Nizip'te çiçekçilik yapan Cuma Akkurt adlı vatandaş desteklediği adayın resmini sırtında taşıyor. Görenleri "Bu kadar da fanatiklik olur mu?" dedirtecek kadar bir eyleme imza atan Cuma Akkurt Nizip'te bir ilke imza attı. Akkurt; "Herkes arabasının arka camını veya yan camlarını süslüyor. Bende arabam olmadığı için desteklediğim adayın resmini yeleğimin arkasına yaptırarak öyle taşıyorum" dedi.

Basından Nizip Haber
Fanatik Seçmen
bi yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım..
bildiğim kadarı ile star çiçekçilik adı altında bi işyeri var... hatırladığım kadarı ile yurtiçi kargonun oralrdaydı işyeri taşınmış olup olmadığını bilmiyorum ama...
Cuma abi bu kadarda fanatiklik olmaz yav.
gecen gunde bı kısı dıger aday ve sımdıkı baskan Haci Fevzi Akdoğan'ın resmını yapıstırmıstı beline
reklam kokan hareketler bunlar :). bence şov amaçlı.
helal be kım tutar senı cuma abım yürü:D:D
Kalp kalbe karşıdır cuma abi..helal olsun...içinden geleni büyük bir yüreklilikle orataya koymussun..Allah gönlüne göre versin
Mahmut reklam kokan hareketler demişsin de maşallah senin imzan daha fazla bir reklam kokuyor :)
vergi numaranıda yazssadın keşke bu az olmuş sanki :P
Mahmut ÖZDEMİR
Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği - 1.Sınıf
Web Tasarım & Yazılım
Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Web Grubu
peerless bir insanın yaptığı işi yazması reklamsa o zaman reklam yapıyorum. seninde yapmanı tavsiye ederim
cok güzel hareketler bunlar ...güzell yanii.
boş hareketler bunlar..yapıştırmakla kazanılmıyor...yeleğinin arkasına resim yapıştırmakla memleket yönetilmiyor..bence arkasında bıraktığı hizmetlerle gönüllere yapışmak önemli..mevcut başkanımızda bu konuda halkın gönlüne yapışmıştır...beş sene önceki nizip nerdeeeee...şimdiki nizip nerdeeeeeee.....zaten hep bu showlarla kandırlmadıkmı.
siyasetin güzelligi acisindan cok güzel hareketler bunlar
,hep aglatmiyorlar bazende güldürüyorlar böyle
Ben buna çok güldüm sayın peerles yani sait bozkurt bize son gazeteniz ve sitede mevcut belediye ve ikdidarın icraatlarını söylesene tarafsız haberinizi bilelim merakla okuyorum site ve gazetenizi ama malesef taraflı benim kendi fikrim ve düşüncem...............
Hayret.. Bende Bir Yerden Tanıyorum sanki Bu Yüzü:)Mustafa Bilici;159568 wrote:bi yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım..
deli sevilmişde dengisiz sevilmemiş :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.