MHP Nizip Belediye Başkan Adayı Zeki Öğüt adaylıktan çekildi. Flash haberi ilk duyuran Nizip Denge'ye telefon yağıyor. Adaylıktan çekilme kararını MHP Genel MErkezine bildiren Zeki Öğüt'ün istifası MHP Nizip İlçe teşkilatında şaşkınlık yarattı. Yeni aday arayışlarına giren MHP Nizip İlçe Teşkilatında geçen dönem milletvekili adayı olan Mehmet Özdemir'in ismi ağırlık kazanıyor. Zeki Öğüt'ün istifa ettikten sonra MHP İlçe teşkilatına haber vermediği ve telefonlarını kapattığı haberleri Nizip kamuoyunda bomba etkisi yarattı.
Öte yandan Eski MHP İlçe Başkanı Cemal İnal "MHP olarak biz dimdik ayaktayız. MHP'de her zaman yetişmiş kadromuz var. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Basından Nizip Haber
Zeki Öğüt adaylıktan çekildi!
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
iyi bir gerekçesi olmak zorunda bu işler çocuk oyuncağı değil ki ayrıca üzüldüm...
Bu yönde haberler vardı, ancak geçen gün Zeki Öğüt'ün bu haberlerin doğru olmadığı yönündeki beyanıyla sular durulmuş gibi gözüküyordu demek ki sebebi her ne ise bu sıkıntı giderilememiş.
geçen gün yaptığı basın toplantısında hiç bir şekilde adaylıktan çekilmeyeceği yazıyordu.
şimdi bu şekilde bir istifa çok tuhaf olsa gerek
Bu siyaset her an herşey olabilir,90 dakika futbol gibi...
zeki öğüt adaylıktan çekilmiş olabilir bu siyaset herşey olabilir bu memlektte davamız sahipsiz kalmaz bu dava var oldukça sahipleri her zaman olacaktır.biri gider 1000'i gelir ülkücülük şereftir şerefin tavizi olmaz
tuhaf hiçbirşey yok bunuda unutmayalım herkesin yaptıkları tuhaf değilde mhp ninki mi tuhaf?
Mhp dende istifa edermi acaba
Arkadaşım senin davan ilgili herhangi bir yorum yapılmadı,sadece tuhaf olan geçen basın açıklamasında adaylıktan vazgeçilmezi söz konusu değil ,demeç verilince ,bir anda adaylıktan vazgeçilmezi,durum bundan ibaret,Siyaset bu biri gider biri gelir kimse yerinde Baki değildir,Baki olan sadece ALLAH TIR...kolay gelsin,iyi paylaşımlar.mrtbstsn;159650 wrote:tuhaf hiçbirşey yok bunuda unutmayalım herkesin yaptıkları tuhaf değilde mhp ninki mi tuhaf?
arkadaşım bende zaten kimsenin yorumuna karşı cevap vermedim ben bu davanın sahibi ve adaylarının her zaman olduğunu herkesin bilmesi için yazdım
isimler önemli değildir saygılarımla
mhpden istifa edip etmeyeceği belli değil oktay abiciğim ben senin eski ustanın oğlu murat baştosun
ellerinden öperim abi
Neden istifa etmiş acaba yönetime mi kızmış yoksa başka birşeymi var......
gecende devlet hastanesindeki görevinden istifa etmisti:)
ama bende anlam veremedim nolduda 3 günde böle oldu
peki şimdi adaylıktan istifa etti tekkrar işine dönme gibi bir hakkı varmı böylr bir yasa varmı???
neden acaba istifa etmis bir aciklik yapmasi gerekiyor bence sevgili hemserilerim
Kendi kararıdır ve haklı bir gerekçesi vardır. Saygı duymak lazım. Konu yorumlara kapatılmıştır.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.