Gökhanın günahını aldık o silmemiş ama çokta önemli değil kimin sildiği demekki silmek gerekiyormuş silmişler bundan sonra yazdıklarımıza dikkat edelim.
Genç Muhabbet
yaşanacak yer
...........................................
ben kimsenin gunahini almadim .cünkü gökhan silmistir demedim.
boro boro kimin hakli oldugu o kadar da önemli degil
asil benim üzüldügüm olay $u
zaten yazdiklarimiz bir anlam ifade etmiyor kimsenin nazarina dikkatine alinmiyor.barii durduk yerde birbirimizi kirmayalim,ben onun derdindeyim.
Nizip güzel yerdir gerçekten her boşluğumda gelir çarşı camiinin önünde çay içip insanları izlerim.
Buradaki mesajları, sebep belirtmeden silen ve değerli arkadaşlarımın tepkisini alan sorumlu arkadaşım kimse, nedenini söylesin ve arkadaşları ikna etsin.
Kıymetli Sakallı bu dediklerin heryerde aynı.
İstanbul'da da böyle
Her zaman şikayet edilecek bir mevzu vardır.
Ama büyütmek doğru değildir.
Çözüm bazan zamanla kendiliğinden olur.
Motor mevzuu.
Niizpte Motosiklet her zaman vardır. Bu şikayet edilecek konu değildir.
Kızlara yabancılara bakma mevzuu ise
Merak Merak.
Sende biraz Nizipte kal aynen bakarsın. Herkeş kimi
..........................
içeriğini pek bilmiyorum ama demekki bazı yazılar luzumsüz bulundugu için silinmş.
ayrıca sürekli kunuların dışında yorumlar yapıldıgı için konular içerigini kaybediyor.
büyük bir ihtimallde hepsi olmasa bile yorumların büyük çoğunluğu konular saptırıldıgı için silindiğini düşünüyorum..
bence olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın çünki ya 1 ya 2 mesaj belki biraz sapmıstı ama cogu konuyla alakalıydı diyelimki hadi sebep bu olsun ki hepsi konu dısı degildide hadi öyle olsun diyelim özellikle ilk mesajım tamamiyle konuyla alakalıydı peki o neden silindi??? admin bey bu moderatörlüğü sizmi veriyosunuz sistem otomatikmi veriyo kusura bakmayın benim fazla bi bilgim yok eger siz bu yetkiyi veriyosanız bence gercekten ince elenip sık dokulsun verilirken ilk meajımı ne kadar güzel yazmıstım uzunduda silinsin diye yazmamıstım ben ama :(doganesmeray;160765 wrote:içeriğini pek bilmiyorum ama demekki bazı yazılar luzumsüz bulundugu için silinmş. ayrıca sürekli kunuların dışında yorumlar yapıldıgı için konular içerigini kaybediyor. büyük bir ihtimallde hepsi olmasa bile yorumların büyük çoğunluğu konular saptırıldıgı için silindiğini düşünüyorum..
benimkilerde ucmus abi sende benim msjları yaz tekrar:))))))))))müslüm akpek;160698 wrote:Benim suçum ne, sizin yüzünüzden benim mesajlarda uçmuş. Yazın şimdi benim yerime 10 mesaj.
burada yazan mesajları ben sildim silmöe sebebim ise yazılan son nerdeyse 45 mesajın konuyla ilgisi yoktu ben hepsını tek tek okudum konu elektrık huzı ve gecmıste yasadıklara ve ıkılı konusmalara çok fazla yer verılmıstı ondan dolayı yine sitede bi abimizin fikrini alarak sıldım oda benım gorusume katıldı yani mesajını sildiğim bazı kişiyede özel mesaj atarak durumu bildirdim saolsun anlayışla karşıladılar kendileri bazıları yazmış 1-2 mesaj konu dışında dıye ama gerçektende yaklaşık 45 mesaj konu dışıydı...
fikrini aldigin abin kimdi acaba?
ayrica konu icinde bi defa bile huzi gecmedi.
elektirik konusu 3 taneydi o da niziple ilgiliydi.(nizipte memurlarin özür dilemedigi ve kacak konrol icin herkesi potansiyel hirsiz diye baktiklari icindi tedasci boroboro da aciklama yapmisti)
huzi konusunu her konuya yazan sensin ayrica!
mesajini sildigin hangi arkadasa durumu bildirdin ?
burda 4 kisinin mesaji silinmis 4 üde sikayetci(boro, müslümakpek ,ben,s.garden)
fikrini aldigin yada sana fikir veren abinide yaz bi zahmet
Fikri bana sordu sakallı kardeş olayda herhangi bir kasıt yoktur gerçekten mesajların birçoğu konu dışıydı konuya uygun mesajları memet kardeşim sildi benimde fikrimi aldı ben şunu veya bunu sil demedim şimdi yaşanacak yer konusunda dışardan biri bu konuyu okusa ne der bunlar ancak birbirleriyle didişiyor bu nasıl bir yer vs vs onun için bu yazılardan sonra konunun gereksiz mesajlarını tekrar silip kapatmak en mantıklısı benim fikrim bu...
mustafa abi benim fikrimde $u.tabiki tartismazsan dogruyu bulamazsin.
disardan biri burayi okusa ne güzel bu konulari bile tartisabiliyorlar der
ama $iraci bozaci hesabi biraz ters olmazmi sence de
ve asil silinmesi gereken neden silinmedi ?tartisma konusu sadece o cümleydi.
digerleri fikir alisverisiydi
yada şöyle bişey yapalım aktif sohbet gibi bir konu oluşturalım tartışılacak meseleleri oraya taşıyalım iyi olmaz mı?
sadece silinen mesajlar silinen saydıgınız 4 kişinin değil içlerinde sezer abinin abdurrahman abinin gökhan abinin ve bi kaç kişinin daha mesajları vardı yani konu dışı oldugundan dolayı sildim...
neyse...
kalp kirmaya gerek yok .
olan olmus,fakat insanin yazma $evkini kiriyorsunuz bilginize
Bu kategorilerdeki konulardakimesajların, konuyu dağıttığı gerekçesiyle silinmesini doğru bulmuyorum. Nizipli_mehmet bu bölümün sorumlusu olduğu için kendini haklı görmüş ve zaten bu yetkide kendisinde olduğu için bunu kullanmış. Gönül isterdiki, kendisinden yaşca büyülk abilerinin mesajlarını silmeseydi. Fakat madem yetki verilmiş, oda silmiş.
Değerli arkadaşlar;
Bazı kategorilerdeki konulara çok hassas davranıyor ve konuların dağılmasını istemiyoruz. Fakat bu forumun tamamında böyle olacak değil. mesela bu muhabbet kategorisinde bırakın insanlar muhabbet etsin. Tartışıyorlarsa, özelden gönüllerini alıp, mesajlarını editlemelerini isteyin. Çözemezseniz bizlere bildirin. Forumdaki diğer abilerinizden yardım alın.
Yani buralarda kavga olmadıktan sonra bırakın insanlar özgürce yazsınlar, tanışsınlar, tartışısınlar, kavga etsinler ve barışsınlar. En güzel dostluklar böyle oluşuyor.
Selamla kalın.
hanım efendi siz bana diyorsunuz olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın diye ama görüyorumki siz bilnçsizce yorum yapıyorsunuz. mehmet kardeş yaptıgı açıklamada benim yorumumu dogrulamış ama siz hala inanmak istemiyorsunuz. ben orda olayın tam iç yüzünü bilmiyorum diye belirttim ama mesajların silinme sebebi tam benim anlattığım şekilde olmuş. umarım bundan sonra eleştiri yaparken biraz daha duyarlı oluruz...secretgarden;160781 wrote:bence olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın çünki ya 1 ya 2 mesaj belki biraz sapmıstı ama cogu konuyla alakalıydı diyelimki hadi sebep bu olsun ki hepsi konu dısı degildide hadi öyle olsun diyelim özellikle ilk mesajım tamamiyle konuyla alakalıydı peki o neden silindi??? admin bey bu moderatörlüğü sizmi veriyosunuz sistem otomatikmi veriyo kusura bakmayın benim fazla bi bilgim yok eger siz bu yetkiyi veriyosanız bence gercekten ince elenip sık dokulsun verilirken ilk meajımı ne kadar güzel yazmıstım uzunduda silinsin diye yazmamıstım ben ama :(
....................................
yaf sizde haa memleketin bu kadar sorunu varken sizin tartıştığınız konuya bak...
bu,bu konuya yazdığım son mesajdır tamam olan olmus silinmiş evet büyütmeye gerek yok ama sadece ilk mesajım tamamen konuyla alakalıyken neden silindi onu anlayamadım bide huzi olayı bu konuda hiç gecmedi ben hiç gectiğini hatırlamıyorum
doganesmeray artık sizin bana bir antipatiniz olduğunu düsünmeye basladım ciddi ciddi..
neyse olayı büyütmeyelim daha fazla buda burdaki son msjımdı herkese saygılar...
sinirlenmeye hiç gerek yok arkadaşlar. böyle vakalar olur, normaldir. benim de bu konudaki mesajlarım silinmişti, ama çok fazla irdeleme gereği duymadım, elbette benim de hoşuma gitmedi ama sitenin huzuru için silinmiştir diye susmayı tercih ettim.
Hem farzedelimki birileri birilerini sevdiği için silmiş olsun, yani sizin dediğiniz gibi nizipli_mehmet kardeşim gökhanı korumak için silmiş olsun, ne yapalım canı sağolsun :))
çok fazla üstüne gitmeye gerek yok, ''kardeşim birdaha hakaret ve küfür olmayan mesajlarımı silmezsen seviniriz'' deyin bu yeterli. eminimki birdaha silinmeyecektir. hangimiz hata yapmıyoruz ki?
hadi herkes hayalen tokalaşıp, sarılıp barışsın :) kimse kimseye dargın kalmasın, kimse kimseye böyle küçük sebeplerden dolayı buğzetmesin..
Biliyorsunuz buradaki herşey Nizip ve Nizipliler için...........
evet haklısın..nede olsa işine gelmeyeni siliyor..küfür ve hakaret içermediği halde..
Büyüttünüz ama ya, sanal ortamda olur böyle şeyler, adminimiz zaten söylenecek şeyleri söyledi artık kapatın bu konuyu, bir daha olacağını sanmıyorum.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.