Hayırlı olsun.inş. kazanacaktır.
Basından Nizip Haber
Tek Aday Hacı Fevzi Akdoğan
tama arkadaşlar hayırlısı neyse o olsunda... ney bu '''tek parti ak parti''' seşim sitesi bu.....:(kadir-27;157623 wrote:Hayirli ve ugurlu olsun.Tek Parti Ak parti,Tek Baskan, Haci Fevzi Akdogan
ekrem seçim sürecinde herkes kendi görüşlerini yazabilir doğal bir hak bumavi_hilal27;158749 wrote:tama arkadaşlar hayırlısı neyse o olsunda... ney bu '''tek parti ak parti''' seşim sitesi bu.....:(
Ewet yaptıkları ortada bi osmanlı parti bide taziye ewleri başka bi şey yaptığı umarım olmas gençlere kim sahip çıkarsa o olsun:)...Eğer gençler için spor tesisleri v.s. gibi yerler yapacaksa neden olmasın...
sen çevreyi iyi göremiyon galiba murad:) adam eğitimi değiştirdi be hangi başkan yıkık dökük okulları yıktırıp tekrar 24 derslikli okul yaptır dı söylermsiin bana nizip son 5 yıldır gelişmeye başladı ondan önce köyden farkı yoktu nizip in bundan önceki dönemlerdeki belediye araç filosuna bakarmısın bir nizip belediyesi nin sitesinde var birde şuan ki araç filosuna bak farkı görrcadde27;159112 wrote:Ewet yaptıkları ortada bi osmanlı parti bide taziye ewleri başka bi şey yaptığı umarım olmas gençlere kim sahip çıkarsa o olsun:)...Eğer gençler için spor tesisleri v.s. gibi yerler yapacaksa neden olmasın...
Başkanımıza sonuna kadar destek veriyoruz.herkes rahat etsin.nizip emin ellerde...hacı abimiz doğrusu ne ise onu yapıyor..boş söze gerek yok.allah onu nizipin başından eksik etmesin..onsuz bir nizip düşünülemez...herşey ortada..söze ne gerek varki...
Allah ne verirse hayırlısını versin.
inş.memleketimize hayırlı olur allah utandırmasın.
mavi hilal bu site bagımsız site herkes özgürce düşüncelerini ve fikirlerini beyan edebilir....siyasileri eleştiriyorsak güzelliklerinide inkar etmememiz lazım sanırım...mavi_hilal27;158749 wrote:tama arkadaşlar hayırlısı neyse o olsunda... Ney bu '''tek parti ak parti''' seşim sitesi bu.....:(
nizip için hayırlısı olsun nizipte yokum ama nizip için iyi icratlerde bulunmuş diye duydum şimdiki başkanın yine aynı güzelliklere ve yeniliklere kaldığı yerden devam etmesi dileklerimle hayırlı uğurlu olur inşallah nizip için
O kadar dedikodudan sonra gerçekler ortaya çıktı,Belediye Başkanı Hacı Feyzi Akdoğan adaylığını açıkladı,Yalancının mumu yatsıya kadar yanar atalarımız atasözünü boşa söylememiş.Nizip için hayırlı olsun.
Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsanları
Suskunluğum Asaletimden'dir
Her Laf'a Verilecek Cevabım Var
Lakin,Bir Laf'a Bakarım Laf'mı Diye
Bir'de Söyleyene Bakarım,Adam'mı Diye
Başkanımızın dediği gibi kazanan Nizip'imiz olacak...
secim zamani ne olacagi belli olmaz fevzi abi belki beni tanir belki tanimaz fakat yinede saygilarimi sunar basarilar dilerim hersey nizip icin
Kaybetmediği sürece...ibrahim;159472 wrote:Başkanımızın dediği gibi kazanan Nizip'imiz olacak...
Allahın izniyle :)cadde27;160523 wrote:Kaybetmediği sürece...
seviye _? ...............................
Lütfen seviye.
5 yıl içindeki bütün hizmetler ortada allah(c.c) dürüstün yanındadır. bu millet 5yıl önce uyandı bu saatten sonrada kuzuyu kurt(lara) teslim etmez. durmak yok başkanım yola devam...
allah başkanımızı ve biz niziplileri muvaffak eylesin inşallah
Dostlar,
Seçimin sonucu aslında belli ama yinede umut işte.Bazı dostlarım başka hayaller peşinde gibi geliyor.
Sayın AKDOĞAN açık ara farkla yeniden seçileceği kanaatindeyim.
Selamlar Saygılar
biz de de bir umut Ahmet Karadag abimiz
baska konularada yazssa eskisi gibi
SADECE siyasi yorumlarinizi okumayalim sevgili abi
Dostlar,
Sitedeki tüm eski üyeler çok iyi bilirlerki ben bugüne kadar siyasi konularda yazmayı tercih etmeyen birisiydim.
Ama ben hem Sn.Mehmet ASLAN Bey'i hemde Sn.H.Fevzi AKADOĞAN Bey'i iyi tanıyan biri olarak herkesin siyasi görüşünü ortaya koyduğu bir süreçte bende rengimi ve düşüncemi ortaya koymak adına yazıyorum.
Eskisi gibi başka konularda da yazarım inşallah
Selamlar Saygılar
bir umuttu i$te ahmet abi :)))
ama renk koymak tavir koymak ilerdeki günlerde forumda aleyhinize olacagi icin(güzel bir yazinizi sirf siyasi renginiz belli diye diger muhalifler tarafindan muhalefete ugrar) bence gerek yok
kimse hakkimiza hayirli olan ve hakkina hayirli olan kimse o secilsin
burda yillarca da yazssak kimse kimsenin siyasi görüsünü degistiremez
burda mimikler yok burda vucut dili yok
yanli$ anla$ilirsiniz
ben sizi uzun süredir takip eden biri olarak sadece bir düsüncemi söyledim
sevgiler saygilar
ayrica son sözümde coskum kardesime
silme kardesiom herkes herkesi biliyor secim üzeri dadananlari da biliyoruz kimin ne oldugunuda
bence silerek prim veriyorsun.hakliyiz saniyorlar yendik saniyorlar ve daha da muhalefete devam ediyorlar
Sakallı07227 Dostum,
Allahın izniyle sizin gibi dostlarımız varken böyle bir duruma düşmeyiz.Ama yinede bu nazik düşünceniz için canı gönülden teşekkür ederim.
Selamlar Saygılar
Oylarımız akp ye değil HACI FEVZİ AKDOĞAN'a
Dürüst bir aday inşallah kazanır .
Aynen öyle...muslum_91;163848 wrote:Oylarımız akp ye değil HACI FEVZİ AKDOĞAN'a Dürüst bir aday inşallah kazanır .
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.