedigine bakmayız gerçekten yapmış oldugumuz anketi burda açıklarız... he o zaman millete bir nebze yön vermiş olur derizz... tamammı kardeşimm....
hayri murat bakırcı Üye
Şu nabzı nizip.com tutsa daha iyi olur ak mı kara mı meydana çıkar admin bi anket yapsak nasıl olur sizce?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim